• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı şaşırdım

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
anlatmak istiyorum...içimi kusmak rahatlamak ..
ama bir yandanda çok özele iniyorum bu kadar deşifre olduğum içinmi çekiniyorum yoksa eleştirilmekten anlaşılmamaktan korktuğum içinmi bilmiyorum..
ama burdada anlatamazsam hicbryerde anlatamıycam..özürler dileyerek başlamak istiyorum bayanlar
birkaç gün önce arkadaşlarımızla geçirdiğimiz güzel birgünü,eşimle evde başbaşa güzel sonlandırmak istedik...giyinip süslenip dans etmemi çok sever.
planladığımız gibi akşam giyindim açtım bilgisayardan bir şarkı başladım dans etmeye hersey yolundaydı gülüp eğleniyorduk
sonra iş cinselliğe döndü(tekrar çok çok özür diliyorum) eşim üstünü çıkarıyordu gözü blgisayara kaydı.bilgisayardada klip dönüyor bir bayan hem oynuyo hem söylüyor.neyse önmsemedm olablr göz bu dedm gectim.bu nasıl söylenir nasıl anlatılır bilmiyorum ama ben eşimi tatmine mutlu etmeye çalışırken o kadar kendinden gecmiş haldeyken kafayı yine bilgisayara cevirdi
belki fevri davrandım hata ettim yada haklıyım kestiremiyorum ama o an düşündüğüm tek şey benle tatmini saglayıp diğer kadını izlemesiydi.o an ilk aklıma gelen bu oldu sen seyretmeye devam et dedim gittim gyndim.
noluyo falan diye geldi yanıma sana söyliycek hcbişeyim yok dedim.işte benim bi an gözüm kaydı sen benim sevgilim değilsin karımsın kötü düşünceyle baktığımı nasıl düşünürsün fln dedi.o durumda o halde hertarafı ayrı oynayan bi kadını izleyipte ne düşünmeni bekliyim dedim.ben hertarafı oynayan bi kadın görmedim sadece suratı görünüyodu şarkı söylüyodu kimseyi pis düşünceyle izlemedm dedi.(bu arada baktığı anda kamera yakın çekmde kadının yüzünü gösteriyordu gercekten)
bu olaydan çok kötü tartıştık.bide sana açıklama yapmaya çalışıyorum zihnyetn pis senin bıktım artık canımdan bezdirdin diye sayp döktü bana.o kadar zoruma gittiki cevap verip kendimi savunmadım bile..
ayrı yatak açtım kendime ama geldi yanıma yattı hc konusmadık brbrimize arkamızı dönp yattık sabahta öyle işe gitti.
bu olayın ertesi günü sürekli görüştüğümüz bir arkadasımın d.gnüydü.aradı arkadas toplanalım diye bilmiyorum bi eşime sorayım dedim.eşimi aradım x toplanalım diyor nabalım diye tm toplanırız dedi.iyi x i ara haber ver dedim tm dedi kapadı.2 dk sobra geri aradı eşim x in numarasını istemek için numarayı verdim grşürüs dedik baktım eşim telefonu kapamdı.daha doğrusu kapadım zannettii ama açık unutmus söylenmesini duyunca dinledim kapamdım bende.eşim kahvedeydi oyunda (nadir olarak gider bana sorarak rızamı alarak)önce bi snrli tavrıla söylendi kendi kendine küfür etti vıdı vıdı onu ara bunu ara of pof diye sonra yanındaki adama NERDEN EVLENDİM DEDİ gülerek.o andada telefonu açık unuttuğunu fark etti alo dedi kapadım yüzüne aradı aradı açmadım.
delirmek üzereyim ben daha 7 ayllık evliyim sadece 7 ay...lütfen bişeyler söyleyn bana

sen de bilgisayarı ne demeye adamın gözüne sokacak yere koyuyosun ki. hadi ekranı çeviremedin diyelim, sayfayı alta alsaydın müzik öyle de çalardı. erkekler görsel yaratıklar, etraftaki uyarıcıları hemen algılıyorlar :1: kaldı ki öyle bir ortama iki kadın fazla:ssz:

nerden evlendim diye cok ciddi olarak soyledigini sanmiyorum, bence buyutme canim evet kirilmissindir sakasi bile kotu ama gercekten ben saka olarak dedigini dusunuyorum, kadinlar bile diyor ama biktim misal ev islerinden nerden evlendim bekarlik sultanlik diye
esinde oyle bir anda soyleyivermistir uzme kendini

O detayları yazmak zorunda mıydın ?
Eşimin klipteki kadına baktığını gördüm desen yeterliydi.

Benim anlamadığım,bilgisayar hem sana hem eşine dönük.
Eşin seni izliyor,bir yandan ekrana bakıyor.
Sen de dansederken hem eşini hem ekranı görebiliyorsun.

Son düzenleme:
nerden evlendim diye cok ciddi olarak soyledigini sanmiyorum, bence buyutme canim evet kirilmissindir sakasi bile kotu ama gercekten ben saka olarak dedigini dusunuyorum, kadinlar bile diyor ama biktim misal ev islerinden nerden evlendim bekarlik sultanlik diye
esinde oyle bir anda soyleyivermistir uzme kendini

öyle bile olsa çok içim yandı nabmam gerektiğini bilmiyorum

O detayları yazmak zorunda mıydın ?
Eşimin klipteki kadına baktığını gördüm desen yeterliydi.

Benim anlamadığım,bilgisayar hem sana hem eşine dönük.
Eşin seni izliyor,bir yandan ekrana bakıyor.
Sen de dansederken hem eşini hem ekranı görebiliyorsun.

dans ederkn esimi görüyorum haliyle baktığı yöne basımı cevirip neye baktığınıda görüyorum.detaylara gelince eşim klipteki kadına bakmıs diyip gecsem nasıl yorumlar alırdım sizce
ben söyliyimn büyütme cnm adamın gözünümü baglıycan ne var biz bile bakyorus vs.konu iyice anlaşılsın yorumlar saglıklı olsun diye detay verdm

Evet ama burayı üye olmayanların da okuyabildiğini bliyorsun değil mi ?
Çok fazla özele girmişsin.
Ayrıca yarın öbürgün eşin üyeliğini bulabilir.
Neyse sen bilirsin tabii...

biliyorum cnm ama artık o kadar doldumki mecbur yazmak zorunda kaldım tekarar söylüyorum detay vermek zorundaydımki saglıklı yorumlar alayım.ayrıca malesef gnlük hayattada herseyi detaylı uzun uzun anlatan bi insanım.sanırım kestrme yoları beceremiyorum konu özel bile olsa.tekrar özrler bu kadar detya verdiğim için

Haksızsın bu kadar kaprısı kadın da yapsa erkek de yapsa karsısındakını bıktırır. Gecen gunku bır konuda kadın esım eskıden haksız da olsam gonlumu alır ozur dılerdı sımdı umurunda degıl demıstı . 4-5 sene sonrakı halın yanı ona gore adımını at ve evet bu kadar kaprıslı ve sorunlu bırıyle kımse evlı olmaz ıstemez

Haksızsın bu kadar kaprısı kadın da yapsa erkek de yapsa karsısındakını bıktırır. Gecen gunku bır konuda kadın esım eskıden haksız da olsam gonlumu alır ozur dılerdı sımdı umurunda degıl demıstı . 4-5 sene sonrakı halın yanı ona gore adımını at ve evet bu kadar kaprıslı ve sorunlu bırıyle kımse evlı olmaz ıstemez

siz olsanız bu durumda tepknz ne olurdu gercekten merak ediyorum samimi olarak.normal şeylermi eşimin yaptıkları.durduk yere kapris yapmıyorumki etkiye tepki veriyorum

biliyorum cnm ama artık o kadar doldumki mecbur yazmak zorunda kaldım tekarar söylüyorum detay vermek zorundaydımki saglıklı yorumlar alayım.ayrıca malesef gnlük hayattada herseyi detaylı uzun uzun anlatan bi insanım.sanırım kestrme yoları beceremiyorum konu özel bile olsa.tekrar özrler bu kadar detya verdiğim için

detay vermeseydin konuyu tam anlayamazdık iyi yapmışsın canım herşeyi anlatarak ayrıca ismin nerde yaşadığın falan bu tip bilgilere yer vermediğin sürece de sorun olacağını sanmam, burada cinsellik bölümü de var herşey açıkca yazılıyor haliyle, oraya yazılanları da okuyorlar, fakat insanlar derdini paylaşmak zorunda bir şekilde.

sorununa gelince ben yeni evli olduğunuz için bu kadar üzüldüğünü ve kafana taktığını düşünüyorum, zamanla birbirinizi tanıdıkça hoşlanmadığınız şeyleri öğrenir ve yapmamaya çalışırsınız, mesela o bir daha bunu yapmaz bence tavrını belli etmişsin hoşlanmadığını görmüş, sen de belki arkadaşlarının yanındaysa mesaj atmayı deneyebilirsin, muhtemelen arkadaşlarının yanında rezil olduğu için öyle birşey söyledi, erkekler arasında karısı arayınca ezilen büzülen tiplerle dalga geçmek modadır (kılıbık vs), karım aradı ben gidiyorum demek yerine böyle şeyler söylemiş olabilir; ben yeni evli olduğunuz için zaman içinde oturacağına inanıyorum herşeyin üzme kendini daha fazla :34:

Son düzenleme:
Kocamla bilgisayar arasına girer , biraz cilve yaparak , saka yollu laf sokarak kendime cekerdim.

Bu kadar abartmaya gerek yokmuş bence

tepkini koymuşsun bende hoş karşılamazdım. ama çok fazla uzatma olur mu ne kadar uzatırsanız araya o kadar soğukluk girer

Bıldıgım kadarı ıle esın ılgısız ve gozu dısarda bırısı degıl hatta aılesıne karsı da cokca senı savunuyor bunlar guzel seyler. Sadece bu konu olsa bu kadar olay cıkmazdı ama genel olarak sureklı sorun yaratan bır yapın var. En sabırlı ınsan da sonunda bıkar. Iyılıgın ıcın bu kadar sorun yapma herseyı dıyorum.
Ben olsam napardım, once bozulabılırdım ama cokda uzatmazdım yatakları ayırmak falan. Acıklamasınıda yapmıs yuzune bakıyordum demıs sende gormussun. Bırde orda sureklı hareket eden goze hıtap eden dıkkat cekıcı bır sey varsa kadın vucuduysa bu ıstemsızce bakmısda olabılırdı o zaman muzık acın sadece goruntuyu asagı ındırın.

şu mevzuyu bu kadar dert ettiğinize göre genel anlamda çok mutlu bir eşsiniz demektir. allah mutluluğunuzu daim etsin ama fazla naz aşık usandırır derler, naçizane tavsiyem...

Hiç bir karı koca 'namahremini' ikinci şahıslara yazmak zorunda değildir!
Evet,detaylara inmeden,usluplu bir şekilde anlatabilirdiniz.

Mesela 'eşimle bir fantezi içindeyken,eşim gidip klipteki kadına baktı..Adı üstünde,fantezi içindeyken' vs..gibi anlatabilirdiniz.
Derdine derman aramak,kocanızla ne yaptığınızı ulu orta anlatmayı gerektirmez.

Çokta önemli bi sorun değil,siz demişsiniz,o an yüzü görünüyordu kadının diye..ee daha ne?
Kendi mahkemenizi kendiniz yapsanıza..wc ye gitseniz,neredeyse gelip burda 'wc de bi olay oldu,bana yardımcı olur musunuz' diyeceksiniz..

Biraz kendi kendinizin dr u olun,zırt pırt insanlardan akıl almak yerine,biraz rolleri değişip siz başkalarına akıl verecek duruma gelin artık.

ay ben bu duruma da ayar oluyorum nedir bu yaaa..

herkes olayını nasıl isterse öyle anlatır ayrıca biz arkadaşı tanımayız kocasını bilmeyiz ne ifşası kim kimin mahremiyetini ortaya dökmüş??

gayette düzgün bir üslup hakaret yok seviyesizlik yok..son derece de terbiyeli anlatılmış bravo arkadaşım..

bi de eleştirmişler detaya inmeseydin bilemem ne sana ne??

kim ne için isterse onun için akıl alır forum tüm üyelere açık istediğini sorar sana ne??

ay sinir oluyorum var böyle tipler her konuya atlar gerekli gereksiz eleştirir..

laf olsun torba dolsun....

tatlım bence bozulman normal ben olsam bende bozulurdum...AMA bunu gördükten sonra kapris yapmaz naz ile işve ile bir şekilde onun oraya bakmasını engellerdim... kapris yapıp adamın gözünde kaprisli olacağıma, işve cilveyle kendi istediğimi yaptırırdım.. sadece bu konu için değil genel olarak ilişkilerden bahsediyorum.... Kapris bize puan kaybettiriyor...:34:

kahvedeyken öyle laflar etmesi çok normal... sen hiiiiiiiiiççççç üstüne alınma aklınca arkadaşlarına maço erkek, taş fırın erkeği rolü oynamış orada.... hani eşine değer veren erkek kılıbık olarak bilinir ya bizim odunlarımızın arasında ondan..:51:

boşver kendisi kahvede arkadaşlarının önünde öyle desin sonuçta evde sizin borunuz öter...:51:

Back
X