Nasıl davranmalı

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
5 kişilik bi arkadaş grubunuz var diyelim. Ama aralarından bi kızın size ters gelen hoşlanmadığınız, görüştükten sonra üzerinize ağırlık çöktüren bi enerjisi var. Ama görüşmeme imkanı da yok hatır var. Aslında iyide bi kız sadece ukalalık tarzı konusmaları var. Görüştüğünüzde nasıl davranırsınız??

Bozarım hoşuma gitmeyen seyler söylediğinde..çok muhattap olmamaya çalisirim...

anlattığınıza göre arkadaşınızın size karşı yanlış bir davranışı olmamış. karakter yapısı bu olabilir. O kendisini değiştiremez ama siz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz. ben bir aslan burcu olarak böyle şeylere çok takılırdım ve zamanla hoşlanmadığım şeylerden uzak durmanın yararlı olduğunu gördüm ne kadar erken o kadar iyidir eğer 6. hissinize güveniyorsanız uzak durun :))

Hoşlanmadığım insanla aynı ortamda olanilecek kadar kimsenin hatrı olamaz .
Yemişim hatrını benden önemli mi ?

Onlar beş buluşuyorsa ben de üç giderim. Onun dışında çok takmam.

Bana karsı kötü bir hareketi yoksa bşy yapmam sadece pek muhattap olmam hoşlanmıyorsam

Bazen kötü enerjisi olan insanların derin acıları ve yaşanmışlıkları olabiliyor. Ben olsaydım o anlamda tanımaya çalışırdım. Eğer böyle bir durum yok da özünde ve varoluşunda enerji sömüren bir insansa ve beni de kötü etkiliyorsa, hatır gönül demeden uzak dururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…