- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
babam çok seviyor onu kabul edebileceği biri ailem için sorun olmaz ama çevremdekileri de ben takmam yani. onun korkusu sadece babama karşı mahçup olmak
Babanız onu çok seviyor olabilir ama insan olarak.. Damadı olarak düşündüğünde işler değişebilir. Yanlış anlamayın böyle olacaktır demiyorum sadece bunlar olan şeyler o yüzden olayın bu tarafını da göz önünde bulundurun.
bu benm için sorun değil kendisine de söyledim olablr ayrılmışlar ve bitmiş sonuçtasadec eşunu söylemeliyim aranızda cok yaş farkı var ilerki zamanlarda umarım sana sıkıntı olmaz canım bir kere de evlenmişl bu yollardan geçmiş iyi düşün
Babanız onu çok seviyor olabilir ama insan olarak.. Damadı olarak düşündüğünde işler değişebilir. Yanlış anlamayın böyle olacaktır demiyorum sadece bunlar olan şeyler o yüzden olayın bu tarafını da göz önünde bulundurun.
niye mahcup olsunki kendinden emin değilmi
bu benm için sorun değil kendisine de söyledim olablr ayrılmışlar ve bitmiş sonuçta
Selam sekerim,
Sanirim bu gecenlerdeki konunda bahsettigin kisi....ben genel bir yorum yapmak istiyorum. Simdi sekerim, sen 20 yasinda universiteli bir kizsin . Neden yasitlarinla ve yasitin erkeklerle beraber degilsin ? Yani etrafindaki flortlerin cogu universite icindedir , diger insanlar kampuste el ele gezerken, beraber arkadas grubuyla gezerken sen yapamayacaksin. Ben de 3. siniftayken calisan biriyle ciktim, aramaizdaki yas farki fazla degildi (3 yas) ama bence bana haksizlikti. Mesela gun icinde kampuste ogle yemegine gitmek isterim olmaz, dersten sonra arkadaslarimla takilmaya giderim, onu da cagirdigimda benim onlarin arasinda ne isim var der.
Bence bu durumda kendine hem yukardaki sebeplerden oturu, hem de yas farki ve evlenip bosanmis olmasi geregi haksizlik ediyorsun. Sen hayatin basinda gencecik bir kizsin, o basindan bir evlilik gecmis, cani yanmis, olgun bir erkek. O senin yasadigin el ele tutusma, ilk opusme vs vs. heyecanlarini yasayip unutali cok olmus, yani hayatta farkli yerlerdesiniz. Yas farki bir yana, hayatta farkli yerlerde olmaniz bence dusunulmesi gereken ilk sey.
Genel anlamda 30 yasindaki adamin 20 yasinda kizla ne isi var olarak dusunurum ben bu durumu. Uyanik erkekler genelde saf genc kizlara yonelirler, dikkatli ol tatlim, gozlerini dort ac.
Ote yandan anlattiklarina bakilirsa da ben adami biraz garip buldum zaten. Garip davraniyor.
Diyecegim sey cok dikkatli, dikkatle gozlem yap. Benim de hocaya asik olmuslugum vardir, hem de e$$ek kadarken 25 yasinda, hem de 2. tez danismanimaBu olaydan sonra duygusal bosluga dusup yanlis kararlar verme.
Her seyin guzel olmasini dilerim.
Selam sekerim,
Sanirim bu gecenlerdeki konunda bahsettigin kisi....ben genel bir yorum yapmak istiyorum. Simdi sekerim, sen 20 yasinda universiteli bir kizsin . Neden yasitlarinla ve yasitin erkeklerle beraber degilsin ? Yani etrafindaki flortlerin cogu universite icindedir , diger insanlar kampuste el ele gezerken, beraber arkadas grubuyla gezerken sen yapamayacaksin. Ben de 3. siniftayken calisan biriyle ciktim, aramaizdaki yas farki fazla degildi (3 yas) ama bence bana haksizlikti. Mesela gun icinde kampuste ogle yemegine gitmek isterim olmaz, dersten sonra arkadaslarimla takilmaya giderim, onu da cagirdigimda benim onlarin arasinda ne isim var der.
Bence bu durumda kendine hem yukardaki sebeplerden oturu, hem de yas farki ve evlenip bosanmis olmasi geregi haksizlik ediyorsun. Sen hayatin basinda gencecik bir kizsin, o basindan bir evlilik gecmis, cani yanmis, olgun bir erkek. O senin yasadigin el ele tutusma, ilk opusme vs vs. heyecanlarini yasayip unutali cok olmus, yani hayatta farkli yerlerdesiniz. Yas farki bir yana, hayatta farkli yerlerde olmaniz bence dusunulmesi gereken ilk sey.
Genel anlamda 30 yasindaki adamin 20 yasinda kizla ne isi var olarak dusunurum ben bu durumu. Uyanik erkekler genelde saf genc kizlara yonelirler, dikkatli ol tatlim, gozlerini dort ac.
Ote yandan anlattiklarina bakilirsa da ben adami biraz garip buldum zaten. Garip davraniyor.
Diyecegim sey cok dikkatli, dikkatle gozlem yap. Benim de hocaya asik olmuslugum vardir, hem de e$$ek kadarken 25 yasinda, hem de 2. tez danismanimaBu olaydan sonra duygusal bosluga dusup yanlis kararlar verme.
Her seyin guzel olmasini dilerim.
tatlım işte malasef sımdı sorun olmaz inan olacaktır
dedğiğm gibi aslında şimdi konuşmak için yorum yapmak için çok erken sen biraz konus gidişata göre karar verirsin :)
sana mutluluklar hersey istediğin gibi gitsin inş.
benim acayibime giden aynı ortamda iken siz birliktelik yaşamadan önce istediği gibi sarılabiliyordu ama şimdi daha dikkatli babanızın radarına girmemeye çalışıyor.
bence bu bir sinyal
ayrıca babanız onu sevebilir ama sadece birey olarak. aynı şekilde sizin yanınızda damat adayı olarak bulundurduğunda işler değişebilir. birey olarak iyidir ama o açıdan farklıdır kaldı ki başından bir evlilik geçmiş. acabaları olur babanızın muhakkak...
yaş farkından ziyade.. o kişi evlilik yaşamış bazı şeyleri görmüş geçirmiş.. tabiri caizse hayatın çemberinden geçmiş. niye tertemiz bir kıza yaklaşıyor :44: niye hayata yeni adım atmaya başlayan birinin yanında yer almaya çalışıyor.:44:
iyi düşün...
sinyal derken anlamadım. daha önce brbrmzn duygularından haberi yokken pot kırsada sorun olmazdı ama şimdi öyle dğil sevgiliyz ve farkettirmemek gerekiyor. belkide babamın aklından geçen damat adayıda odur çnkü çok adı geçiyor bizim evde. benim yanımda yeri her zaman vr sevdiğim adamın. ayrılıktan sonra hayatında sevmeye başladğı tek kız benim. yani bu süreç içerisinde hayatında bri olmamış
Elif sen neden hiç yakın yaş grubuna odaklanmıyosun?
Ya hocan ya evlenmiş boşanmış 10 yaş büyük bi'adam.
Ben açıkcası hiç evlenmemiş insanların yine kendileri gibi başından hiç evlilik geçmemiş insanlarla evlenmelerini daha mantıklı buluyorum. (aşkı kenarda bırakacak olursak) Burda dolu örnek var eski eşleri kıskanan. Hadi onu da geçtim evlilikten beklentiler vs çok değişiyo başından böyle bi'deneyim geçince. Yaşlarınız 30 üstü olsa yine tamam ama sen daha 20 yaşındasın...
Vallahi ben de tam bunu kirici olmadan nasil yazarim diye dusunuyordum.
Konu sahibesi arkadasim,, neden yasi buyuk insanla sana cazip geliyor? Olgunluk deme, cunku bu adamin cocuk gibi oldugundan bahsetmissin, zaten olgun bir insana da benzemiyor. Olgun bir yetiskin olsaydi, 20 yasindaki bir genc kizla ortak paydada bulusamazdi zaten.
Guzel kardesim, yasi buyuk ama kafasi genc insanlar yerine neden yasi yasina uygun, normal gencleri insanlari tercih etmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?