Nasıl da mutsuzum şimdi :(

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
Sevgilimle mayıs ayında görüştük birbirimizden uzak yerlerdeyiz.ikimizinde sorunları var ,o askerden geldi iş arıyor ben sınava (KPSS)hazırlanıyrm.üç gündür telefonla konuşmuyrz sanki 3 aydır sesine hasret gibiyimm...aradım 2 kez açmadı ...sonra bir mesaj, sabret biraz derslerine çalış...bu günlerde zaten duygusal günlerimdeyim çokta özledim kendimi kötü hissediyorum ....ne zaman biter bu işsizlik ve acaba ne zaman diner bu özlemm ...Nasılda alışmışım konuşmayınca kendimi eksik hissediyorummm .....Bu kötü hisler de yoruyor zihnimi ne yapmalı nasıl baş etmeli ne düşünmeliyim ?????????????????

Son düzenleme:
ahh ahh seni öyle iyi anlıyorum ki 7 yıllık beraberlik 2012 ocagına kadar aynı sehirdeydik sonra memleketlerimize döndük kpss için ve atanamadık..hala uzagız hala işsisiz 1.5 yıldır hasret cekiyorum 2013 kpss ye mi hazırlansak diyorum ama bir sene daha ayrılıga dayanabilir miyim ki sana da dua edicem canım

o okuduğu bölüm gereği kpssden ümidini kesti ben biraz daha şanslı görünüyorum ki o öyle görüyo bana sürekli çalış diyor çalışyrm elimden geldiğince ama ne olur bilmiyorum sonuçta branşımdan girecek sayısı 19bin civarı 1500 kişi içine girmem lazım ( onun en kısa zamanda istediği gibi iyi bir işe girmesi için dua ediyorum ama zor görünüyor...sonumuz ne olur diye düşünmek canımı o kadar çok sıkıyor ki bu kadar sevecek bağlanacak ne vardı diyorum bazen....Sağ ol canımmmmm Allahım dualarımızı kabul etsin ...siz de kavuşursunz inşallahhhh...

Telefonunuzu açmamakla sabretmenin ne alakası var? ben anlamadım.
Uzakta olmanız ve iş/ sınav sorunu gibi şeyler yaşıyor olmanız sizi daha kenetlemeli bence.
3 gündür beni aramayan sevgiliyede sevgili diyemem açıkçası.
Sevgili dediğin önemser, özler, merak eder.
Sevgilinizin size olan davranışlarını bir gözden geçirin derim.

senin ders çalışıyor olman telefonda iki dakika konuşmanıza engel mi? hiç böyle şey duymadım. o telefonu neden açmadı sen onun hesabını sor bence. telefonu açmayıp da "sabret biraz dersine çalış" gibi sözde bir teşfik bana hiç masumane gelmedi..

insanlar birbirleriyle konuşmamak için yeni bahaneler türetmiş haberimiz yokmuş

gözden geçir bencede ilişkinizi bahaneler olmamalı sonuçta zor zamanlarınızda birbirinize destek olmayacaksınızda ne zaman olacaksınız

çook yardımcı oldunuz sağ olun !

evet sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. onun için asker yolu beklemiş fedakarlıklar yapmışsın. seninle 3 gün konuşmaması normal mi?

bir telefon edip ' aşkım şuan derslerine yoğunlaş yada nasıl gidiyor çalışman' falan dese kaç dakikasını alır ki?

inan bana geçmişte yaşadığmızdan biliyoruz bir çoğumuz. senin iyiliğin için yazıyoruz.

sevgili senin hayat senin, karar senin.

fikrimce sevgilinle güzel bir konuşma yap ve bu durumun saçma ve gereksiz olduğunu söyle.

insanlar böyle zamanlar da kenetlenirler birbirlerine. birbirinize destek olun

ayrıca sınavda başarılar

talih budur ki (!) kontörlermz bitti ...hat kendi üstüne değil faturalıya gececek babasının il dısından dönmesini beklyr ...benim de hiç kontrm yok. her gün denemeye gidiyorum elimdeki paraları da ona vercm ...sorun konusamamız değil ben onu sorun yapmyrm kendimi kötü düşüncelere sevk ediyrm benim için o problem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…