Nasıl daha ağır olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
Kızlar bu ciddi bir dert olmaya başladı
Erkeklere karşı daha ağır olmak zorunda hissediyorum kendimi çünkü herkese karşı sıcak samimiyim ama eşim diyor ki bak sen iyi niyetle böyle tatlı tatlı konuşup gülersin karşındaki yanlış anlayabilir evli bir hanım olarak dikkat etmen gerekir diyor.
Düşününce hak veriyorum ona, nedense karşımdaki erkekle aynı yaşta isek sanki o benim küçük kardeşimmiş gibi davranıyorum sanki 45 yaşındaymışım gibi davranıyorum. Kendime anlam veremiyorum ya ama ciddi rahatsız olmaya başladım. Yarın iş günü yeni bir hafta yeni bir ben olarak başlamak istiyorum, daha ciddi bir tık daha resmi ağır olmak istiyorum.
Ağırbaşlı hanımlar öneri lütfen.

Insanlar değişmez sadece duyguları bastırılır bu senin karakterin. Ben çok değişebileceğini düşünmüyorum .. Hayatında çok büyük sorunlara neden olmayacaksa hiç düşünüp kafanı yorma derim .
Çok büyük sorunlara neden olmaz inşallah ama eşimin konuşmasından sonra düşününcr doğru gelmiyor bana 25 yaşında yaşıtım bir erkeği çocuk gibi görüp samimi fazla güleryüzlü olmak.

Çok büyük sorunlara neden olmaz inşallah ama eşimin konuşmasından sonra düşününcr doğru gelmiyor bana 25 yaşında yaşıtım bir erkeği çocuk gibi görüp samimi fazla güleryüzlü olmak.

Anladım bu tutum seni rahatsız ettiyse ister istemez kendini zaten biraz frenlersin gibime geliyo pisikolojik men . Yarın ola hayrola :)

Üni.de sevgili olduğum (Bir hafta içinde ayrıldığım) çocuk "Bakışından korkardım" demişti sevgili olunca.
Bir başka erkek arkadaşım "Yürürken yeri dövüyorsun sanki" demişti.
Normal birkaç erkek arkadaşımdan da "İnsan sana yaklaşmaya korkar" demişti şakayla karışık. :/

Çok kötü hissetmiştim "Ya ben neyim böyle?" diye, değişmeye çalıştım. Değiştim mi? Sanırım hayır. İşte selam verirken gülümsemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yapı ya, samimi olana kadar buz gibi bir havam olduğu söyleniyor genelde.
Bunlar huy, sizinki de huy. Değişmeyecek, değişmesin de. Sıcak insan olmak güzel bir şey.

ne gerek var olmadığınız bişey olmaya çalışmaya,
ben de o mesafeli kadınlardan değilim ama ne okul ne iş hayatımda hiç erkeklerle ilgili sorun yaşamadım.
Şöyle söylim eşimle alışverişteydik. Müşteri temsilcisi 19-20 yaşlarında bir çocuktu. Aa dedim kravatınız çok güzelmiş. Hani yapım gereği çocuk 27-30’larda olsa öyle bir düşünceyi dile getirmem.
Ama mağazadan çıkınca eşim biraz kızdı sen böyle karşındaki erkeklere hep iltifat mı ediyosun, daha ağır olmalısın evli bir kadın olarak. Yoksa insanlar yanlış düşünebilir vs vs.

Ya dedim çocuk gibi görünce o açıdan bakamadım. Sen zaten 45 yaşında gibi her erkeği çocuk gibi görüyorsun ama karşındaki böyle düşünmeyebilir dedi.
Ne kadar haklı ne kadar haksız bilmiyorum. Bu örnek bir olay mesela.

Üni.de sevgili olduğum (Bir hafta içinde ayrıldığım) çocuk "Bakışından korkardım" demişti sevgili olunca.
Bir başka erkek arkadaşım "Yürürken yeri dövüyorsun sanki" demişti.
Normal birkaç erkek arkadaşımdan da "İnsan sana yaklaşmaya korkar" demişti şakayla karışık. :/

Çok kötü hissetmiştim "Ya ben neyim böyle?" diye, değişmeye çalıştım. Değiştim mi? Sanırım hayır. İşte selam verirken gülümsemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yapı ya, samimi olana kadar buz gibi bir havam olduğu söyleniyor genelde.
Bunlar huy, sizinki de huy. Değişmeyecek, değişmesin de. Sıcak insan olmak güzel bir şey.
Eski bir yöneticim bana açık açık söylemişti, “bir erkek senle konuşunca şöyle düşünür. ‘Sanki çıkma teklif etsem hemen kabul edecek gibi’ ama aslında öyle biri değilsin” demişti. Açık açık hafif kadın iması işte, rahatsız edici ...

Şöyle söylim eşimle alışverişteydik. Müşteri temsilcisi 19-20 yaşlarında bir çocuktu. Aa dedim kravatınız çok güzelmiş. Hani yapım gereği çocuk 27-30’larda olsa öyle bir düşünceyi dile getirmem.
Ama mağazadan çıkınca eşim biraz kızdı sen böyle karşındaki erkeklere hep iltifat mı ediyosun, daha ağır olmalısın evli bir kadın olarak. Yoksa insanlar yanlış düşünebilir vs vs.

Ya dedim çocuk gibi görünce o açıdan bakamadım. Sen zaten 45 yaşında gibi her erkeği çocuk gibi görüyorsun ama karşındaki böyle düşünmeyebilir dedi.
Ne kadar haklı ne kadar haksız bilmiyorum. Bu örnek bir olay mesela.
Çünki bir kadından alınan iltifatın ne kadar değerli olduğunu biliyor eşin:))

Sizin yapınız bu değişeceğini sanmam.
Yaoacağınız her şey de kendini engelleme olacak.
Samimi insanlara hasretken "ağır olmak" adı altında merhaba diyene havlamaya başladık resmen.
Gülümsemek, ilgi göstermek, şakalaşmak bir insanı hafif yapmaz ki. Hafiflik bambaşka bir şey. Siz samimisiniz.

Sizin yapınız bu değişeceğini sanmam.
Yaoacağınız her şey de kendini engelleme olacak.
Samimi insanlara hasretken "ağır olmak" adı altında merhaba diyene havlamaya başladık resmen.
Gülümsemek, ilgi göstermek, şakalaşmak bir insanı hafif yapmaz ki. Hafiflik bambaşka bir şey. Siz samimisiniz.
Umarım dediğiniz gibidir. Eşimi çok severken onu incitmekten korkarken başka bir erkeğin hakkımda hafif diye düşünmesi beni çok üzer. Umarım onlar da samimi diye düşünürler.

Umarım dediğiniz gibidir. Eşimi çok severken onu incitmekten korkarken başka bir erkeğin hakkımda hafif diye düşünmesi beni çok üzer. Umarım onlar da samimi diye düşünürler.

Dedim ya hafiflik apayrı bir olay. Yanlış anlaşılacağınızı düşüneceğiniz ortamlarda bir miktar kendini çekme olabilir. Belki iltifatları azaltma ya da kardeş gibi ortadan kadın erkek ilişkisini sıfırlayacak laflar kullanma.
Ha erkeklerin ne düşündüğüne gelince her koşulda onlar canları ne isterse onu düşünürler. gülerim göz ederler, ağlarım söz ederler olayı. Canımız çıktı erkekler yanlış düşünmesin diye dikkat ede ede yaşamaktan.

Eski bir yöneticim bana açık açık söylemişti, “bir erkek senle konuşunca şöyle düşünür. ‘Sanki çıkma teklif etsem hemen kabul edecek gibi’ ama aslında öyle biri değilsin” demişti. Açık açık hafif kadın iması işte, rahatsız edici ...
Asil yoneticin bir kadin goz kontagi kurup, gunaydin, merhaba, iyi aksam dediginde " aa bana ilgi duyuyor" diye dusunen erkeklerden bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X