- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
İlk konuya gelecek olursak,mesele etmeyin.Gerçekten çapkın adam sinsi adamdır.En çok namus namus diye konuşan adamda en çok namus yoktur.Kimin dilinden ne düşmüyorsa o kişide o yoktur demişler zaten büyüklerimiz.İyi demişler.Benim erkek arkadaşımda öyle.Arabada bile giderken kaldırımda yürüyen bi kız görünce hakkında yorum yapar.Rahatsız olmam.Olurdum başlarda,sonra kimlerin çapkınlık yaptığını öğrenince ummadığın taş baş yarar'dan yola çıkarak dedim ulen ne yaparsan yap değişen bişey yok.Bide kıskançlık yapıp tepkiler koyup iyice kıymetli etmeyin sokaktakini.Kendin bilirsin diyin geçin.İkinci konu ev konusu çok iyi bi fikir.Böyle ailesini doyuran kocaların eşlerine bende böyle diyorum.Sokun bi borcun altına,zaten para gidiyor bari aldığınız mala gitsin.Aileye yapılan giderleri bi hesaplayın,bi de aylık kredi taksidine bakın.Başabaşsa sizi zorlamaz demektir zaten.Üçüncü konuya gelicek olursak,paranoyalar sadece sizi yıpratır.Böyle ömür geçmez.Hayatı önce kendinize sonra başkasına zindan etmeyin.Yalan söylese ne olur ki canınız mı gider.Hayatınız mı biter.En fazla ne diyebilir yani.Aslında oturup düşündüğünüzde olucakları,görüceksiniz çok kötü ağır şeyleri yaşatmicağını.Her üzüntü biter.Boşanmak bile hayatın sonu değildir.En fazla 2 yıl üzülürsünüz.Ondan sonra,eşinizden önce nası yaşıyosanız yine öyle yaşarsınız.Dertleri sıkıntıları kafanızda büyütmeyin.Bir tek ölüme çare yok,onun bile acısı diniyor.Gerisinin ne önemi varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?