Selamlar herkese. Ben foruma yeni katıldım ama epeydir takip ediyorum. Burası olsun diğer kısımlar olsun gayet hoşuma gidiyor. Burada pek çok kişiye destek olduğunuz için bende derdimi anlatıp büyüklerimden arkadaşlarımdan akıl danışmaya geldim.Umarım sizi sıkmam çünkü birazcık uzun olabilir.
22 yaşında üniversiteye giden 1 senelik ilişkisi olan biriyim. Sevgilim merhametli,ahlaklı ve düzgün birisi. Onu çok seviyorum. Fakat şu son 1 2 haftada epey dağıldık.
Ben biraz kıskanç biriyim.Bunu kabul ediyorum. Ama ilişkinin başında çıkardığım sorunları problemleri minimuma indirmek için çaba sarfettim.Bence yaptım da bunu. En başlarda hatalarımı,kıskançlıklarımı tolere eden sevgilim artık çok değişti. Önceden elinden geleni yapardı zamanla tanıyacaksın ve anlayacaksın bana güveneceğini derdi ve dediği de oldu. Zamanla tanıdım ve güvendim.
Fakat artık o da çok değişti. Eskisi gibi anlayışlı değil. Artık çözüm odaklı konuşmak yerine saldırmaya geçti. Beni sevdiğini biliyorum,bana değer verdiğini de. Bu konuda objektifim. Ama artık benden bir parça soğudu,sıkıldı biliyorum,görüyorum.
Bir iki gün önce karşısında ağladım artık dayanamayıp. Çok sık ağlayan birisi değilim. Ama artık dayanamadım. İlişkimizin başında ilk aylarda bir kez ağlamıştım o zaman demişti ki ne olur üzülme ne olur ağlama herşeyi yaparım. Gözyaşlarımı silmişti. Ama 2 gün önce hiçbirşey yapmadı. Hiç birşey demedi. O gözyaşlarımı silen insan yoktu karşımda. Karşımda oturdu. Çok gücüme gitti. Bitirmek ister gibi miydi çok mu üzgündü bunalmış mıydı çözemedim. Kalktım yanından yürüdüm gittim. Çok dua ettim gelsin diye gelmedi.
Sonra görüştük.
Konuştuk ikimizde artık dikkatli olalım diye. Dün akşam yine ufacık birşeyde agresif davrandı. Whatsappta konuşuyoruz bu arada. Artık dedim ki. Beni sevdiğini biliyorum ama artık sen istemesen de sen farketmesen de benden soğudun.Değiştin dedim.
-Değiştim ebelki ama gerçekten değişmek istedim de mi değiştim.Farkında değilim.Çok sorgulamaya çok kızmaya başladım özür dilerim. Bana birşeyler oldu sanki şey gibi. Bana normal bir soru sorsan da kavga eder bir şekilde yanıt veiyorum binlerce kez özür dilerim dedi
Bende elinde olan birşey değil sıkma canını teşekkür ederim dürüst olduğun için dedim.
Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana bir akıl verin,geri mi çekileyim.
Not : Ağladım ve hiç birşey yapmadın demedin dediğimde sen ağlayarak rahatladın en azından dedi.
Ve sabah soğuk bir şekilde günaydın dedik. Ailesinin işlerini halletmek için dışarı çıktı.
uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin