• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil davranmaliyim? Banada yardim edermisiniz

Sen sakin bir sey yazma, arama. Istiyorsa birak o yazsin, konussun, bir yerlere davet etsin.

Ben boyle erkeklerden hic hoslanmiyorum. Erkek adamin ne dedigi, ne yaptigi, ne istedigi bellidir. Istiyorsa istiyordur, istemiyorsa vakit gecirip, sonra da sen yanlis anladin, ben sana umit vermedim moduna girmez. Istiyorsa da yumrugunu masaya vurup, ben istiyorum demeli acikca, bana gore. Boyle 18lik genc kizlar gibi kiviran erkeklerden ben strese giriyorum sekerim, sen girmiyor musun?

Mutlaka sana degr veren ve seni mutlu etmek isteyen, onemseyen birisi cikar karsina. Bence de boyle olmali zaten, sana deger vermeyen birinin etrafinda dolanmanin bir alemi yok. Cikiyor olsaniz bile senin mutlu olman onemli, kendi degerini bil biraz.

Ben netlik severim, olacaksa olur. Olmayacaksa da adam zirva davranmamali.

Sakin yazma, sakin adim atma.

Son düzenleme:
Her insanda mantık aramazsın değil mi:) Ohoo nasıl ümit verip de sonraa aa sen yanlış anlamışsın diyen tipler var ortalıkta.

Dalga geçiyor çocuk.tam.aradigim özellikler sende var filan dediğini yazmissin ya.duydum o laflari bende.bi b-k olmuo kusura bakmada.öyle erkeklerden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oyle senin gibi hisediyorum biraz :))

Oyle yapim artik.. Hemen umutleniyorum bende. Coook fazla ilgili davrandim. Dun yazdiklarindan sonra zaten sogudum biraz:

Şimdi iyiki yanımda deilsin
Ben : neden?
Seni öpucuk yağmuruna tutardim, sevgi damarim tuttu 😁 neyse iyi gecelerrr

Bu ne boyle dedim icimden..

Bugun bana yazarsa zaten soguk davranirim. Neden soguk davraniyorsun derse ne diyebilirim sizce?

Yaşlarınız kaç?

Bundan topuklayarak kaaç bi'cacık olmaz bundan:26:

Oyle yapim artik.. Hemen umutleniyorum bende. Coook fazla ilgili davrandim. Dun yazdiklarindan sonra zaten sogudum biraz:

Bugun bana yazarsa zaten soguk davranirim. Neden soguk davraniyorsun derse ne diyebilirim sizce?

Ona sevgi damarı demiyorlar, başka bir tabiri var!! Canım uzak dur, kolay ulaşılır olma bu kadar. Her zaman online, cepte mesajına cevap vermek için hazır bekleme. Sarılmasını, öpmesini biliyorda, seni o kadar çok seviyorsa asıl sana değer verdiğini hissettirmesi lazım. Yaşı da mı büyük bu zatın senden?

Bende oyle senin gibi hisediyorum biraz :))

Ozaman kendini kacip kurtaracak ve bu adama baglamayacak kadar akillisindir... Sana en güzel duyguları yaşatabilecek erkekler varken.gidip de sisli (net olmayan) bi adama baglanmamalisin.zaten boyleleri bi sure sonra skyor.d çok bunaliyosun
Ayyy bununla zaman gecmio iykk oggkk filan oluosun.d ayilip bayilmalar kalmior yani.kaaaac

Bu çocuk bildiğin yazıyor sana yani "yazıyor" anladın mı ?

Hayır soğuk değilim de geç ona açıklama yapmak zorunda değilsin ki ? Bana kalsa selamı sabahı kes derim.

Yanlıs anlama ama aranızda daha sevgili olmadan onla öpüstüğün ya da yakınlastığın icin basit biri olduğunu düsünmüs olabilir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlıs anlama ama aranızda daha sevgili olmadan onla öpüstüğün ya da yakınlastığın icin basit biri olduğunu düsünmüs olabilir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtemelen...dünyanın en iyi kzi ol hic farketmez.opustunse adamin gozunde bitersin .genel olrk bu böyledr.istisnalari takma zatende.

Arkami donuyorum ve kaciyorum kizlar ozamannn 😁😁😁😁

Aklimda soru isareti birakmamali bir insan. Her dakika her saat neyaptigimi merak etmeli. Bu isine geldigi gibi yaziyor. Bye bye derim ozmn. Saaaaaolun kizlar & ablalarim. Fikirlerin cok yaradi :)) pismanlikta var suan, keskeee diyorum.

Benim yasim 23 onun 25 :))

Arkami donuyorum ve kaciyorum kizlar ozamannn 😁😁😁😁

Aklimda soru isareti birakmamali bir insan. Her dakika her saat neyaptigimi merak etmeli. Bu isine geldigi gibi yaziyor. Bye bye derim ozmn. Saaaaaolun kizlar & ablalarim. Fikirlerin cok yaradi :)) pismanlikta var suan, keskeee diyorum.

Benim yasim 23 onun 25 :))

Pişman olma tecrübe oldu de canım hakkında her zaman hayırlısı olsun :)

Kafama buyuk bir tas atiniz ve daaaaank oldum.
Ama ben bastan zaten umursamazdim. Gec yazardim hep. Sonra sonra umit verdi biraz bende umutlendim.

Sevmek yurek ister derler ya..
Yazarsa ne demeliyim. ? Hic birsey olmamis gibi yazim soguk soguk. Yada hiic cevap yazmimi?

Bak hiç pişman olma zararın neresinden dönsen kardır

Bende böyle erkeklere sinir oluyorum kızlar olarak keşke böylelerine hiç fırsat vermesek resmen kullanıyolar :47:

Seven adam böyle mi olur Allah aşkına ne yaptığı belli bile değil
Bence içinde kalanları söyle ve uzaklaş senin için en iyisi bu.

Bak hiç pişman olma zararın neresinden dönsen kardır

Bende böyle erkeklere sinir oluyorum kızlar olarak keşke böylelerine hiç fırsat vermesek resmen kullanıyolar :47:

Seven adam böyle mi olur Allah aşkına ne yaptığı belli bile değil
Bence içinde kalanları söyle ve uzaklaş senin için en iyisi bu.

Bencede ne yaptigi belli degil!! Kendimden supheleniyordum acaba benmi soguk davraniyorum diye. Ne alakaysa. Sinir oldum oyle kendime simdi. Nerden aldin bunu hayatina diye. Gelde cikart bunu hayatindan. Umutlenmistim birde.

Bu birde ilk baslarda aile fotosunu yolamisti. Annesi babasi ablalari aile tablosu. Dunde cocukluk foton varmi diye sormustum. Cekip yoladi 6 tane foto. 1 foto bile dgl.

Ne tuaf dmi

arkadaş gibi görüştüğün biri seni ilk görüşmende yada ilk dönem de cort diye öpüyosa ben onun niyetinden şüphe ederim. kaldıki insan aşık olunca uyuyamaz bile ben uyucam ne demek ya.. kendini hiç kandırma, sonradan gençliğini boş geçirdiğine üzülürsün. bırak seni başının üstünde taşıyan biri olsun yanında. geri gelmez ki bu günler..

tüm yorumlarda da denildiği gibi bu çocuktan sana hayır gelmez. bırak gitsin.. o ne öyle allah aşkına ya, göster ama elletme misali gibi. salak sinir oldum çocuğa. kesinlikle arama mesaj atma umursama. kaçan kovalanıyor inan bak. sen soğuk davran bakalım. noldu diye sorarsa da ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, ben net olmanı bekliyorum falan de. ay bak yine sinir oldum :47: :20:

Brunettellaaa diye yazmis, online gozukmedim hic. Napsam sogukmu davransam, hic cevap yazmasami? Bugun daha yeni yaziyor bana ben gunaydin dedikten sonra.

Back
X