- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Zaman zaman gelen herkesten ve herşeyden nefret etme ve herkese herşeye isyankar olma durumunu çözebilen varmı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç ses yardımı ile her aldığım nefes sonrası her manada içli küfürler ederek gerçekten özel gün misali bi dönem illa ki oluyo bu durum
İçimden herşeye küfür ediyorum bir süre. Uzak duruyorum herşeyden. Sonra kendi kendine geçiyor.
Çözmeye çalışmıyorum.
Cozemiyorum sadece alisiyorumve bi sekil yasamaya devam ediyorum
Neden bilsinler ki?Insanlara psikolojik bunalimdayim bir rahat birakin beni desem ?
Çok sinir bozucu bir dönem degil mi bazen uzadıgı da oluyor hayatı zindan eden huzur birakmayan cinsten
Neden bilsinler ki?
Yardım etmelerini istemiyorsan sus ve uzaklaş.
Yada senden tamamıyla uzaklaşmalarını istemiyorsan? Gerek yok.
Cok yasiyorum oyle durumlari ne kadarda acik sozlu olsamda icimden gecen herseyi diyemedigim icin kendimi gunlerce deli ettigimi bilirim. Gun gelir esin, annen baban bile anliyamaz seni herseyi icinde yasarsin.
E ama bu gayet normal.
Çözülebilen bi şey değil, biraz isyana bağlarsınız, sonra geçer.
Herkese bulaşıcı bi hastalık uydurun. Ağır grip veya başka bişey.Evim boş kalmiyor ki yani sevenim cok diye sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
Genelde bu donemlerde insanlardan uzaklasiyorum ama yinede geliyorlar.. Kimse bana bisey yapmiyor sonucta bu benim icimde olan birsey insanlara bazen hakszlikmi yapiyorum diye düsünüyorum
Evet oluyor öfkeden kuduruyorum kimseyi görmek seşini duymak İstemiyorum vs... genelde kendi kabuğuma çekiliyorum ancak eğer biri tam o anda kasiniyorsa üstüme üstüme geliyorsa ve hakketmisse Allah ne verdiyse devam![]()
Enerjiyi bi yere transfer etceksin o zaman uğraş bul spor en güzeli arada gaza gelip yapıyorum o gün çok güzel geçiyo keşke bırakmasam her açıdan faydalı toprakla uğraşabilirsin bu saatte aklıma anca bunlar geldiBen dışımdan da ediyorum. Ama bu dönemde gözüme batmayan herşey batmaya baslıyor.
Kendimi istemsiz birseylere kizarken buluyorum ve herseye kizabilme potansiyeline sahibim..
1-2 gun geciyor sevgi pitircigi oluyorum sonra hoop pençelerimi çıkarıyorum. Yakinda insanlar ne dengesiz kiz dicekler.