Nasil davranicagimi bilmiyorum...

HasoGulo

13.10.2013 Evleniyoruzzzz
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
432
4
26
İsviçre
Selam arkadaslar

aslinda cok düsündüm paylasiyim mi sizlerle veya önemsiz bir konu aslinda. Yani cok karmakarisik duygular icindeyim aslinda. önemsiz gibi dursada, benim icimde cok firtinalar kopuyo.
Ben yaklasik 2 aydir nisanliyim, nisanlimla 3 senelik bir iliskim var. En basindan beri nisanlimin bir arkadasini hic ama hic sevmiyorum. Cok serseri tipli biri. Yani inanin en basinda
ben önyargi yapmiyim tanimadan birsey demiyim dedim. Ama öyle böyle degil tanidikca nekadar sinir bozucu biri oldugunu anladim. Cok kötü huylari var. Alkol gibi! Veya su 3 senenin icinde
kesin 20 den fazla kizarkadas degistirmistir. Eskiden Facebookumuz oldugu siralar görürdüm iliski durumunu degistiriyo her hafta yeni birtane. Ve nisanlimada SIK SIK gel icelim felan diyo.

Cok uzun süredir aslinda konusmuyorlardi. Ben istemiyorum diye nisanlim aralarina mesafe koydu. Ama yinede bu aralar cok tartismalar oluyo. O benim kardesim gibi, neyini gördün vs vs.. gibi tartismalar
aciyo nisanlim. Ya sinirlerim cok bozuluyo. Anlatamiyorum neden rahatsizlik duydugumu. Bugünde tartistik bu konu yüzünden.

Ya ben nasil davranicam inanin bilmiyorum, telefon acip sövesim var o arkadasina. Sinirlerimi cok bozuyo. BIrde inanin ben hayatta kimse icin öyle düsünmem ama tebrik bile etmedi. Ama nisanlim kiskandigini
göremiyo.

Kbakmayin simdiden dedigim gibi belki cok önemsiz bi konu ben abartiyorum ama cok sinirlerim bozuluyo her defasinda aglamaya basliyorum tartismalardan sonra. Niye arkadasini koruyo da benim ne düsündügümü anlamiyo diye. :(

Önemsiz değil ne desen haklısın.. hep bu arkadaşlar baştan çıkarıyor zaten nişanlına ciddi bi şekilde şikayetini açık açık belirt

Önemsiz değil ne desen haklısın.. hep bu arkadaşlar baştan çıkarıyor zaten nişanlına ciddi bi şekilde şikayetini açık açık belirt

Aynen hep bu arkadaslar. Birde bana en basinda dedi ki iliskiye basladigimizda. Illerde tek görücegin kisi ben olucam arkadas önemli degil. Ya inan ayrilma noktasina getiriyo beni.
Iller de onlari kirmayip ne biliyim bulusursa diyorum :((((

arkadaşlar çok önemli, bugün nasılsa evlenince de o şekilde davranmaya devam edecek. arkadaşları içmeye çağıracak, bu yüzden tartışmalar çıkacak. en baştan ağırlığını koymalısın. ama tartışarak değil güzel güzel anlatırsan nişanlına uzlaşırsınız belki, yoksa inada biner. etraftan kötü örnekleri anlat. arkadaşları yüzünden çatırdayan ilişkileri falan. uzlaşma yoluna gitmemekte ısrar ederse, sen de onun yaptığını ona yapabilirsin, arkadaşlarına öncelik verirsen senin ne hissettiğini anlayabilir belki ama zamanla olacak birşey bu jilet gibi kesip atamazsın.

arkadaşlar çok önemli, bugün nasılsa evlenince de o şekilde davranmaya devam edecek. arkadaşları içmeye çağıracak, bu yüzden tartışmalar çıkacak. en baştan ağırlığını koymalısın. ama tartışarak değil güzel güzel anlatırsan nişanlına uzlaşırsınız belki, yoksa inada biner. etraftan kötü örnekleri anlat. arkadaşları yüzünden çatırdayan ilişkileri falan. uzlaşma yoluna gitmemekte ısrar ederse, sen de onun yaptığını ona yapabilirsin, arkadaşlarına öncelik verirsen senin ne hissettiğini anlayabilir belki ama zamanla olacak birşey bu jilet gibi kesip atamazsın.

Cok söyledim gercekten. Cok dile getirdim. Ben bile arkadaslarimla arama mesafe koydum. evli olan kisilerle konus dedi. Sadece birtane evli olan arkadasimla icli disliyim digerleriyle ancak selamlasiyorum. Ama o arkadasi kene gibi yapisti birakmiyo.
cok aldim karsima korkularimi söyledim, düsüncelerimi söyledim. Ama yok neden korkuypsun güvenmiyo musun diyo bu defa. Güvenmekle ne alakasi var. Ben Alkol sevmiyorum icme. Ha onu bi kenara koyalim bu arkadas sana göre degil diyorum.
ya inan arkadasi konustugu zaman bile öyle kelimeler sarfediyo ki ben utaniyorum. hic demiyo bunun kizarkadasi veya iste nisanlisi var.

Eger illerde de bu konuda benim kalbimi kiracaksa. Cok sevsem bile ben cizgi cekmek zorundayim. Yoksa üzülen ben olucam :((((

basit bi konu değil bence ciddi bi konu bile :26:arkadaşın kötüyse bir süre sonra sen de ona benziyorsun annelerimiz bizi az mı uyardı küçüklüğümüzden beri düzgün insanlarla arkadaş ol diye bu konudaki hassasiyetini düzgün bir dilde anlatman lazım nişanlına yanı seni karşına almadan farkına varmalı. belki o arkadşı gerçekten iyi niyetlidir kendi çapında bunu bilemeyiz ama kötü alışkanlıkları nişanlını kesinlikle etkileyecektir :19:hemen silip atma nişanlın sonuçta düzelmesini o arkadaşlığını bitirmesini sağla . günahını almak istemem ama o arkadaşı biraz hovardaysa ve senle arası iyi değilse aranızı bozup nişanlının arkadaşlığını kaybetmeyi engelleyebilir. ama bu konuyu çözüme kavusturman lazım bence şimdi engellemezsen ilerde hiç engelleyemezsin :5:

basit bi konu değil bence ciddi bi konu bile :26:arkadaşın kötüyse bir süre sonra sen de ona benziyorsun annelerimiz bizi az mı uyardı küçüklüğümüzden beri düzgün insanlarla arkadaş ol diye bu konudaki hassasiyetini düzgün bir dilde anlatman lazım nişanlına yanı seni karşına almadan farkına varmalı. belki o arkadşı gerçekten iyi niyetlidir kendi çapında bunu bilemeyiz ama kötü alışkanlıkları nişanlını kesinlikle etkileyecektir :19:hemen silip atma nişanlın sonuçta düzelmesini o arkadaşlığını bitirmesini sağla . günahını almak istemem ama o arkadaşı biraz hovardaysa ve senle arası iyi değilse aranızı bozup nişanlının arkadaşlığını kaybetmeyi engelleyebilir. ama bu konuyu çözüme kavusturman lazım bence şimdi engellemezsen ilerde hiç engelleyemezsin :5:

Vallaha aslinda ne biliyim ben yoruldum konusmaktan. Belki cok takiyorum kafama sebepsiz, ama aynen yani bana inat yapip onla bulusur eder. Güveniyorum tabiki ona, bana herdefasinda ne yaptigini söyler. Ama yinede bu dünyada neler görmedik.
VE inan ben önyargi yapmayan bi insanim hep insanlara sans veririm ama yok arkadasi gercekten düzgün biri degil. Artik insallah anlar nisanlim benim ne düsündügümü. tekrar konusucam anlaticam ins ise yarar

kendini örnek ver canım sen benm arkdaslarımla neden görüşmemi istemedin onlara benzememden mi korktun de,onlara uyup yanlış bir şey yapmamdan mı korktun de . şuan bende senin için endişeleniyorum de .ikili ilişkinizi geçtim arkadaşlar gerçekten kötü etkiliyor ona benzediğinden dolayı kendine de zarar verir bu şekilde arkadsı içiyormuş cünkü inatlaşmadan güzellikle konuşmaya çalışın inş herşey istediğin gibi olur canım.eğer ilişkini çok olumsuz etileyecek düzeye ulaşırsa aile buyuklerine danışıp bu konuyu sorabilirsin onlar bir çözüm bulucaklardır kesin:34:

Cok söyledim gercekten. Cok dile getirdim. Ben bile arkadaslarimla arama mesafe koydum. evli olan kisilerle konus dedi. Sadece birtane evli olan arkadasimla icli disliyim digerleriyle ancak selamlasiyorum. Ama o arkadasi kene gibi yapisti birakmiyo.
cok aldim karsima korkularimi söyledim, düsüncelerimi söyledim. Ama yok neden korkuypsun güvenmiyo musun diyo bu defa. Güvenmekle ne alakasi var. Ben Alkol sevmiyorum icme. Ha onu bi kenara koyalim bu arkadas sana göre degil diyorum.
ya inan arkadasi konustugu zaman bile öyle kelimeler sarfediyo ki ben utaniyorum. hic demiyo bunun kizarkadasi veya iste nisanlisi var.

Eger illerde de bu konuda benim kalbimi kiracaksa. Cok sevsem bile ben cizgi cekmek zorundayim. Yoksa üzülen ben olucam :((((

arkadaşlarınla sadece bekarlar diye mi arana mesafe koymanı istedi?

kendini örnek ver canım sen benm arkdaslarımla neden görüşmemi istemedin onlara benzememden mi korktun de,onlara uyup yanlış bir şey yapmamdan mı korktun de . şuan bende senin için endişeleniyorum de .ikili ilişkinizi geçtim arkadaşlar gerçekten kötü etkiliyor ona benzediğinden dolayı kendine de zarar verir bu şekilde arkadsı içiyormuş cünkü inatlaşmadan güzellikle konuşmaya çalışın inş herşey istediğin gibi olur canım.eğer ilişkini çok olumsuz etileyecek düzeye ulaşırsa aile buyuklerine danışıp bu konuyu sorabilirsin onlar bir çözüm bulucaklardır kesin:34:

tamam canim önerilerin icin cok tsk ederim. Onla konusmayi denicem tekrar.

arkadaşlarınla sadece bekarlar diye mi arana mesafe koymanı istedi?

Evet canim hem o hemde her arkadasimda bi neden buldu. Bilmem bi arkadasim benim erkeklerle konusmama neden oluyomusda veya ne biliyim iste arkadaslarim cok geziyomus. Yani olur olmaz tanimadan etmeden cok nedenler buldu.
Bende zaten kendim baktim hangileri iliskime zarar verir kimler vermez. Ona göre mesafe koydum.

yanlis anlamayin ben bi erkek icin herseyi kestirip aticak biri degilim ama dedim ki evlilige adim aticaz sonucta. Bazi fedakarliklar yapmam gerek. Onun düsüncesine saygi duydum. Cogu kisilerle fazla görüsmemeye karar verdim.
Haaa simdi isin bu tarafida var oda artik eskisi gibi görsmüyor arkadaslariyla ama bu arkadasi beni asiri derecede rahatsiz ediyor. Cünkü nisanlim ona yazmasa etmesede o arkadasi yaziyo buda basliyo onla konusmaya görüsmeye iste.

Back
X