• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilemiyorum?

Merhaba arkadaşlar, benim birkaç aydır hoşlandığım birisi var ve onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. O bir yerde çalışıyor ve ben oraya gittiğim zaman onu görebiliyorum. Çalıştığı yere sık sık gitmek istiyorum ama bir yandan da çok istekli görünüp kendimden soğutmak istemiyorum. Gittiğim zaman da elimde olmadan belli etmeyeyim diye umursamıyor gibi davranıyorum ve onun da bunu fark edip bana farklı davrandığını hissettim. Sizce ne yapmalıyım? Yani hoşlandığımı belli edecek şekilde mi davranayım yoksa böyle devam mı edeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
O senden hoslaniyosa bi adim atar zaten sen surekli gidip gozune sokma itici olursun

Elimden geldiğince gülümsemeye çalışıyorum ve karşılık da alıyorum, pek konuşma imkanımız olmadı açıkçası sadece bakışlarından hareketlerinden vardım bu kanıya ne kadar doğru bilemem ama oraya gitmezsem de hiç göremiyorum yani hem kaçıp hem görebilmem mümkün değil kendimi engelleyip daha az gitsem daha iyi olacak sanırım ama diğerlerini uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim yardımınız için :)

Nasil bi yer bu? Cafe mi yada restoran mi?

Merhaba arkadaşlar, benim birkaç aydır hoşlandığım birisi var ve onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. O bir yerde çalışıyor ve ben oraya gittiğim zaman onu görebiliyorum. Çalıştığı yere sık sık gitmek istiyorum ama bir yandan da çok istekli görünüp kendimden soğutmak istemiyorum. Gittiğim zaman da elimde olmadan belli etmeyeyim diye umursamıyor gibi davranıyorum ve onun da bunu fark edip bana farklı davrandığını hissettim. Sizce ne yapmalıyım? Yani hoşlandığımı belli edecek şekilde mi davranayım yoksa böyle devam mı edeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bi arkadaşım vardı o da böyle bi durumdaydı devamlı çocuğu görmek için yemeğe giderdik oraya bakışırlardı falan sonra çocuğun evli olduğunu öğrendik ama hiç göstermiyodu bizim kadar bişeydi e o kadar küçük olunca evli olduğu aklımıza gelmedi yüzükte yoktu dikkatli olun bence ya evliyse ;)

Bi arkadaşım vardı o da böyle bi durumdaydı devamlı çocuğu görmek için yemeğe giderdik oraya bakışırlardı falan sonra çocuğun evli olduğunu öğrendik ama hiç göstermiyodu bizim kadar bişeydi e o kadar küçük olunca evli olduğu aklımıza gelmedi yüzükte yoktu dikkatli olun bence ya evliyse :KK66:
Yok hesabına göz attım biraz sevgilisi bile yok :)
Nasil bi yer bu? Cafe mi yada restoran mi?
Cafe
O senden hoslaniyosa bi adim atar zaten sen surekli gidip gozune sokma itici olursun
Peki değerlendireceğim

Yapma ya kötü olmuş. Karısı nasıl izin verebilmiş öyle bir hesabı kullanmasına ona anlam veremedim, pek sağlam pabuç olmasa gerek arkadaşınızla da bakıştığına göre :KK20: Umarım böyle bir şeyle karşılaşmam :oops:

İnşallah sizin başınıza gelmez evet ama ben başımıza geleni söyledim eşi ekli midir bilemedim yani onu da :)

Umarım :) bilmeme olasılığı da yüksek tabii şahsen ben müsaade etmezdim öyle bir hesap kullanmasına ortalık kötü :)

Belki hiç bişeyden anlamayan bi kız almışlardır çevremde gördüğüm çoğu kişi hep öyleydi gözleri fır dönen adamların eşlerinin hiç bişey bilmemesi aile korkusuyla yanında kalan hiç bir söz hakkı olmayan insanlar yani bu çocuk 24 yaşlarındaydı eşi muhtemelen küçüktür yani haliyle haberi olmaması muhtemel diye düşünüyorum

Belki hiç bişeyden anlamayan bi kız almışlardır çevremde gördüğüm çoğu kişi hep öyleydi gözleri fır dönen adamların eşlerinin hiç bişey bilmemesi aile korkusuyla yanında kalan hiç bir söz hakkı olmayan insanlar yani bu çocuk 24 yaşlarındaydı eşi muhtemelen küçüktür yani haliyle haberi olmaması muhtemel diye düşünüyorum
Öyle olması da muhtemel tabii, hiçbir şeyden haberinin olmaması da en kötüsü bence üzüldüm kızın durumuna. Öyle insanlarla karşılaşmayız umarım o_O

Back
X