Güzelim yazacak çok şey var oda tecrübeden yaşamışlıktan, sen şuna dikkat et erkek tarafı ne gibi harcama yapıyor veya yapmıyor bazı kaynanalar beş kuruş harcamıyor ama düğünden sonra birde kız tarafına laf sokuşturuyor sen iyi gözlemle, lafı her kim ne söylerse yüzüne vurursun harcamaları sadece sen ve nişanlın yaptığını
Memleketimizin çoğunluğu oğullarına yardım etmemektedir, malum parasızlık,sen buna takılmışsın, asıl önemli olan evlendikten sonra erkek tarafına para kaptırmamak ,takılan altının satılmaması,kardeşinin ,babanın para istememesi sende büyük beklentilere ve lüx eşyadan kaçın
çok şükür nişanlım çok çalışkan ve iyi bir işi var borç harçta olsa bunun altından tek başına kalkabiliyor tabi bende elimden geleni yapıyorum Allah ondan razı olsun
bide çok merak ediyorum görümcem var bekar bakalım o evlenirken neler olacak
arkadaşa katılıyorum düğün takılarına sahip çık
görümcen evlenirken olacaklar açık canım paramız yok yazıktır yardım edin diyecekler o yüzden tedbirini baştan al. düğünde sana gelecek olan gereksiz hediyeleri ayır sakla, bir iki de küçük ev aleti ucuzundan alıp sakla evlilik zamanında bunlar bunlar benden der çenelerini kapar eşine de biz elimizden geleni yaptık dersin ne şiş yanar ne kebap
Haklısın canım teşekkürler kesinlkle öyle yaparlar o yüzden mesafe koymalıyım ve dediğin gibi o tarz şeyleri saklayıp onlara veririmm
gerçi onlar bana düğün harici eve getirilen eşyaları vermezler zaten kesinlikle buda onlara haram olur değilmii helal etmem
senin helal etmediğin her şey haramdır, bence sen şimdiden yolunu yap o eve gelecek hediyelerin, kalanı da gelen hediyelerden tamamlarız, bunlar bunlar mutlaka gelir zaten, benim evime gelmeyenler hediyeleri size bırakır zaten sonra bakar onlardan tamamlarım falan diyeay korktum kendimden
teşekkür ederim çok kibarsınne zaman istersen özelden de yazabilirsin. asla yüzlerine karşı çata çat kavga etme lafın iyisi şakayla söylenir yada saf ayağına yatarak söylenir, cazgır görünme ama hakkın olanı onlara bırakma, kocana da asla onları kötüleme madur görünüp anlat herşeyi (ki madur olmasan şikayetin olmaz) böylece eşinle kötü olmazsın (naçizane tecrübemdir)
bizdede aynı durum var..bende yeri geliyor kınıyorum onları ama güzel tarafından bak ben nişanlımla gurur duyuyorum iğneden ipliğe herşeyini kendi yapıyor..sevdiğim adamın emeği herşey..babam sağolsun demiyecek kadar onur sahibi..ailem yapmıyor etmiyor diyip işin içinden sıyrılmıyor,taşın altına kendi sokuyor eline..ne mutlu bize..
bazen bakıyordum ki üzülüyordu "seninle gurur duyuyorum,üzülmene ne gerek var,sana dahada aşık oluyorum"diye diye..baktım onunda zamanla ailesine karşı o hırsı üzüntüsü dindi..kendi işine bakıyor..
daha önünüzde çok yol var arkadaşım hiç yormayın kafanızı bunlarla..insan üzülüyor tabii ama ben hırslanmak yerine işin güzel tarafının tadına varıyorum sende öyle yap..
sonuçda devran dönecek kardeşim..sizin zor zamanınızda size yardım etmeyenlerde birgün o yollardan geçecek..o zaman sizde poponuzun rahatını hiiiçççç kaçırmazsınız..ne verdilerki ne istiyorlar dimi..
ayrıca seni kutluyorum nişanlına yardım ediyormuşsun..bende aynı kafadanım ama kıvamında..çok fazla iyi niyette kullanılıyor bunuda çözdüm..
Nişanlımla tartıştım az önce yaasandık parasını kapı parasını bile o düşünüyor kızdım bende onları baban versin dedimm üstüne gittim azcık ne biçim baba anne bunlar yaa
Nişanlımla tartıştım az önce yaasandık parasını kapı parasını bile o düşünüyor kızdım bende onları baban versin dedimm üstüne gittim azcık ne biçim baba anne bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?