- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamicak herhalde arkadasim kendisi konuyu biliyor ya bizide biliyor saniyorlarsoru sormak zorunda kalmadan şıp diye cevap verebildiğimiz bi dert olmaz mı yahu
kisi herkesi kendi gibi bilirOlamicak herhalde arkadasim kendisi konuyu biliyor ya bizide biliyor saniyorlar
Aynen Allah açıklanan, soruya yer bırakmayacak dert okumak nasip etsinOlamicak herhalde arkadasim kendisi konuyu biliyor ya bizide biliyor saniyorlar
AMINAynen Allah açıklanan, soruya yer bırakmayacak dert okumak nasip etsin
İyi bari kırkı çıkmış. Nur topu gibi bir ilişkin olur inşallah ne diyeyimİki dakikada neler konuşulmuş konumun dışında yaa
Çocukla aynı okuldaydık benim okulun bitti o kaldı hala orda bu yüzden..benden hoşlanır gibi konuşuyordu ama duygularını net belli etmiyordu birde çok ısrarcıydı kabul etmem konusunda bende israra hiç gelemem baslarda düzgünce reddettim sonra bi miktar küfürlü konuştum bu konuşmadan sonra 40 gün ikimizde sessiz kaldik ben ilk mesajı atma konusunda kararsızdım çünkü argo konuşan benim yani bunların üstüne mesaj atmak yuzsuzluk olurdu ondan bekledim küfürlü konusmamin sebebi onun bazı konulardaki bana karsi yanlış konuşmalarıydi yani
İki dakikada neler konuşulmuş konumun dışında yaa
Çocukla aynı okuldaydık benim okulun bitti o kaldı hala orda bu yüzden..benden hoşlanır gibi konuşuyordu ama duygularını net belli etmiyordu birde çok ısrarcıydı kabul etmem konusunda bende israra hiç gelemem baslarda düzgünce reddettim sonra bi miktar küfürlü konuştum bu konuşmadan sonra 40 gün ikimizde sessiz kaldik ben ilk mesajı atma konusunda kararsızdım çünkü argo konuşan benim yani bunların üstüne mesaj atmak yuzsuzluk olurdu ondan bekledim küfürlü konusmamin sebebi onun bazı konulardaki bana karsi yanlış konuşmalarıydi yani
Eskiden bir ilişkiden kaçınıyordun, şimdi sen de mi istiyorsun? Yine anlayamadım ben. İlk mesajı atmak konusunda kararsızlık çektiğine göre sen de istiyorsun. Eğer istekliysen konuşursun onunla, ettiğin küfürleri bağışlayıp bağışlamayacağı ona kalmış bir şey tabii.
Evet ona karşı çok haksızlık yaptığımı farkettim azonce konuştuk ben unuttum onları üstünden çok zaman geçti dedi buradan affettigini anladim :) şuan az konuşuyoruz yani o kadar zamanın üstüne evet istiyorum bende ama şuan birbirimizi tanıma aşaması lazim bana o istiyorki hemen cikalim sevgili olalım ama ben biraz arkadaşça zaman istiyorum çünkü bundan önce platonik birini sevdim çok aci çektirdi bana o yüzden ilişki konusunda geride durmayı tercih ediyorum suanlik en azından belli bi zaman icin
Bunları ona da açıkladın mı? "hayır ben direkt sevgili olmak istiyorum" diyeceğini sanmıyorum, sen belli bir zaman istedikten sonra. Olumsuz bir şey düşünmediğini, fakat zaman gerektiğini söylemen lazım.
Daha once arkadasmissiniz zaten okuldan. Onu yeterince taniyorsaniz ve sizde ondan hoşlanıyorsaniz neden zaman istiyorsunuz ki? Sonucta evlenmeyeceksiniz sevgili olup daha yakindan taniyacaksiniz. İsrar etmesinin sebebi sizi seviyor olmasından kaynaklanabilir icini.bilemeyiz. Eger istiyorsanız bir sans verin deneyin baktiniz.olmuyor ne ona ne de kendinize daha fazla zaman kaybi yasatmadan yollarinizi ayirirsiniz. Yani ben olsam boyle yapardım. Karar size kalmis. Alismaktan canınızın yanmasından korktugunuz icin kaciyorsaniz boşuna kacmayin arkadasken de alisirsiniz.ayni.sekilde. Bizzat yasadim biliyorum :)Daha önce çıkma aşamasına geldiğimiz bi çocukla 40 gündür konuşmuyorduk bugün mesaj attı nasıl gidiyor yazmış iyidir senin falan öyle konuştuk ben bu çocuğa daha önceki kavgamızda biraz küfürlü konuşmuştum şuan nasıl bi tavır alayım sizce?
Buralı değil zaten okul için burdaydi bittiginde donucek yani şuan kabul etsem bile onun okulu bittiğinde ayrılmış olucaz ben buraliyim burda kalicam o gidicekDaha once arkadasmissiniz zaten okuldan. Onu yeterince taniyorsaniz ve sizde ondan hoşlanıyorsaniz neden zaman istiyorsunuz ki? Sonucta evlenmeyeceksiniz sevgili olup daha yakindan taniyacaksiniz. İsrar etmesinin sebebi sizi seviyor olmasından kaynaklanabilir icini.bilemeyiz. Eger istiyorsanız bir sans verin deneyin baktiniz.olmuyor ne ona ne de kendinize daha fazla zaman kaybi yasatmadan yollarinizi ayirirsiniz. Yani ben olsam boyle yapardım. Karar size kalmis. Alismaktan canınızın yanmasından korktugunuz icin kaciyorsaniz boşuna kacmayin arkadasken de alisirsiniz.ayni.sekilde. Bizzat yasadim biliyorum :)