Nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Benim kuruntu yaptıgımı idda edip bunu işine baglıyo
Onun ne dedıgı ne dusundugu ne ıdda ettıgı neden umrunda senın? İlgisiz adam ve mutsuzsun. Bahaneleri dogru ya da yalan, sonuc sen mutsuzsun.
Bukadar?
Bır yerde mutsuzsan karsı tarafın bahaneleri cokta umrunda olmamalı.

Merhaba hemen konuya girmek istiyorum.
Yeni biiriyle tanıştım yaklaşık olarak 2 ay filan oldu.
Ben 25 kendisi 30 yaşında.
Sevgili degiliz tanışma aşamasındayız.
İletişim kopukluğu yaşıyoruz ona göre sorun yok bana göre var.
Cogu zaman benim mesaj atmamla başlıyor konuşma. Bunu ona diyince benden erken uyanıyorsun diyo. Kendisi hastanede calışıyo şuanlıklık değişik bi calışma saatleri var virüs den dolayı. Mesela akşam 5 de gidip sabaha karşı eve geliyp sonra uyuyo öğlen 3 4 gibi kalkıyo.
Benim ondan beklentim bana biraz daha ilgi göstermesi. Bunu diyince de yine cevapları hazır tabi.
Çok yoruluyorum calısma saatleri yoğun vs vs.
Konuşmak istemiyosan söyle bilirsin dedim bi kaç kere.
Takıntı yaptığımı söylüyo konuşmak istemesem yazmam filan diyo.
Mesajlaşma var ama benim istediğim yogunluk da degil.
Zaten son 2 3 gündürde kavgalıyız.
Calıştıgı ortamda bi kız var ne zaman birlikte aynı anda nöbet de olsalar resim cekiliyolar.
( bazen bi kaç kişi bazen bu kızla)
Bende bunu sorun yaptım acıkcası kıskandım.
Buda sorun oldu yersiz kıskanclık yapıyosunuz boşuna kavga cıkarıyosun oldu.
Dün ben yazmadım mesela oda yazmadı bana tavır yapıyo boşuna kavga cıkarıyomusum.
Napim sizce suclu benmiyim?
adamı ben beğenmedim direk uyuz birşey bu adamı tanımak istemezdim çünkü onun da sizi tanıyası yok zamana bırakmış konuyu.bence siz haklısınız bu adam değişmez nişanlansa da sevgili olsa da.
evli biri olarak yazıyorum erkekleri seçerken çok titiz davranmanızı tavsiye ederim. çok tembel çok uyuzlar zaten. daha baştan böyleyse düşünemiyorum :)) size aşık iyi dürüst meslek sahibi biri olmalı ki ilerde ilişkiniz ilerlediğinde sorumluluk alsın.
inanın bu adam size tüm sorumluluğu yükleyecek bir tipte bence sevgili adayınız kendisi isterse başka kıza daha ilgili davranır.erkeklerin taktikleri bunlar siz yol verin o ayrılmadan siz bırakmış olun :))

Neden illa olacak modundasiniz?
Doktor olduğu için mi?
Size değer vermeyen biri isterse NASA'da bilim adamı olsun gene de olmaz. Olmamalı.
Insanları mesleğinden dolayı kafanızda idealize etmeyi bırakın.

Üzgünüm ama size çok değer vermediğini düşünüyorum.
Selfie çekene kadar bir mesaj atmanın zorluğu yoktur çünkü. Çok yoğun zamanlarda tabi ki yazamaz.
Ama boş zamanında size mesaj atmak yerine selfie çekiyorsa bu flört durumunu bence gözden geçirmelisiniz.

Adamı sırf doktor diye kafanızda idealize etmeyi de bırakın. Meslekten önce birinin size değer verip vermediğine bakın.

Neden illa olacak modundasiniz?
Doktor olduğu için mi?
Size değer vermeyen biri isterse NASA'da bilim adamı olsun gene de olmaz. Olmamalı.
Insanları mesleğinden dolayı kafanızda idealize etmeyi bırakın.

Üzgünüm ama size çok değer vermediğini düşünüyorum.
Selfie çekene kadar bir mesaj atmanın zorluğu yoktur çünkü. Çok yoğun zamanlarda tabi ki yazamaz.
Ama boş zamanında size mesaj atmak yerine selfie çekiyorsa bu flört durumunu bence gözden geçirmelisiniz.

Adamı sırf doktor diye kafanızda idealize etmeyi de bırakın bence.
Selfie cekilip mesaj atmıyo degil o arada yazıyordu ama kızlada selfie atmış yani.
Mesleği ile alakası yok

daha tanisma asamasinda ne bu ilgisizlik ve hevessizlik normal, ne de sizin sevgiliniz olmayan biriyle ilgili bu kadar cok beklentide olmaniz normal kusura bakmayin
Bi beklenti yokki sadece ben daha sık konuşmak isityorum tanımak için buda.
İlla sevgili olcaz modunda degilim

sevgili değiliz dediğiniz adama bu kadar baskı fazla değil mi ?
muhtemelen o kıskandığınız kız böyle kasmadığı için onunla rahat hissediyordur, çekinmeden foto atıyordur.
ayrıca adam hastane ortamında ve inanın gece çalışıp gündüz evde olmak çok sevimsiz bir süreç.
bence anlayışlı olun.
beklentinizi karşılamıyorsa da ayrılın.
zira abi haklı ve değişmesine gerek yok.

Bi beklenti yokki sadece ben daha sık konuşmak isityorum tanımak için buda.
İlla sevgili olcaz modunda degilim
Hani lutfen beni mazur gorun ama daha iki aydir hayatinizda olan biri, size vakit ayirmaktan kaciniyor siz bir de adami kiskaniyorsunuz. Sizce tum bunlar sadece tanimak icin fazla ve israrli degil mi? Disaridan donup baksaniz sizde gorursunuz bence bunu. 2 ayda sirilsiklam asik olmadiginizi tahmin ediyorum.

Selfie cekilip mesaj atmıyo degil o arada yazıyordu ama kızlada selfie atmış yani.
Mesleği ile alakası yok
Anladım.
Iliskide alma verme dengesi bozulmuş gene de.
Verdiğiniz değeri alamıyorsunuz.
O zaman sizde o size ne kadar değer veriyorsa ne kadar ilgi veriyorsa, o kadar ilgi ve değer vereceksiniz.

Yoksa üzülürsünüz.

Hani lutfen beni mazur gorun ama daha iki aydir hayatinizda olan biri, size vakit ayirmaktan kaciniyor siz bir de adami kiskaniyorsunuz. Sizce tum bunlar sadece tanimak icin fazla ve israrli degil mi? Disaridan donup baksaniz sizde gorursunuz bence bunu. 2 ayda sirilsiklam asik olmadiginizi tahmin ediyorum.
Ben onu tanımak için ısrar etmiyorum ki oda konuşmak istiyo ama benim beklediğim kadar ilgili değil
Sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ona göre işi yoğun ondan ilgisiz ben biraz daha anlayışsız biriyim bu konuda.

Ben onu tanımak için ısrar etmiyorum ki oda konuşmak istiyo ama benim beklediğim kadar ilgili değil
Sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ona göre işi yoğun ondan ilgisiz ben biraz daha anlayışsız biriyim bu konuda.
Ben size acik olayim benim henuz tanima asamasinda oldugum biri kiskanclik etse ben rahatsiz olurdum bu durumdan ne yeri ne zamani, adi uzerinde tanisma siz daha cok ilgi bekliyorsunuz beyefendi yogun temposuna daha uygun birini ariyor illa sevgili olmak zorunda degilsiniz ki belki birbirinize uygun degilsinizdir hic boyle dusunmediniz mi?

Mesela sabah atmasam en gec akşama atar. Sesin cıkmıyo filan gibisinden
Sen de atma kendini geri cek ayrica daha tanisma asamasindan kiskanclik krizleri falan ters teper belki cok yakin arkadasi insanlari gozlemle ufak sorularla bilgi al sorunlu kiz damgasi yeme bence

Şöyle diyim arar ama aradan bilmem kaç saat gecince. Mesela 3 4 gibi kalkıyo o an ben yazmamışsam 9 10 gibi mesaj atar.
5 6 gibi işe gidiyo
Cok fazla pesine dusmeyin öyleyse. Belki de kiskanmaniz hosuna gidiyordur. Siz kendi hayatiniza odaklanin. Kendi hayatinizi sevdiginiz insan icin dahi olsa kötü duygularla kaçırmayın. Olacagi varsa olur ama adı dahi konmamisken beklentilerinizi düşük tutun. Tanimaya çalışın belki size uygun biri degildir. Henüz arkadas gibiyken dahi boylesine kiskanclik besliyorsaniz ilerisini düşünemiyorum.

Mesajlaşma sıklığını bilemem ama uyandığında bir mesaj atabilir. Demek ki o yeterince istemiyor.

Seninle flört aşamasındayken sürekli o kızla selfie atması düşüncesizlik olmuş. Sen rahatsızlığını belirttiğinde kendisini açıklamıyorsa veya rahatsız olduğunu bile bile vazgeçmiyorsa sevgili materyali değildir. Ben senin yerinde olsam kıskançlık yapmaz, adamın karakterinden soğurdum. Demek ki o mesafeyi çizen bir insan değil. Senin de beklentilerine uygun değil, demek ki uyumsuzsunuz.

Ayrıca istemiş olsaydı iki ayda daha çok tanımaya çalışırdı ve çoktan sevgili olurdunuz. Kendinizi kandırmayın.

Cogu zaman benim mesaj atmamla başlıyor konuşma. Bunu ona diyince benden erken uyanıyorsun diyo. Kendisi hastanede calışıyo şuanlıklık değişik bi calışma saatleri var virüs den dolayı. Mesela akşam 5 de gidip sabaha karşı eve geliyp sonra uyuyo öğlen 3 4 gibi kalkıyo.
Benim ondan beklentim bana biraz daha ilgi göstermesi. Bunu diyince de yine cevapları hazır tabi.
Calıştıgı ortamda bi kız var ne zaman birlikte aynı anda nöbet de olsalar resim cekiliyolar.
Dün ben yazmadım mesela oda yazmadı bana tavır yapıyo boşuna kavga cıkarıyomusum.
Kız senden önce var miydi onunla olsa o zaman olurdu diycem de her zaman mesafe iyidir bence kızlar ile fotoğraf çekmesi sorun sonuçta kıskançlık duygusu zor evlenince hiç katlanamazsin

Bence biraz salın adamı, seviyorsa size gelecektir

Erkekler biraz da kovalamayı seviyor. Yani üstüne düşmek yerine tam tersi çok da umrunuz da değilmiş gibi yaptığınız da nedense daha çekici hale geliyorsunuz gözünde. Bir de daha sevgili bile değilken sürekli mesaj atması veya arkadaşları ile ilgili hesap vermesi gerekmiyo bence. Ben de olsam bunalırdım

İstese yazardi. Yazmiyorsun yazmiyorsun diyerek isteksiz adamı birden bire kendinize ilgili yapamazsiniz anca darlarsiniz.

Bu arada ben yoğunluğa, uykusuzluğa bilmem neye inanmıyorum. Aşık adamin yapmayacagi şey yok. uzun yazmasina da gerek yok (aklimdasin) anlamina gelecek iki kelime edebilir. 18266272 yillik evli degilsiniz daha tanişma aşamasi bu, aşk yok bu bariz. Devam edecekseniz de alışın.

İstekli olan sizinle sevgili olmak isteyen biri heyecanlı davranır, her an sizinle iletişimde olmaya çalışır. Tabi ki kişilik farklı olabilir ama yeni ilişkinin başlangında böyle uyumsuzluk var. Karşılıklı beklentileriniz farklı. Devam etmeyin olsun bitsin.

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum çok abartmışsınız, şu corona döneminde biri benim böyle üstüme gelse şimdiden eyvallahı çekmiştim, ben yıllık iznimi bile kullanamadım en basitinden sürekli izinler iptal ve sürekli o ekipmanlarla hastanede olduğunu düşün ona rağmen yazmış size, eve gelince cidden ruh gibi oluyorsunuz, bence kıskançlık yapmışsınız sadece,
Onu da içiniz rahatlayacaksa şöyle söyleyeyim kendi adıma 24 saat yeri geliyor arkadaşlarımızla nöbet tutuyoruz kardeş oluyoruz arkadaş oluyoruz, altından sonra başka bişey çıkar onu bilemem ama o kadar zaman ayırdığın insanla ister istemez birlikte yiyip içip konusuyosun resim çok masum geldi bana.

Back
X