Nasıl davranmalı nasıl bir tutum sergilemeli bu durumlar karşısında:(

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Hayırlı ramazan lar kızlar rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin gönlünüzdeki dikekleri en kısa zamanda gerçekleştirsin inş amşn:KK66:

Gel gelelim kurudasulyenşn faydalarına tek bir konuda 3 ayrı fikirlerinizi merak ettiğim konu var vakit ayırırsanız çok mutlu olurum şimdiden tşkler:KK66:

Konu ; 1
Eşimin beni raatsız eden bir şeyi sokakta ben yanında iken bile gözlerinin fıldır fıldır onu bunu süzüyo olması kahrediyor beni defalarca tartıştık dikkat edicem diyor lakin alışkanlık olmuş önüne geçemiyor ben artık görmezden geliyorum
Niye böle sizce?

Eşimin çalıştığı ortamda 13 kız eşim ile beraber 3 erkek çalışıyor yanımda böle olan adam dışarda arkadaşlarına karşı nasıldır sizce kemiriyor içimi gurur yapıyorum bnde gidip tanışmıyorum da içim kemirilip duruyor.

Konu ; 2
Eşimin bir ailesi var düşman başına diyeceğim düşmanıma da yazık eşim resmen iki ewe bakıyor kendi paraları bankada değer kazanıyor kuruşuna dokunmuyorlar öleki düğünümzde bile eşim kredi çekti hala düğün kredisi ödüyor çignedikleri sakızdan tutun yazlık kışlık erzaga yakacaga
Başka şehirde okuyan kaynımın harçlığı ıvırı zıvırı hep bzde ve dolayısıyla tartışma konusu . Bende bu durumdan kurtulmak için ev alalım en azından kredi ödüyorum dersin çünkü verdimi para istedikleri zaman paşa vermedi mi nankörr
Eşimde sıkılmış olucak ki bu durumda tamam dedi
Bu sefer hayatımın mahvedicisi kv tutturdu kardeşin ewlenmeden ew alamasın neymiş o da mesleğini eline alsınmış onu bir ewlendirmiş sonra henüz ünv 1 e gidiyor kaynıım
Bnde restimi çektşm o ew alınacak dedim eşimde ikna oldu
Fakat elimizdekileri avucumuzdakileri hatta takılarımı borç olarak alıp hala vermedikleri için elde avuçda birşey yok kredi çekiçez hepsini korkuyorum altında kalkabilrmiyiz diye çok şükür maaşı iyi ama me bileyim sizce???
Korkum şu altından kalkamaz isek bana tepkili olurmu korkusu oda kndine güveniyor hesap kitap yapıyor iyi olur diyor ama bilemedim..!
Sizceeee

Ve son olarak 3;
Eşimin gözle görülcek çok büyük bir yanlışını hatasını yalanını yakalamadığım ve çok sewdiğim halde bana sanki hep yalan sölüyor gbi gözü hep dışarda gibi geliyor neden böle sizcee....

İlk konuya gelecek olursak,mesele etmeyin.Gerçekten çapkın adam sinsi adamdır.En çok namus namus diye konuşan adamda en çok namus yoktur.Kimin dilinden ne düşmüyorsa o kişide o yoktur demişler zaten büyüklerimiz.İyi demişler.Benim erkek arkadaşımda öyle.Arabada bile giderken kaldırımda yürüyen bi kız görünce hakkında yorum yapar.Rahatsız olmam.Olurdum başlarda,sonra kimlerin çapkınlık yaptığını öğrenince ummadığın taş baş yarar'dan yola çıkarak dedim ulen ne yaparsan yap değişen bişey yok.Bide kıskançlık yapıp tepkiler koyup iyice kıymetli etmeyin sokaktakini.Kendin bilirsin diyin geçin.İkinci konu ev konusu çok iyi bi fikir.Böyle ailesini doyuran kocaların eşlerine bende böyle diyorum.Sokun bi borcun altına,zaten para gidiyor bari aldığınız mala gitsin.Aileye yapılan giderleri bi hesaplayın,bi de aylık kredi taksidine bakın.Başabaşsa sizi zorlamaz demektir zaten.Üçüncü konuya gelicek olursak,paranoyalar sadece sizi yıpratır.Böyle ömür geçmez.Hayatı önce kendinize sonra başkasına zindan etmeyin.Yalan söylese ne olur ki canınız mı gider.Hayatınız mı biter.En fazla ne diyebilir yani.Aslında oturup düşündüğünüzde olucakları,görüceksiniz çok kötü ağır şeyleri yaşatmicağını.Her üzüntü biter.Boşanmak bile hayatın sonu değildir.En fazla 2 yıl üzülürsünüz.Ondan sonra,eşinizden önce nası yaşıyosanız yine öyle yaşarsınız.Dertleri sıkıntıları kafanızda büyütmeyin.Bir tek ölüme çare yok,onun bile acısı diniyor.Gerisinin ne önemi varki.

İlk konuya gelecek olursak,mesele etmeyin.Gerçekten çapkın adam sinsi adamdır.En çok namus namus diye konuşan adamda en çok namus yoktur.Kimin dilinden ne düşmüyorsa o kişide o yoktur demişler zaten büyüklerimiz.İyi demişler.Benim erkek arkadaşımda öyle.Arabada bile giderken kaldırımda yürüyen bi kız görünce hakkında yorum yapar.Rahatsız olmam.Olurdum başlarda,sonra kimlerin çapkınlık yaptığını öğrenince ummadığın taş baş yarar'dan yola çıkarak dedim ulen ne yaparsan yap değişen bişey yok.Bide kıskançlık yapıp tepkiler koyup iyice kıymetli etmeyin sokaktakini.Kendin bilirsin diyin geçin.İkinci konu ev konusu çok iyi bi fikir.Böyle ailesini doyuran kocaların eşlerine bende böyle diyorum.Sokun bi borcun altına,zaten para gidiyor bari aldığınız mala gitsin.Aileye yapılan giderleri bi hesaplayın,bi de aylık kredi taksidine bakın.Başabaşsa sizi zorlamaz demektir zaten.Üçüncü konuya gelicek olursak,paranoyalar sadece sizi yıpratır.Böyle ömür geçmez.Hayatı önce kendinize sonra başkasına zindan etmeyin.Yalan söylese ne olur ki canınız mı gider.Hayatınız mı biter.En fazla ne diyebilir yani.Aslında oturup düşündüğünüzde olucakları,görüceksiniz çok kötü ağır şeyleri yaşatmicağını.Her üzüntü biter.Boşanmak bile hayatın sonu değildir.En fazla 2 yıl üzülürsünüz.Ondan sonra,eşinizden önce nası yaşıyosanız yine öyle yaşarsınız.Dertleri sıkıntıları kafanızda büyütmeyin.Bir tek ölüme çare yok,onun bile acısı diniyor.Gerisinin ne önemi varki.

Teşekür ederim değerli vaktiniZi ayırıp yorum belirttiğinz için :KK66:

Çok doğru söylüyorsunuz ama acabalar korkutuyor ne yazıkki insani rabbiminde izniyle inş başta isteyen herkes sonrada ben ew sahibi oluruz

Ilk probleminde esin cidden sana haksizlik ediyor karisi yanindayken hala utanmadan baska kadinlarda gözü olan insanlar nasi samimi olabilir ki
Ikincisi yuh birikiminizi neden oraya verdiniz bence isteyin altınlarınizi biz ev alicaz deyin

Bence en kötüsü üçüncü madde.
Bir hatası olmadığı halde güvenmemeniz çok fena.
Demek ki adam size yapmacık geliyor,sırtınızı yaslayabileceğiniz,elini tutabileceğiniz bir kişilikte değil.
Şu mübarek günde sizi üzmek istemem ama maalesef yanlış bir evlilik yapmışsınız.
Bir ilişkide en önemli duygu güvendir.
Güvendiğiniz insanı sever,sayarsınız bence.

Merhabalar;
1. maddede de yazanlardan dolayı 3. maddedeki gibi düşünüyorsun.Yani tetikliyor.
Aradaki 2. maddeye gelince o kadar 2 eve bakıp + kaynınıza gönderen adan hayli hayli borcunu öder.
Tabiki eğer arada gizli gizli yardımları yapmazsa.

1) Git tanış rahatla, bir arkadaşı ile bir samimiyet bile yakalasan için rahat olur.
Ondan aklına takılanlar konusunda bilgi alman mümkün olur.

2) Kredi zorda kalınca ödenir bir şekilde diye düşünüyorum iyi düşünmüşsünüz ama benim açımdan
sinir bozucu olan ne biliyor musun?
Evlenecek yaşa gelmiş hatta evlenmiş koca adamlar, ailelerinin saçma tutumları karşısında hayır ev alacağım, kardeşimi
okutmak anne baba olarak sizin göreviniz. Benim artık bir eşim var ve önceliğimiz biziz diyemiyorlar.
Böyle hesaplara gerek duyuyorsunuz.

3)Aklına bu şüpheler boşa gelmez insanın. Küçük bir kaç yalanını görmüş olmalısın.

X