• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil davranmaliyim? Banada yardim edermisiniz

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kisa bir kisa surede konustugum biri var. sevgili gibi degil. Arkadas gibi.
En son gorustugumuzde Aksam saatlerde geldi yanima, hava cok soguktu. Bir yere gittik yemek yemege, ben cok utanmistim. Yiyemedim utancimdan. Sonra ciktik biraz dolandik. Deniz kenarina gectik, yuruyorduk. Sonra bir yerde oturduk. Yildizlari seyrettik. Usuyorduk baya. Elini omzuma atti birden, baya ruzgar esince ben sarildim ona. Sonra bir an oldu dudaklarimiz birbirine degdi. Cooook romantikti. Bu ani asla unutamam.
Sadece sorunum su ki, coook sakin biri, heycan falan yok. Cikiyormuyuz sevgilimiyiz bilmiyorum?? Dun bisey demeye getiriyorum ona, demistim ki: ben sana guveniyorum, hoslaniyorm falan bsyler dedim. Oda allah bozmasin dedi. Sonra dedi ki kizma ama ben uyucam.
Yaa cook kirildim ama. Dedigime pisman oldum.
Erkek dedigin biraz daha adim atmali, caba gostermeli. Degilmi?? Biseyden mi korkuyor, istekli degilmi diye bazen suphe ediyorum.
hep ben gunaydin yaziyorum mesala. Cok sakin bir huyu var zaten biliyorum bunu. Nasil davranmam lazim sizce?

Kisa bir kisa surede konustugum biri var. sevgili gibi degil. Arkadas gibi.
En son gorustugumuzde Aksam saatlerde geldi yanima, hava cok soguktu. Bir yere gittik yemek yemege, ben cok utanmistim. Yiyemedim utancimdan. Sonra ciktik biraz dolandik. Deniz kenarina gectik, yuruyorduk. Sonra bir yerde oturduk. Yildizlari seyrettik. Usuyorduk baya. Elini omzuma atti birden, baya ruzgar esince ben sarildim ona. Sonra bir an oldu dudaklarimiz birbirine degdi. Cooook romantikti. Bu ani asla unutamam.
Sadece sorunum su ki, coook sakin biri, heycan falan yok. Cikiyormuyuz sevgilimiyiz bilmiyorum?? Dun bisey demeye getiriyorum ona, demistim ki: ben sana guveniyorum, hoslaniyorm falan bsyler dedim. Oda allah bozmasin dedi. Sonra dedi ki kizma ama ben uyucam.
Yaa cook kirildim ama. Dedigime pisman oldum.
Erkek dedigin biraz daha adim atmali, caba gostermeli. Degilmi?? Biseyden mi korkuyor, istekli degilmi diye bazen suphe ediyorum.
hep ben gunaydin yaziyorum mesala. Cok sakin bir huyu var zaten biliyorum bunu. Nasil davranmam lazim sizce?

Sanırım cocuk hicbirsey hissetmemiş ve sizi gecistirmiş. Sakinliğiyle alakası yok yani.

Canım uzak dur. Sadece uzak! Olayları geriden izle.

Aklinizdan ne gectiki?
Ortak arkadaslarimiz falanda var ama, bir kere demisti ki ilkim degil sonum olurmusun diye. Bende gulucuk attim :) cevap vermemistim, cok erken diye.
3 hafta oluyor konusali.
Bir erkek biraz daha heycanli istekli olur ama degilmi?
Mesala iste suan. Molaya girince bile yazmiyor. Anlamiyorum ki bunu??

Oyle mi diyorsunuz, hisetmese soylerdi ama? Istemiyorum falan diyebilir ve silerdi nummarami? Erkek sonucta, zorluga gelmez.
Nasil davranmam gerikir ki

Niye söylesin ki ilgin hoşuna gidiyodur. Biraz kendini cek bence.

Bence de çocuk sana karşı bişey hissetmemiş o yüzden söylediklerini o şekilde geçiştirmiş. Uzak dur derim

Aklı beş karış havadao güzel duygularını dahada incetme ve uzak dur. Ilgisiz ve takma her yazdğına cvb verme. O bna göre senin gbi düşünmüyor , eğlence gibi goruyor ola bilir. Lütfen o saf duygu larını hak etmyene besleme derim bnce.

Aklıma arkadaşım geldi. Bi'çocukla buluşuyolar, görüşüyolar, mesajlaşmalar ama soruyosun yoo çocuk bi'şey demiyo arkadaşız hala diyodu.

En son birlikte bi'yere gittiler orda da sizin senaryonun aynısı omuza kol atma, sarılma, öpüşme.
Sonrasında kız haliyle sevgili oldular, artık dillenecek diye bekledi ama ı-ıh.

Çocuk aynen böyle demiş: "ogün bi'an geldi yakınlaştık öpüştük, benim ayrıldığım bi'sevgilim var barışma ihtimalimiz de var ben seni arkadaş olarak seviyorum beni yanlış anlama lütfen."

Seven adam ogün öptükten sonra elini tutar bırakmazdı veya açılırdı artık. Bu ne böyle :ssz:

Aklıma arkadaşım geldi. Bi'çocukla buluşuyolar, görüşüyolar, mesajlaşmalar ama soruyosun yoo çocuk bi'şey demiyo arkadaşız hala diyodu.

En son birlikte bi'yere gittiler orda da sizin senaryonun aynısı omuza kol atma, sarılma, öpüşme.
Sonrasında kız haliyle sevgili oldular, artık dillenecek diye bekledi ama ı-ıh.

Çocuk aynen böyle demiş: "ogün bi'an geldi yakınlaştık öpüştük, benim ayrıldığım bi'sevgilim var barışma ihtimalimiz de var ben seni arkadaş olarak seviyorum beni yanlış anlama lütfen."

Seven adam ogün öptükten sonra elini tutar bırakmazdı veya açılırdı artık. Bu ne böyle :ssz:

Anlimi optu sonra.. Ve kalkinca elimi tuttu.. Niye oyleydi ozman?
Zaten en basta ben bunu arkadas gibi goruyordum sonra dedi ki, ben senin hakkinda guzel seyler dusunuyorum dedi. Tam aradigim seyler sende var dedi. Sonra bakiyorum cok umursamaz. Dun gec yazamadim hic buna, napion diye msj atmis merak ettim falan dedi.
Bazen ne dicemi bulamiyorum, cok skici sanki ne istedigini bilmiyor gercekten. Erkek dedigin elini masaya vurur ve ben seni istiyorum der.

Bugun ben onunla konusucam artik. Olmuyor boyle. Ilk baslarda erkek kizin pesinden kosmali kiz ise sonradan sever erkegi.

Dglmi oyle hakli dglmiyim ama?

Canım kısa sürede bu ne hız ? Sevgili bile değilsiniz öpüşüyorsun kısa sürede.

Erkek milleti düz mantıkdır canım vakit geçirilecek kadın durumuna düşürme kendi daha mesafeli daha ciddi dur kendini belli eder.

Anlimi optu sonra.. Ve kalkinca elimi tuttu.. Niye oyleydi ozman?
Zaten en basta ben bunu arkadas gibi goruyordum sonra dedi ki, ben senin hakkinda guzel seyler dusunuyorum dedi. Tam aradigim seyler sende var dedi. Sonra bakiyorum cok umursamaz. Dun gec yazamadim hic buna, napion diye msj atmis merak ettim falan dedi.
Bazen ne dicemi bulamiyorum, cok skici sanki ne istedigini bilmiyor gercekten. Erkek dedigin elini masaya vurur ve ben seni istiyorum der.

Bugun ben onunla konusucam artik. Olmuyor boyle. Ilk baslarda erkek kizin pesinden kosmali kiz ise sonradan sever erkegi.

Dglmi oyle hakli dglmiyim ama?

Her insanda mantık aramazsın değil mi:) Ohoo nasıl ümit verip de sonraa aa sen yanlış anlamışsın diyen tipler var ortalıkta.

Haklisiniz :(((((((

Surat asma duygularını bastır bırak o adım atsın sarılma öpme gibi eyleme girerse haddini bildir.

Bak sen duygusal olarak yaparsın tutar seni günü birlik takılanlar ile bir tutar kötü ağır bi laf eder rahat kız der vs daha çok kırılır üzülürsün.

Senin bundan sonra yapacağın belli çizgini koru bi yere davet ederse pat gitme her zaman sen yazma ve sürekli gözlemle hal hareketini niyetini süz ablam olur mu ?

İstemem ama cebimde dursun hesabı olmuş bu.
Tamam romantik dakikalar yaşanmış bitmiş elde edeceğini etmiş ve bırakmış.
Böylesinden uzak durun.

Surat asma duygularını bastır bırak o adım atsın sarılma öpme gibi eyleme girerse haddini bildir.

Bak sen duygusal olarak yaparsın tutar seni günü birlik takılanlar ile bir tutar kötü ağır bi laf eder rahat kız der vs daha çok kırılır üzülürsün.

Senin bundan sonra yapacağın belli çizgini koru bi yere davet ederse pat gitme her zaman sen yazma ve sürekli gözlemle hal hareketini niyetini süz ablam olur mu ?

Oyle yapim artik.. Hemen umutleniyorum bende. Coook fazla ilgili davrandim. Dun yazdiklarindan sonra zaten sogudum biraz:

Şimdi iyiki yanımda deilsin
Ben : neden?
Seni öpucuk yağmuruna tutardim, sevgi damarim tuttu 😁 neyse iyi gecelerrr

Bu ne boyle dedim icimden..

Bugun bana yazarsa zaten soguk davranirim. Neden soguk davraniyorsun derse ne diyebilirim sizce?

Dalga geçiyor çocuk.tam.aradigim özellikler sende var filan dediğini yazmissin ya.duydum o laflari bende.bi b-k olmuo kusura bakmada.öyle erkeklerden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X