Hıc biseyden memnun olmadı halde iki hafta daha kalmak istemesi cok sacma.
Keske cocuklarınız la kalsaydınız hıc davet etmeseydiniz, huyunu biliyorsunuzdur.
Nasıl katlanırsınız gercekten bilmiyorum ınsallah hemen gecer
Babanız gelince belki sızı azat eder.Aslinda davet etmedim.
Kendi ara tatil girmeden geldi torun seveyim diye.
Haftaya da babam gelecek.
Basim gozum ustune gelsinler ama gerilip kaldim gercekten.
Suclu da hissediyorum nasil insan annesini istemez diye ama kafam goturmuyor gercekten
ayrı odaya geçmene kırılmıyor mu? sanki öyle de insanın çok zoruna gider eşin geldiğinde gidiyorsa eşinin gelceğini söyle belki eve döner. ve öyleyse göreve gittiğini filanda söyleme o zaman bu kadar yüz göz olunmazIyi geceler
Konu annem.
3 haftadir annem bende, surekli sikayet, soylenme,elestiri halinde.. Degistiremem karakteri bu..
Ama artik patlamak uzereyim.
Evimde diken ustundeyim,evli 2 cocuk annesiyim, esim gorevde oldugu icin bi sureligine geldi..
Sagolsun yemek vs yapar yeriz beraber ama canima yetti artik negatifligi.
Gitsin rahat edeyim diye gun sayar oldum Allah affetsin..
Yuzune bisey diyemiyorum, sonucta evimde bi nevi misafir,ya disari cikiyorum ya da kendimi odaya filan kapatiyorum yoksa kiricam kalbini o kadar sinirleniyorum.
En son bu aksam kedimi sevdim, oynadik hoplattik ziplattik kediyi, annemde yemegi su kaba bosalt gibi bisey dedi.
Bende 1 dk beklemesini,kediyi minciklayip sevdigim icin elimi yikayip oyle yapacagimi soyledim.
Resmen delirdi.
Bahanem varmis, nasil insanmisim,istedigini niye erteliyormusum
Yahu icim rahat etmiyor elimi yikayinca yapsam nolcak ?
Biraz bagristik, agzimdan kotu bisey cikmasin diye odama geldim cocuklarla, seninle konusmak istemiyorum dedim..
2 hafta daha kalmak istiyor ama ben yildim.
Allah affetsin yildim gercekten
Konussam bi dert, konusmasam ayri dert.
Kafayi yemeden nasil gecer bu gunler
Şafak sayar gibi geriye doğru sayın. Her geçen güne çeltik atın ama kırmayın sabredin. Ne de olsa annedir. Sizi beli bir yaşa getirene kadar neler çekti onu düşünün. Kimi insanın karakteri kolay değildir biliyorum fakat gidecek zaten. İki hafta nedir ki.
ayrı odaya geçmene kırılmıyor mu? sanki öyle de insanın çok zoruna gider eşin geldiğinde gidiyorsa eşinin gelceğini söyle belki eve döner. ve öyleyse göreve gittiğini filanda söyleme o zaman bu kadar yüz göz olunmaz
Babana çıtlatsan birazAslinda davet etmedim.
Kendi ara tatil girmeden geldi torun seveyim diye.
Haftaya da babam gelecek.
Basim gozum ustune gelsinler ama gerilip kaldim gercekten.
Suclu da hissediyorum nasil insan annesini istemez diye ama kafam goturmuyor gercekten
Ya anne sen bana neden böyle davraniyorsun diye sordun mu hiç? İlk yapacağım şey bu olurdu.
anneniz sadece size karşı mı bu şekilde davranıyor yoksa etrafındaki herkese karşı mı eğer hep böyleyse Allah yardımcınız olsun ama eleştirmeyi artık huy edinmiş gibi
O size Küçük kızı gibi davranıyor olabilir
Sizde küçük kız gibi davranıyorsunuz.
Kızınca oyuncaklarınzı kapıp odaya kaçıyorsunuz.
Konuşmayı deneyin ikinizinde davransı mantıklı değil
Çok zor durumunuz Allah yardımcınız olsun anne sonuçta bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor olayında ama siz kendinizi sıktıkça sabrettikçe olan size oluyor. Sadece üzülen siz oluyorsunuz. Anneniz çok ağır şeyler mi yaşadı bilemiyorum ama kendine göre böyle bir savunma mekanizması oluşturmuş olabilir. Annenizin dilinden konuşun onun gibi her şeye karışın her şeyini eleştirin diyecem ama daha kötü sonuçlanacağı için diyemiyorum. Sanki psikolojisi iyi değil gibi. Bence babanızdan destek alın çünkü en iyi babanız bilir annenizi. Belki psikoloğa gitmeye ikna eder.Iki kardesiz, kardesim evlendikten sonra da ona ayni sekilde davranmaya basladi.
Daha once hic onunla sorun yasamazdi.
Bana oldu bitti boyle acikcasi.
Kizimin tam hayal ettigini gercek sanip hikayeler uydurdugu zamanlar.
Dun biraz kizdim kizima, gidip anneannesine annem bana vurdu demis
Koskoca kadin bu laf icin bana oyle bedduar etti ki, yani once bi gel bana sor 3 yasindaki cocugun lafiyla uzerime saldiriyorsun ki fiske atmadim kizima..
Yani baskasi olsa cok cok farkli tepki gosterirdi de kus ayrilmayim diye dilimi isirip susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?