Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasil davranicami bilmiyorum, içimde ki bu süpheler öldürüyor beni...
Ortada aldatma vs yok ama ben kendi kendime kuruyorum sürekli.
Psikopat gibi hissediyorum kendimi. Hep benimle ilgilensin,hep benimle konussun hiç başkaları olmasın istiyorum.Erkek arkadaslarından bile kıskanıyorum. Sevgilim ise çok sosyal biri. Benimde bu sinirimi bozuyor. Nezaman dısarıya cıksa hep üzülüyorum acaba kızlar var mı diye. Yok biliyorum ama kuruyorum öyle. Sonra soğuk davranıyorum. Soğuk davranıncada o bozuluyor. Belli etmemeye calısıyorum ama dayanamıyorum. Bir de son zamanlarda ilgisiz biraz. Sürekli uyuyor, uyandıktan sonra spora gidiyor. Eee ben? Ben bütün gün bekliyorum onu uyansın diye. Sonra yok dizi izlicek arkadaslarıyla yok bilmem ne...
Ne yapsam nasıl davransam. Bu gidişle bir birimizden soğucaz.. ben onu cok seviyorum ama onun beni sevdiğine emin olamıyorum. Bana çok değerlisin,farklısın falan dedi bir kaç defa ama hiç seni seviyorum demedi mesela. Ya fazla öküz,düşüncesiz ya da sevmiyor.
Psikopat gibi hissediyorum kendimi. Hep benimle ilgilensin,hep benimle konussun hiç başkaları olmasın istiyorum.Erkek arkadaslarından bile kıskanıyorum. Sevgilim ise çok sosyal biri. Benimde bu sinirimi bozuyor. Nezaman dısarıya cıksa hep üzülüyorum acaba kızlar var mı diye. Yok biliyorum ama kuruyorum öyle. Sonra soğuk davranıyorum. Soğuk davranıncada o bozuluyor. Belli etmemeye calısıyorum ama dayanamıyorum. Bir de son zamanlarda ilgisiz biraz. Sürekli uyuyor, uyandıktan sonra spora gidiyor. Eee ben? Ben bütün gün bekliyorum onu uyansın diye. Sonra yok dizi izlicek arkadaslarıyla yok bilmem ne...
Ne yapsam nasıl davransam. Bu gidişle bir birimizden soğucaz.. ben onu cok seviyorum ama onun beni sevdiğine emin olamıyorum. Bana çok değerlisin,farklısın falan dedi bir kaç defa ama hiç seni seviyorum demedi mesela. Ya fazla öküz,düşüncesiz ya da sevmiyor.
ben 2 yıllık evliyim ve evliliğimin ilk yılında aynı şeyleri yaşadım bunu atlatmak için piskolklar ile görüştüm fakat okadar alışılmışki ilaç vermeye ben ilaç kabul etmeden düşünerek atlattım. nacizhane tavsiyem karşına alıp bu duygularını anlatman ve rahatlaman emn ol partnerin seni dinleyince sende rahatlayacaksın ilişkinde yoluna girecek zamanla.seni sevdigini dile getirmesi için ona her dakika çok güvendigini hatırlat buda onun senden soğumasına engel olur. ben her sabah eşime seni seviyorum ve sana çok güveniyorum derim . bide son olarak zamana bırakıp beklentilerini azaltırsan çok daha mutlu olursun.
çalışıyormusun bılmıyorum ama çalışmıyorsan acilen hobi fılan edın cunku erkek arkadasının ustune cok dusunce yada kafanda kurunca olumsuz dusunceler aldatma vb olayların olma ıhtımalı artar.. kafanda hep kurarak sen cagırmıs olursun bu durumu.. kımse vazgecılemez degıldır once bunu aklına sokarsan zaten gerisi gelır. o gezdıgınde sende dısarı cık gez eglen hobınle ılgılen..
selam canim.. oncelikle sakin olman gerekiyor, kendine guven guclu basarili ve yogun biri ol. ayni durum bendede vardi. surekli kafamda suphe ettim yazip cizdim ve sonunda erkek arkadasim beni defalarca aldatti. daha yeni akillandim 1 yil suren iliskim benim baskimdan dolayi bitti simdi tekrar baristik ama unutma ERKEGIN NE KADAR UZERINE DUSERSEN OKADAR KACIYOR, KENDINE GUVENEN CESARETLI GUCLU KADIN HERZAMAN CEKICI GELIYOR ONLARA.. ONDA MERAK UYANDIRMAK ILGI GORMEK ISTIYORSAN KENDINE ILGI OZEN GOSTER ONU TERSLEMEDEN HAKARET ETMEDEN ONA DERS VER OZAMAN GOR FARKI
selam canim.. oncelikle sakin olman gerekiyor, kendine guven guclu basarili ve yogun biri ol. ayni durum bendede vardi. surekli kafamda suphe ettim yazip cizdim ve sonunda erkek arkadasim beni defalarca aldatti. daha yeni akillandim 1 yil suren iliskim benim baskimdan dolayi bitti simdi tekrar baristik ama unutma ERKEGIN NE KADAR UZERINE DUSERSEN OKADAR KACIYOR, KENDINE GUVENEN CESARETLI GUCLU KADIN HERZAMAN CEKICI GELIYOR ONLARA.. ONDA MERAK UYANDIRMAK ILGI GORMEK ISTIYORSAN KENDINE ILGI OZEN GOSTER ONU TERSLEMEDEN HAKARET ETMEDEN ONA DERS VER OZAMAN GOR FARKI
Canim bunu nasil yapicam inan bilmiyorum. Aklim cok karisik sanki bi kopukluk var aramizda. Eskisi kadar konusmuyoruz hep o cok mesgul. Ben yedekteyim sanki onun icin. Ben ilgisiz oldugunu soyledigimde kucuk seylere trip atiyosun bunda kizilcak bisey yok zaten her gun konusmuyo muyuz neden alinganlik yapiyosun anlamiyorum diyo.
İlişkimin ilk aylarında yasamıstım bunu ve ilerlemeden, cunku bu bir hastalık(takıntı)ve bu hastalık ayrılıga goturen bir hastaliktir,bana bunu dr soylemişti.3 ay tedavi almiştim cok hafif bir ilacla =) ve gecti gitti gulerek hatirliyorum o gunleri,ne sacmalik diyorum ama elimde degildi,olamaz da zaten =).Tedavi edilmezse yıllar sonra daha agır bir sekilde ortaya cikiyor,ayni cocukluk travmaları gbi,bunu da dr soylemişti,Hakliydi da =))
Basarılar