Nasıl davranmalıyım?Lütfen görüş :((

Neden seni yıllardan beri tanıdığı bir dostuna tercih etsin ki. Bence dostluk aşktan öte birşey. Dostluklar her zaman bakidir. Seneye onun sevgilisi olacağın ne malum? Sen dostlarıyla arasına girebilecek kadar değerlimisin? Eğer öyleyim diyorsan iki dostun arasına girecek kadar düşüncesizmisin? Ben bir yanlışlık göremedim, sevgilinide doğru seçiminden ötürü kutluyorum. Kıskanç biri için yıllarla oluşan dostluğunu heba etmediğinden ötürü :1closedeyes:

kıyasma yapmak ne kadar sacma ...yazdıklarından dolayı seni kınıyorum

çok vefalı bi kızmış.ailesi ile sorunlar yaşarken hep fatihe destek çıkmış.bir kızkardeş gibi yaklaşmış.artniyeti asla yokmuş zaten bu durumlar oluşunca eskisi gibi samimiyeti de kalmamış doğru düzgün aramıyormuş bile uzaklaşmış felan ... öyle diyo ..:uhm:
Herne olursa olsun .arkadaşını ırmadan ya da kötü davranmadan arkadaşım sevgilim hakkında konuşma yada bu konud artık fşkşr beyan etme istemiyorum diyebilir. Birke o kız bir dost olduğunu idda ediyorsa uyarılmadan susmayı bilmeli.
işin ilginç yönü o da bana seçim sunuyor bu konuda .6 senelik okul arkadaşımla görüşmemi istemiyor .arkadaşım bi ara facebook a üzgün olduum bi anda boşver üzülme degmez önündeki maçlara bak demişti :roflol:ona feci sinirlendi.onun bana karşı bişiler hissettiğini düşünüyo ama alakası bile yok.en ii arkadaşlarımdan biri sadece benim üzülmemi istemiyor.öyle bişey olsa 6 senedir anlardım kesinlikle bi arkadaştan öte deil diyorum anlamıyor??

ok ohalde elinizde bir koz var erkek arkadaşını kendi kız dostu için size ne diyr nasıl davranıyosar aynını yapın . bakalım hariçten gazel okuması nasıl oluyormuş görsün beyefendi

Eyvah eyvaaahhh canım benm moraLini bozmak gbi oLmasın ama zor bi durumdasın bikere o kız senin hakkında yorum yapma cesaretini nerden buLuyor öLe :oklava: erkek arkadaşınLa knuşun münasebetini kesmeye çaLışsın o kızLa derim ben yoksa başına byük işLer açacağa benzior

canım bak kesinlikle ya o ya ben de seçim yapsın hanginizi tercih ediyor o derse seni hiç sevmemiş demektir ben yapardım açıkçası seven erkek gözünü karartır sorunu ikiletmeden tabiki sen o benim için bitmiştir der bence yap gzünü karart ve bu seçimi yaptır

hı ozaman mrs sönmezin dediklerini yap bence ben olsam daha sert bir tabirle o kıza dal azını burnunu kır derdim gerçi yapardımda ağzıyla burnu yer değiştirirdi ozaman kimi tercih ediyosa etsin herifimde yeter nann gebertirim o kızı bence sen dal yoksa bu kızın akıllanaca yok ozaman erkek arkadaşın uzuk durur hehehe

içimden geçmiyor mu sanki yanımda olsa gebertecem o kokoşu . ama ben bir yandanyııım onlar bir yanda off yaaÇok üzgünüm çoook

sende dalmak için ortam yarat yada tenhada kıstır hehe canını sıkma tatlım ya sende veyatta o kızda değil hata sizi bu duruma düşüren utansın erkek arkadaşın utansın sıkma canını 3 günlük dünya bugün varız yarın yokuz

canım senin sevgilin nası başkası böle knşmasına izin verio ..benim sevgilim veya ben bu durumda olsam kim ileri geri knşbilirkii

sevgilisi benmkinin ev arkadaşı demiştimya geçen gün sevgilisi askere gideceği için o kız felan gelmiş bunlara abileri ile yengesi ile birlikte..onlar var hep beraber oturuyoruz deyince ben de gene şafak attı .kızın ismini duymaya tahammülüm kalmadı o derece.:oklava:

Bence sen o kızı biraz fazla takıntı yapmışsın,az rahat ol..Kızın sevgilisi askere gidiyorsa onu uğurlamak için elbette yanında olacak,bunda dellenecek ne var,kızacaksan sevgiline kız bence..

senin sevgilin de sürekli kıvırıp duruyor yahu bir kez sevdiğine sahip çıktığını göremiycekmiyiz dünya gözüyle?off en sonunda feminist olup çıkıcammm........

Kızın sevgilisi ,senin sevgilinin ev arkadaşıymış, Erkek arkadaşının kalkıp en yakın ev arkadaşının kız arkadaşına sarkacağını düşünüyorsan yanlış yapmışsın, ve ortada olmayan bişiy için gidip kıza trip yaptıysanda kız elbet senin hakkında kötü düşünecektir.
Keşke arkadaşının arkadaşlarına biraz daha saygılı olsaymışsın..Ama tabi senin hakkında bi şeyler söylerken ;Oda yok aslında o öyle biri değildir.falan deseymiş ,ama belki de demiştir...

Back
X