Nasıl davranmak gerekir?

melisaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
226
113
Merhaba kızlar ,bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Aynı binada oturduğunuz,fazla muhabbetinizin olmadığı merhabalaştığınız kısacası mecbur kaldığınızda görüştüğünüz ,sizden nefret ettiğini hissettiğiniz ,sizinle sebepsiz küsen bir akrabanız olsa ve bazen sizi yolda gördüğünde karşı kaldırıma geçip yolunu değiştiren bir insana tavrınız ne olurdu.

Haksız yere böyle bir tavır takındı ise umursamazdım, yok nedenini ben bile bilmiyorsam neden olduğunu konuşmaya çalışır buna göre şekillendirirdim ilişkimi

Haksız yere böyle bir tavır takındı ise umursamazdım, yok nedenini ben bile bilmiyorsam neden olduğunu konuşmaya çalışır buna göre şekillendirirdim ilişkimi
o kadar çok uzağız ki ,sormak istemiyorum açıkçası,çünkü bunları yapması için bir sebep bulamıyorum.

bende aynen onun bana davrandığı tavırda davranıyorum,o yokmuş gibi davranıyorum ve onunla konuşmuyorum.

Sizi görünce yolunu değiştiren biri için niye nasıl davranmam gerekiyor diye kendinize dert ediniyorsunuz ki?

Birbirinizden hoşlanmıyorsanız konuşmak zorunda değilsiniz. O zaman karşılaştıkça sizde onu görmemezlikten gelin, eğer o bir merhaba falan derse de ayıp olmasın diye sizde merhaba der geçersiniz.

Ama göz göze gelince illa konuşmak zorunda kalıyorum derseniz, akrabanıza rastlayınca elinize telefon alıp onla oynaya oynaya ilerler, görmemiş gibi yaparsınız böylece göz göze de gelmezsiniz. Yolda sevmediğim ve konuşmak istemediğim biriyle karşılaşınca ilk yaptığım şeydir :)

Aynı binada oturduğunuz,fazla muhabbetinizin olmadığı merhabalaştığınız kısacası mecbur kaldığınızda görüştüğünüz ,sizden nefret ettiğini hissettiğiniz ,sizinle sebepsiz küsen bir akrabanız olsa ve bazen sizi yolda gördüğünde karşı kaldırıma geçip yolunu değiştiren bir insana tavrınız ne olurdu.
ALlahın selamını ver yeter ya. İçinize dert omuyorsa küs olması önemsiz biriyse ne olursa olsun siz görünce bir merhaba diyip geçin :)

bende görmezden gelirdim

tınlama yeter ne gerek var bunlarıda düşünüp tatlı canını üzecen

Öyle biri mi var, nerde, aaa göremiyorum üstüne basmıyım aman

aynı böyle yok say ben aslında yoğummmm kıvamına gelsin

hiççç sallamazdım. özel bir sebebi var mı diye araştırın, birileri aranıza girmiş mi sizi çekiştirmiş mi hatanız varsa gidip özür dileyin çatır çatır, yoksa sizi kıskanmış olabilir uzak durun iyi gününüzü bilmesin...

Kendisi bana nasil davraniyorsa ben de ona o sekilde davranirim
Milletin tribini cekecek halim yok kusura bakmasin hakli veya haksiz

X