Nasıl davranmalıyım acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı sorunu bend eyaşıyorum..evlideğilim nişanlı yada sözlüde değilim sadce 7 yıllık bir birlikteliğim var..eskiden ilk zamanlar neler yapardı her hafta buluşmak isterdi gelemem dediğimde okadar üzülürdü ki ama şimdi ben yalvarıyorum resmen..bu hafta bari gel diyorum..yok işim var yok bu hafta çok yoruldum yok hastayım vs vs vs..dertleri filan yok bunların..bunun tek sebebi bizleri artık cepte görmeleri..onu sevdiğimden okadar eminki ayrılayamayacağımı biliyor tabi..canım bende çok konuştum onunla bu konuyu çok dırdır ettim kafasında ama inan daha kötü oluyor..yapılması gereken tek şey var o da iğleri geri çekmek..ben bir türlü başaramıyorum ona karşı ilgisiz gibi davranmayı yada kıskançlığımı belli etmemeyi..ama en iyisi hep onun aramasını beklemek arammak sormamak buluşalım diye baskı yapmamak ..bunun başka yolu yok inan..

bunun cepte gormekle bi alakası ne yazıkki yok arkadasım. kendimizi avutmus kandırmıs oluruz boyle düşünürsek :(( bi insan eger seviyorsa,asıksa nişandan sonra degnek mi değiyo da değişiyorlar?bazı arkadaslar neyin var diye sor demişler kesinlikle katılmıyorum..erkeklerin en nefret ettiği soruymuş" neyin var"... aksine hiç ustune düşme.arama sorma.. aradıgında acma.4 saat sonra ac,dısardaydım arkadaslarımla geziyordum de. sen de hi bişey olmamıs gibi davran..ARAMA !!! kacan kovalanır bu herzaman boyledir. buna ragmen değişmezse balık bastan kokarmıs dersin,verirsin eline yüzüğü!

ama inan bana her nişanlılık doneminde ya da herhangi bir ilişki sırasında bunlar oluyor zannetme,her insan aynı değil.sana boyle davranmayacak seni uzmeyecek insanlar vardır mutlaka.. artık sen karar ver.

Yorumlarınız için teşekkür ederim
Dün servisten indim gittim çarşıya gel konuşmamız gerek dedim.Gelmedi.Eve gönderdi beni.Çok sinirlerim bozuldu.Ben oraya kadar gitmişim.Yaptığına bak.Bende annemim telinden mesaj yazdım.Neden böyle değişti herşey diye.Eğer böyle olucaksa hiç devam etmesin dedim.Cumarteside nişan gibi kadınlar arasında olmuştu takı taktılar altın falan.Geldi annesi saydı..Dedi bari üstüne ekleyelim sana söz bileziği yapalım.Bende yazdım anneni arıcam yicekmişiz gibi saydıgı altınlarıda eşyalarıda gelsin alsınlar.Beni mutlu etmeyen biriyle devam etmek istemiyorum dedim.Bana yazmış ne istersen yap artık diye.O daha iyi bilir arayıp sormıcagımı gerçide bidahada ne ararom nede sorarım kendi bilir inceldiği yerden kopsun.Bugüne kadr çok üzüldüm zaten mutlu olamıcaksam ne önemi var

Dün servisten indim gittim çarşıya gel konuşmamız gerek dedim.Gelmedi.Eve gönderdi beni.Çok sinirlerim bozuldu.Ben oraya kadar gitmişim.Yaptığına bak.Bende annemim telinden mesaj yazdım.Neden böyle değişti herşey diye.Eğer böyle olucaksa hiç devam etmesin dedim.Cumarteside nişan gibi kadınlar arasında olmuştu takı taktılar altın falan.Geldi annesi saydı..Dedi bari üstüne ekleyelim sana söz bileziği yapalım.Bende yazdım anneni arıcam yicekmişiz gibi saydıgı altınlarıda eşyalarıda gelsin alsınlar.Beni mutlu etmeyen biriyle devam etmek istemiyorum dedim.Bana yazmış ne istersen yap artık diye.O daha iyi bilir arayıp sormıcagımı gerçide bidahada ne ararom nede sorarım kendi bilir inceldiği yerden kopsun.Bugüne kadr çok üzüldüm zaten mutlu olamıcaksam ne önemi var

Tepkisi sadece bumu oldu? Pes artık.:kızgın:

Nasıl yani nişanlısınız sen bitsin diyorsun oda ne istersen yap diyor.Aman yarabbim nasıl bir insanmış bu:1shok:

canım bence şimdi yapman gereken tek şey sabredip aramaman..o arayanakadar..eğer sen ararsan herşey daha da köt olur ve eskisinden daha beter davranır sana..artık ayrılmayacağından ve bu sözleri onu korkutmak için söylediğinden emin olur..bırak pişman olsun korksun biraz..seviyors elbet arayacaktır..inan bana bu aralar bende aynı sorunları yaşıyorum..işçıkışı buluşalım diyorum gelmiyor yorgunum diyor ama ertesi gün bir bakmışım arkadşlarınla buluşmaya gitmiş o akşam..bazen aramıyorum saatlerce bir bakmışım aramış neden hç merak etmiyon diyo..böyle böyle yola geliyo bunlar cnm.

Nişanlanmayı evlilik için garanti belgesi olarak görüyor erkekler

Ama öyle olmadıgını göster ona biraz kötü kız ol sıkıştır onu uğras bakalım

yine de yaptıklarını görmezden gelirse at yüzügü valla

çünkü evlendikten sonra ayrılamıyor birçok insan...

Bitanem benimde sevgilim ilgisizlesmisti bende ayrilmak istedigimi soyledim oda ayni tepkiyi vererek napasan yap dedi, hic aramadim ertesi gun arayip yalvardi ama ben bi hafta surundurdum simdi melek gibi :) Sende sakin arama seviosa ztn gelir tekrar gelmezsede bsvr degmezmis dersin...

canım sana bişey söyleyim mi BALIK BAŞTAN KOKAR benimki de kendini nişanlılıkta biraz beli etti ama ben strestendir düzelir dedim evlenince bin beter oldu başka biri olmasın iyice araştır ha bi de elde edince ne oldum oluyorlar ama sakın taviz verme

Şimdiye kadar nişanlılık ya da flört döneminde problem yaşayıp da evlilikte mutlu olanı görmedim, duymadım. O dönemleri rüya gibi, ayaklarınızı yerden keserek yaşatmayan adamı koyverin gitsin kızlar...

Son düzenleme:
Niye vericekmşsin arkadaşım nişanda takılanları verme ,nişanı sen yaptıysan masraflarının yerine sayarsın.Senden alcakta başkasınamı takcak o kadar gururunla oynuyor.olmazsa hayır verirsin .çocuk oyuncağımı bu

neden se aynı sorun tıpkı aynısı yanı bendekı de okuyunce acaba bunu ben mı yazdım dedım:( banada hep ıslerını bahane edıp duruyor yok cok calısması lazımmıs cok yogunmus her saat arayan kısı artık aramaz oldu aksam anca cok sınırım bozuldu ama cok sevıyorums enı dıyıp duruyor boyle sevgı mı olur benı uzerek anlamıyorumm napacam bılmıorum bende:(

Cok engellerden sonra nisanlandik demissin.
O engeller neydi bilmiyorum ama, belkide sonunda seni elde etmenin rahatligini yasiyordur su an.
Halbuki nisanlilik döneminde, ciftler birbirlerine söz verseler bile, bu asamada tam anlamiyla birbirlerinin sayilmazlar, bu karsindaki daha fazla taniyabilmen icin verilmis bir süredir.

Derdi neymis ögrenmeye calis. Ama sakin ol.
Yüzgüde hemen atmaya calisma, kolay mi öyle.
Sonra sen pisman olabilirsin bu yaptigina.
Iyice anla dinle.
Eger baska bir sorun yoksa, muhtemelen bundan kaynaklaniyordur, yani onun oldugunu bilmek ona bir rahatlik vermistir.

Lakin her ne olursa olsun, ilgisini azaltmasi hos degil.
Konusup durumu ögrendikten sonra, sende ona, onun sana ilgi gösterdigi kadar ilgi göster.
Kacan kovalaniyor anacim, mutlu olmak istiyorsan kacacaksin.. malesef.. yeryüzü nankör dolu, kimseye fazla ilgiyle yaranamiyorsun, aksine birde kötü oluyorsun.

Önceden ne sıklıkda görüşüyodunuz peki? Ondan çok çok azsa bi problem var olabilir ama o zamanda bu şekilde haftada bir yada birkaç kez görüşüyosanız üstüne gitme derim. Çünkü erkekler bizler kadar duygusal değil, sözlendim daha fazla görüşüym demezler yani. Davranışları sözlenmeden öncekinden çok çok farklıysa bir süre bekleyip konuş bakalım belki söylemediği bir sıkıntısı vardır a.s

Annesinin altınları bir nevi istediğinden bahsetmişsin, bu altın olayında ya da aileler işin içine girince kötü düşünceler girmiş olabilir. Yani Erkekler (bazen ilgilenmiyor gibi görünseler dahi)annelerinin söylediklerinden çok etkilenirler. Oğullarına yol yakınken dön, bu iş olmaz gibi konuşmuş olabilirler diye düşünüyorum ben. Seni seviyorken birden bu kadar değişmesi tuhaf.. Benim aklıma sadece bu ihtimal geliyor..

Valla benim erkek arkadaşımda son zamanda bana karşı soğuk sorduğumda birşey yok diyo ama soğuk hissediyorum. Havaların etkisimi nedir ne oldu bu erkeklere böyle sinir oluyorum yaaaa :oklava:

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için
Ogün öyle dedikten sonra ne aradı nede sordu Belkide kafasında bitirdi bazı şeyleri diye düşünüyorum.İnsan hiçmi aramaz anneni arıcam dedim bilirki ararım ama tenezzül edip aramadı bile bence kendisinin istediği bu.Artık böyle düşünüyorum.Nabalım kendi bilir bu saatten sonra hiç uğraşamam üzülsemde içimde yaşarım ben aramam.Bakalım nolucak bundan sonra

Back
X