• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl çözüyorsunuz?

İç ses yardımı ile her aldığım nefes sonrası her manada içli küfürler ederek gerçekten özel gün misali bi dönem illa ki oluyo bu durum

İç ses yardımı ile her aldığım nefes sonrası her manada içli küfürler ederek gerçekten özel gün misali bi dönem illa ki oluyo bu durum

Ben dışımdan da ediyorum. Ama bu dönemde gözüme batmayan herşey batmaya baslıyor.

Kendimi istemsiz birseylere kizarken buluyorum ve herseye kizabilme potansiyeline sahibim..

Çok sinir bozucu bir dönem degil mi bazen uzadıgı da oluyor hayatı zindan eden huzur birakmayan cinsten

Cok yasiyorum oyle durumlari ne kadarda acik sozlu olsamda icimden gecen herseyi diyemedigim icin kendimi gunlerce deli ettigimi bilirim. Gun gelir esin, annen baban bile anliyamaz seni herseyi icinde yasarsin.

Evet oluyor öfkeden kuduruyorum kimseyi görmek seşini duymak İstemiyorum vs... genelde kendi kabuğuma çekiliyorum ancak eğer biri tam o anda kasiniyorsa üstüme üstüme geliyorsa ve hakketmisse Allah ne verdiyse devam :KK53:

Neden bilsinler ki?
Yardım etmelerini istemiyorsan sus ve uzaklaş.
Yada senden tamamıyla uzaklaşmalarını istemiyorsan? Gerek yok.

Evim boş kalmiyor ki yani sevenim cok diye sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
Genelde bu donemlerde insanlardan uzaklasiyorum ama yinede geliyorlar.. Kimse bana bisey yapmiyor sonucta bu benim icimde olan birsey insanlara bazen hakszlikmi yapiyorum diye düsünüyorum

Cok yasiyorum oyle durumlari ne kadarda acik sozlu olsamda icimden gecen herseyi diyemedigim icin kendimi gunlerce deli ettigimi bilirim. Gun gelir esin, annen baban bile anliyamaz seni herseyi icinde yasarsin.

Kesinlikle belki rahatlarim diye agzima geleni söylüyorum. Hatta sanki kavga edecek birilerini ariyorumda bulamiyorum gibi.. sanki kavga etsem veya bir ucurumdan aşagı bagirsamm ciglik atsam gececekmis gibi geliyo.

Evim boş kalmiyor ki yani sevenim cok diye sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
Genelde bu donemlerde insanlardan uzaklasiyorum ama yinede geliyorlar.. Kimse bana bisey yapmiyor sonucta bu benim icimde olan birsey insanlara bazen hakszlikmi yapiyorum diye düsünüyorum
Herkese bulaşıcı bi hastalık uydurun. Ağır grip veya başka bişey.
Bakın nasıl rahat bırakıcaklar sizi :)

Evet oluyor öfkeden kuduruyorum kimseyi görmek seşini duymak İstemiyorum vs... genelde kendi kabuğuma çekiliyorum ancak eğer biri tam o anda kasiniyorsa üstüme üstüme geliyorsa ve hakketmisse Allah ne verdiyse devam :KK53:

Kimse benim üzerime gelmiyor. Misal açıyorum konuyu diyorum burdan kesin kavga cikar bende biraz icimi dökerim iyi gelir belki..

Yok en agir lafi soylesemde yine gülüyorlar hemde nasil gülme kahkaha atiyorlar. Espiri yapmadm diyip suratlarina bakiyorum daha cok gülüyorlar.

Cunku normalde cok sakaci biriim. Ya sanirim kimse beni dikkate almiyor

Ben dışımdan da ediyorum. Ama bu dönemde gözüme batmayan herşey batmaya baslıyor.

Kendimi istemsiz birseylere kizarken buluyorum ve herseye kizabilme potansiyeline sahibim..
Enerjiyi bi yere transfer etceksin o zaman uğraş bul spor en güzeli arada gaza gelip yapıyorum o gün çok güzel geçiyo keşke bırakmasam her açıdan faydalı toprakla uğraşabilirsin bu saatte aklıma anca bunlar geldi

Back
X