Önemsiz değil ne desen haklısın.. hep bu arkadaşlar baştan çıkarıyor zaten nişanlına ciddi bi şekilde şikayetini açık açık belirt
arkadaşlar çok önemli, bugün nasılsa evlenince de o şekilde davranmaya devam edecek. arkadaşları içmeye çağıracak, bu yüzden tartışmalar çıkacak. en baştan ağırlığını koymalısın. ama tartışarak değil güzel güzel anlatırsan nişanlına uzlaşırsınız belki, yoksa inada biner. etraftan kötü örnekleri anlat. arkadaşları yüzünden çatırdayan ilişkileri falan. uzlaşma yoluna gitmemekte ısrar ederse, sen de onun yaptığını ona yapabilirsin, arkadaşlarına öncelik verirsen senin ne hissettiğini anlayabilir belki ama zamanla olacak birşey bu jilet gibi kesip atamazsın.
basit bi konu değil bence ciddi bi konu bile :26:arkadaşın kötüyse bir süre sonra sen de ona benziyorsun annelerimiz bizi az mı uyardı küçüklüğümüzden beri düzgün insanlarla arkadaş ol diye bu konudaki hassasiyetini düzgün bir dilde anlatman lazım nişanlına yanı seni karşına almadan farkına varmalı. belki o arkadşı gerçekten iyi niyetlidir kendi çapında bunu bilemeyiz ama kötü alışkanlıkları nişanlını kesinlikle etkileyecektirhemen silip atma nişanlın sonuçta düzelmesini o arkadaşlığını bitirmesini sağla . günahını almak istemem ama o arkadaşı biraz hovardaysa ve senle arası iyi değilse aranızı bozup nişanlının arkadaşlığını kaybetmeyi engelleyebilir. ama bu konuyu çözüme kavusturman lazım bence şimdi engellemezsen ilerde hiç engelleyemezsin
Cok söyledim gercekten. Cok dile getirdim. Ben bile arkadaslarimla arama mesafe koydum. evli olan kisilerle konus dedi. Sadece birtane evli olan arkadasimla icli disliyim digerleriyle ancak selamlasiyorum. Ama o arkadasi kene gibi yapisti birakmiyo.
cok aldim karsima korkularimi söyledim, düsüncelerimi söyledim. Ama yok neden korkuypsun güvenmiyo musun diyo bu defa. Güvenmekle ne alakasi var. Ben Alkol sevmiyorum icme. Ha onu bi kenara koyalim bu arkadas sana göre degil diyorum.
ya inan arkadasi konustugu zaman bile öyle kelimeler sarfediyo ki ben utaniyorum. hic demiyo bunun kizarkadasi veya iste nisanlisi var.
Eger illerde de bu konuda benim kalbimi kiracaksa. Cok sevsem bile ben cizgi cekmek zorundayim. Yoksa üzülen ben olucam(((
kendini örnek ver canım sen benm arkdaslarımla neden görüşmemi istemedin onlara benzememden mi korktun de,onlara uyup yanlış bir şey yapmamdan mı korktun de . şuan bende senin için endişeleniyorum de .ikili ilişkinizi geçtim arkadaşlar gerçekten kötü etkiliyor ona benzediğinden dolayı kendine de zarar verir bu şekilde arkadsı içiyormuş cünkü inatlaşmadan güzellikle konuşmaya çalışın inş herşey istediğin gibi olur canım.eğer ilişkini çok olumsuz etileyecek düzeye ulaşırsa aile buyuklerine danışıp bu konuyu sorabilirsin onlar bir çözüm bulucaklardır kesin
arkadaşlarınla sadece bekarlar diye mi arana mesafe koymanı istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?