• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım bilmiyorum!

aytenyeni

AytenaköG
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
180
2
46
34
İzmir
Merhaba arkadaşlar sıkıntıdan uyuyamıyorum resmen midem ağrıyor şu an sinirden :43:
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.. 14 gündür de görüşemiyoruz. O görevi nedeniyle tek başına İstanbul da ben ise İzmir. 13 gün sonra da nikahımız olacak. Nişanlım ile şimdiye kadar sorunumuz olmadı ikimizde uyumluyduk birbirimize ya da ben hiç sorun çıkarmadım sanırım. Evlilik stresinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bi kaç gündür süren bir problem var gibi..
Dün gece nöbeti vardı nöbetteyken gece 4 e kadar telefonda konuştuk daha sonra ben uyudum sabah uyandığımda o nöbetten gelmiştir uyuyordur diye aramadım hiç.. İşten eve gittikten sonra aradım odasındaydı 21:00a kadar konuştuk... Sonra oda arkadaşı ile yemek yemeğe çıktığını söyledi.. Daha sonra hiç aramadım arkadaşı ile beraber diye.. O aradı:
'Yemekten sonra 1 tane bira içeceğiz haberin olsun aşkım' dedi..
'Tamam hayatım ama 1den fazla olmasın evlencez para lazım' dedim gülüştük kapattık.
Aradan 3 saat geçti haber yok.
Aradım telefonu meşgul!
sonra aradı beni 'Arkadaşı kaybettim bira almaya gitti onu aramıştım o anda sen aradın' dedi. Kaç tane içtin dedim cevap vermedi..
'Sen yat uyu merak etme beni' dedi. bende 'sen odana gitmeden uyumam bekleyeceğim' dedim.
Şimdi aradı Beyoğlu da hala içiyorlarmış ses tonu değişmiş içmekten arkadan son ses müzik geliyor.
-'Sesini özledim onun için aradım seni çok seviyorum biliyorsun demi' diyor ama ses tonu o kadar yabancı geldi ki. Onu ilk defa böyle görüyorum.
'Ne zaman askeriyeye döneceksin sen odana gitmeden uyumam merak ediyorum' dedim. O da:
-'Beni merak etme iyiyim kafa dağıtıyorum' diyor.
'Aynı şekilde ben dışarıda olsam merak etmez misin beni?' dedim.
-'Aynı şey değil sen ayrısın ben ayrıyım ben erkeğim bana bi şey olmaz bekleme yat uyu geç giderim ben' dedi.
Gene de dışarıda olmasına kızmıyorum çünkü çok uzun zamanlardır arkadaşlarıyla hiç dışarıya çıkmadı bütün gün askerlerle uğraşıyor eğlensin dedim ama tek üzüldüğüm ben -düğünü nasıl yapacağız,nasıl edeceğiz?- diye düşünürken onun dışarıda zevki için sabaha kadar para harcaması. Bir tane içeceğim dedikten sonra sözünde durmaması, Ve merak ederim uyumam dediğim halde eğlenmesine devam etmesi.. Siz olsanız sabah nasıl bi tepki verirdiniz?
:26:

çok takmıssın yapma böyle onada kızma bence bak dürüst dürüst söylüyo herseyi ne erkekler var bi bilsen sen buna takılıyosan bence sana karsı fazlasıyla dürüst ve samimi allah size başka dert vermesin kendinide üzme onuda

İcecegi birkac sise bira mi dugun masraflarini kotu etkileyecek? İnsanlarin stres atmaya ihtiyaci var.

Oncelikle arasira dahi olsa dugun masrafimiz var para lazim vs muhabbetini yapmamani oneririm. Zira erkekler parasal konularda gerilmeyi sevmez. Hem birak o dusunsun.

Esim kirktayilda bir is arkadaslariyla yemege gidecegini bildirse ohhh sefan olsun, iyi eglenceler askim diye yanitlarim. Bilirimki erkek erkege arkadaslariyla stres atmanin tadi baska. Aynen benide arasira isyerimdeki bayan arkadaslarla takilmak rahatlatir.

Sana tavsiyem ilimli yaklas pozitif yanitlar ver ve baskici olma. Merak etsende ettim vs deme. Cok ilgi erkekleri simartiyor inan kendini hiic yipratma. Sen kiymetli olursun bak gor.

çok takmıssın yapma böyle onada kızma bence bak dürüst dürüst söylüyo herseyi ne erkekler var bi bilsen sen buna takılıyosan bence sana karsı fazlasıyla dürüst ve samimi allah size başka dert vermesin kendinide üzme onuda

Ona belli etmedim kızdığımı zaten keyfi bozulmasın diye ama ilk defa bu şekilde sabaha kadar dışarıda sonuçta uzağız ne yaptığını bilmiyorum o yüzden takıyorum kafama :50:
Teşekkür ederim yorumun için içimi rahatlattın birazda olsa
:17:
Amin.

İcecegi birkac sise bira mi dugun masraflarini kotu etkileyecek? İnsanlarin stres atmaya ihtiyaci var.

Oncelikle arasira dahi olsa dugun masrafimiz var para lazim vs muhabbetini yapmamani oneririm. Zira erkekler parasal konularda gerilmeyi sevmez. Hem birak o dusunsun.

Esim kirktayilda bir is arkadaslariyla yemege gidecegini bildirse ohhh sefan olsun, iyi eglenceler askim diye yanitlarim. Bilirimki erkek erkege arkadaslariyla stres atmanin tadi baska. Aynen benide arasira isyerimdeki bayan arkadaslarla takilmak rahatlatir.

Sana tavsiyem ilimli yaklas pozitif yanitlar ver ve baskici olma. Merak etsende ettim vs deme. Cok ilgi erkekleri simartiyor inan kendini hiic yipratma. Sen kiymetli olursun bak gor.

Sanırım düğün stresi beni cimri yaptı.. Tek başına yaşadığı için dışarıda yemek yiyor her gün ona bile karışıyorum ne yedin diye :26: düğün yaklaştıkça daha çok strese girmeye başladık. Ben eğlenmesine gezmesine karışmam bende mutlu olurum senin gibi.. Ama o izin vermez asla arkadaşlarımla dışarı çıkmama.. Geçenlerde iş çıkışı arkadaşımla kıyafet bakmaya çıktık aksam 8 gibi ona bile kızıp 10 dk ya evde olacaksın dedi de arkadaşımı yarı yolda bırakıp hemen eve gittim sözünü dinleyip :18: Ama o merak ederim dediğim halde unutmazsam odama gidince haber veririm dedi :19:

Yani bencede içmesi senin için sorun değilde verdiği paramı bence sende kafanı dağıtmalısın boşver
para bulunur çok kafana takma

bencede abartmayın evlılık oncesı normal bunlar hem bırkac bıranın dugunu etkılıycegını dusunmeyın herkes bazen kafa dagıtmak ıster donem donem bunu herkes yapıyordur keyıf aldıgı seylerı yaparak nısanlında evlılık oncesı stres atıyordur :34:

Yani bencede içmesi senin için sorun değilde verdiği paramı bence sende kafanı dağıtmalısın boşver
para bulunur çok kafana takma

Şimdiye kadar kimseye borcum olmadı düğün için kredi çektik sanırım bu beni geriyor kendim fazla harcamıyorum ondan da öyle şeyler bekliyorum ama nişanlımın eli çok bol adım gibi eminim ki arkadaşının da içtiği birayı o ödeyecek. Ve onu çok iyi tanıyorum 1-2 biradan sarhoş olacak biri değil bünyesi alışık olduğu için ama resmen konuşması değişmişti :53: Bira içmesini de istemiyorum aslında her seferinde 1 tane diyor ama sayısını bilmiyorum içtiğinin.. Evlenince de devam edecek diye korkuyorum.. :50:

canım gereksız yere takıp uzmussun kendını .dugun arefesı bırak arkadaslarıyla

rahatca eglensın .dugun stresını atsın uzerınden .bak cok kısa bı sure kalmıs dugune .

ne zorluklar atlattınız kımbılır .emınım cok zordur ; bırıkım borc harc dıye dıye herseyden

kıstınız .stres yapıp gerıldınız kasıldınız .sımdı hemen hemen herseyı basarıyla yapmıs

olmus olmalısınız kı 13 gun sonra evlenıyorsunuz .

nısanlın da bırak kafasını dagıtsın .o tum yasadıgı stresı atıp rahatlamak ıstemıs .

Her gece o bar senin bu bar benim dolaşan bir adam mı sevgiliniz? Öyleyse sonuna kadar haklısınız da, bir gece çıkıp arkadaşlarıyla içti diye kimse batmaz. Öyle durduk yere kimse de alkolik olmaz, şimdiden bunun sinyallerini alıyor musunuz ki onda? Şimdi çok içen biri değilse, neden evlendikten sonra değişsin. Belki o da bir bira içip kalkarım diye düşündü, sonra arkadaşları ısrar edince onları kırmak, ortamı bozmak istemedi... Ne bileyim... İlle kötü ve şüpheli bir durum olacak değil ya.

bencede abartmayın evlılık oncesı normal bunlar hem bırkac bıranın dugunu etkılıycegını dusunmeyın herkes bazen kafa dagıtmak ıster donem donem bunu herkes yapıyordur keyıf aldıgı seylerı yaparak nısanlında evlılık oncesı stres atıyordur :34:

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Evlilik stresi onda daha fazla farkındayım bana belli etmiyor ama bunu bildiğim için bi şey demedim :17:

Bence de evlilik stresinden dolayı gereksiz yere uzatmış ve canınızı sıkmışınız... Her gün yaptığı bir şey değilmiş ki dışarı çıkmak... Belki o da bunaldı kafa dağıtmak istedi... Eğer kafanızı yoran başka sorunlar yoksa buna çok takılmayın derim... Mutluluklar...

canım gereksız yere takıp uzmussun kendını .dugun arefesı bırak arkadaslarıyla

rahatca eglensın .dugun stresını atsın uzerınden .bak cok kısa bı sure kalmıs dugune .

ne zorluklar atlattınız kımbılır .emınım cok zordur ; bırıkım borc harc dıye dıye herseyden

kıstınız .stres yapıp gerıldınız kasıldınız .sımdı hemen hemen herseyı basarıyla yapmıs

olmus olmalısınız kı 13 gun sonra evlenıyorsunuz .

nısanlın da bırak kafasını dagıtsın .o tum yasadıgı stresı atıp rahatlamak ıstemıs .

Canım çok sağ ol güzel yorumun için :16: Şimdiye kadar tek zorluğumuz birbirimizden uzak olmamızdı başka hiç bir problemimiz olmadı.. Düğün yaklaştıkça stresimi ondan çıkarıyorum sanırım ya da bensiz eğlenmesini mi kıskandım bilmiyorum ama neyse atlattık odasına gelip beni sevdiğini söyleyip sızdı kaldı :31:

Bence de evlilik stresinden dolayı gereksiz yere uzatmış ve canınızı sıkmışınız... Her gün yaptığı bir şey değilmiş ki dışarı çıkmak... Belki o da bunaldı kafa dağıtmak istedi... Eğer kafanızı yoran başka sorunlar yoksa buna çok takılmayın derim... Mutluluklar...

Bazen takıyor insan işte sabaha kadar uyuyamadım o dışarıda diye alışık olmayınca zor oluyor ya da kıskandım bilemiyorum :26:
çok teşekkür ederim değerli yorumun için :)

Üzülme kız bişey olmaz.
Benim eşim de subay, askerlerle uğraşıyo her gün.Fazla sıkmamak lazım, adamların işi stres dolu.
Aramış sana haber vermiş.
Ama evlenince dışarda içmesi konusunda dikkatli ol.

Her gece o bar senin bu bar benim dolaşan bir adam mı sevgiliniz? Öyleyse sonuna kadar haklısınız da, bir gece çıkıp arkadaşlarıyla içti diye kimse batmaz. Öyle durduk yere kimse de alkolik olmaz, şimdiden bunun sinyallerini alıyor musunuz ki onda? Şimdi çok içen biri değilse, neden evlendikten sonra değişsin. Belki o da bir bira içip kalkarım diye düşündü, sonra arkadaşları ısrar edince onları kırmak, ortamı bozmak istemedi... Ne bileyim... İlle kötü ve şüpheli bir durum olacak değil ya.

Şimdi çok içen biri işte haftada 3 defa falan içiyor ama hep odasında ilk defa dışarıda içti bensiz..

Ve işte aklıma gelen başıma geldii ooff elim ayağım titriyor o kadar çok içmiş ki hastanelik oldu ne yapacağımı bilmiyorumm
:14:

Bazen takıyor insan işte sabaha kadar uyuyamadım o dışarıda diye alışık olmayınca zor oluyor ya da kıskandım bilemiyorum :26:
çok teşekkür ederim değerli yorumun için :)

Kıskanmak :1::1::1: Nişanlılık süreci tatlı bir o kadar da garip zamanlar... Çifte kumrular gibi gününü geçirebildiğin insanla nişanlılık döneminde düşman kesilebiliyorsun maalesef... O kadar stres biz bayanlara ağır geliyor sanırım... Bizde eşimle çok tartışmışızdır nişanlılık zamanlarımızda imzayı atana kadar hepsi inan sonra keyifli zamanlar yaşama vakti...

:14::14::14:
sabah gelince aç karnına ağrı kesici antibiyotik içmiş şimdi çok kötü offf bu adam beni çıldırtacak sözümü dinlemezsen böyle olur işte
:19:

en güzel zamanlarınız be canım..:16:
gerçi arkadaslar gerekeni söylemişler bende katılıyorum..
erkeklerin eğlence anlayışı çok farklı bunda bişey yok boşuna üzmeyin birbirinizi..
bu günlerin kıymetini bilin..:ssz:

Üzülme kız bişey olmaz.
Benim eşim de subay, askerlerle uğraşıyo her gün.Fazla sıkmamak lazım, adamların işi stres dolu.
Aramış sana haber vermiş.
Ama evlenince dışarda içmesi konusunda dikkatli ol.

Teşekkür ederim yorumun için :16:
Haber verir her yaptığını o konuda hiç bir sıkıntım yok..
Dışarıda içebilir arkadaşları ile eğlenmeye hakkı var tabi ama abartmadan bak ne oldu şimdi hastanede çok içmekten :14:

Back
X