- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi cikolatalipastacik
Bırakın o size gelsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki öyle yapayım bakalım teşekkürler...Dediğim gibi sen doğal ol,gerisini akışına bırak...
Rica ederim...Peki öyle yapayım bakalım teşekkürler...
Hayır arkadaşlarım da tanımıyor ayrıca çok fazla kişiye de bahsetmedim herkese söyleyince takıntı haline getiririm ben biliyorum kendimi o yüzden...arkadaşlarını görmeye gidiyormuşsun o arkadaşların onu tanımıyormu ?? yada arkadaşların senin durumundan haberdar değilmi... eğer arkadaşların tanıyorsa ve çocukta sana karşı bişeyler hissediyorsa en azından arkadaşlarına çıtlatırdı diyede düşünüyorum... tabi bu arkadaşlarınla onun samimiyetine de bağlı...
Çok beklerim gibi gözüküyor o zaman amaBırakın o size gelsin.
evet cafede çalışıyorarkadaşlarımla oturmaya gidiyorum demişsiniz... bu çocuk cafe rest. gibi yerdemi çalışıyor...
Adını soyadını öğrendim biraz araştırmayla ama eklemeye korkuyorum hem öyle ekleyerek bir ilişkiye başladın mı biraz basitleşmiş oluyor sanki ben biraz daha zor olsun istiyorum sanırım :)Calistigi yerde ödemelerinizi kart ile yapiyorsaniz adiniz soyadiniz fiste cikar, hoslandiysa mutlaka eklerdi. Nakit olarak ödeme yapiyorsaniz birinden adini soyadini öğrenip siz onu ekleyin çünkü calisma saatleri içinde ve is yerinde sizinle ozel alaka kurmasi kurallara aykiri olur sizin adim atmaniz lazim. Biraz ticari oldu tavsiyem ama düşün bunu![]()
Çok beklerim gibi gözüküyor o zaman ama![]()
Benim de biraz bu yüzden çekinmemin sebebi zaten teşekkürler aklımda bulunduracağım...malesefki bayanlar adım attığı zaman karşısındaki adamı tanımadıkları için sonuç hüsran olabiliyor... çünkü erkekler geldiği zaman biz kadınlar onları kullanmak için hiçbir şekilde kabul etmiyoruz... ama bir bayan gittiğinde karşısındaki iyi niyetli değilse nasılsa ayağıma geldi diyerek direk balıklama atlayabiliyor... bunlarıda unutma...
birçok erkek ayağına gelen fırsatı tepmiyor maalesef... çok şanslısın... mutluluğun daim olsun.... keşke herkes senin sevgilin gibi samimi olsa... ne güzel olurdu...Gereksiz bir tabu edinmişsin derim o zaman :) Sevgilimi facebook dan ben ekledim, numarami kendim verdim, kahve içmeye de ben cagirdm. Simdi ayaklarimin mutluluk ve aşktan yere degmedigi ilişkimin 3. Yilindayim. Zor olmak adina istekleri ertelemek bana çok garip geliyor. Bir şeyi istiyorsan git ve al onu ! Sana tavsiyem budur :)
Peki teşekkür ederim tavsiyeniz için..Ben olsam en fazla yapacağım şey güler yüzlü davranmak olurdu. Bırakın o size gelsin.
Çok sevindim senin adına çok şanslıymışsın umarım hiç bozulmaz mutluluğun darısı bana :) ama herkeste de işe yaramıyor girişken olmak sen sadece ona öyle davranıyorsun ama o sana farklı bir gözle bakabiliyor bilemiyorsun. Geçmişte böyle davrandığım için biraz da çekingen olmam sanırım :)Gereksiz bir tabu edinmişsin derim o zaman :) Sevgilimi facebook dan ben ekledim, numarami kendim verdim, kahve içmeye de ben cagirdm. Simdi ayaklarimin mutluluk ve aşktan yere degmedigi ilişkimin 3. Yilindayim. Zor olmak adina istekleri ertelemek bana çok garip geliyor. Bir şeyi istiyorsan git ve al onu ! Sana tavsiyem budur :) Bu arada mesajini alintilamayi unutarak cevap yazdim beni affet :)
Peki teşekkür ederim tavsiyeniz için..
Çok sevindim senin adına çok şanslıymışsın umarım hiç bozulmaz mutluluğun darısı bana :) ama herkeste de işe yaramıyor girişken olmak sen sadece ona öyle davranıyorsun ama o sana farklı bir gözle bakabiliyor bilemiyorsun. Geçmişte böyle davrandığım için biraz da çekingen olmam sanırım :)
birçok erkek ayağına gelen fırsatı tepmiyor maalesef... çok şanslısın... mutluluğun daim olsun.... keşke herkes senin sevgilin gibi samimi olsa... ne güzel olurdu...![]()
Evet yıkmam gerekecek sanırım ama yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var :) deme öyle şeyler ama korkutuyorsun beni :)Tesekkur ederim canim benim. Sana ondan hoslanip adim attin diye kotu gözle bakacak erkek zaten asla evlenilmemesi gereken, hatta mümkünse ayni ülkede yasanmamasi gereken erkek tipidir. O yüzden geçmişindeki yanlis insanlardan yola cikarak bu tarz tabular edinme derim. Benim sevgilim yaptiklarimi "iyiki" diye yorumluyor. Simdi dünyalar mutlusuyuz.Vallahi zor kiz olayim derken zor olmayan bir kiza kaptirirsin çocuğu benden söylemesi :)
Benim şansim ona rastlamak oldu. Ve niye bekleyeyim demek. Her adimi erkekten bekleyen kafa yapisini da hic anlamam. Ben atmasam adim o elbet atacakti ama niye bekleyeyim ki. 1 günü daha onsuz geçirmek istemedim böylece 3 yildir hicbir günüm onsuz geçmedi![]()
Biraz daha tanıyıp öyle kararımı vermem lazım sanırım.evliyimama evli olmasam şu anki aklımla bende kimi istiyorsam ona yapışırdım... dediğin gibi beklemek çok saçma gelirdi... ama diyorum ya bunu yaparken karşındakinin niyetini bilemiyorsun işte... adamlar kendileri bile teklif etseler ne duyguları yakıp yıkıyorlar... çooook güzel bu duygular sonuna kadar tadını çıkart....
![]()