• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım

nef_nef

umut varsa hayat vardır
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
256
167
23
kızlar merhaba size danışmak istediğim şu ,düşük tehlikem olduğu için annemler de kalıyordum ,bayram da kv köye gidicekti ama gece gideceğini biliyorduk bende yol çekmeyim artık evime geçerim diye 1.günü gideriz bayramlaşmaya diye düşündüm ,sabah kahvaltı için aradı eşim öğlene doğru gelebilceğimizi söyledi
tabi bu oğlu bizde diye kudurdu ama durumumu bildiği halde arayıp sormadı bile nasılsın diye oğlunu arıyordu bende sinirlendim sen doğurucan galiba anan seni arıyor sürekli dedim neyse öğlen o sıcakta ve trafikte çıktık bir gittikki yola çıkmış aradık telefonlarını bile açmadılar kv ve kp bilerek erkenden yola çıktı onun tek derdi bayramın ilk günü oğlunun annemlerde olması bunu hazmedemedi şimdi köyden gelince ben nasıl davranım bilmiyorum içimden evine bile gitmek gelmiyor

görüşmeyin, zaten sizi aramıyormuş siz de aramayın, oğlyla iletişim halinde kalmaya devam etsinler.

E gorusmeyin zaten sizi arayip rahatsiz eden de yokmus. Oglunu aramaya devam etsin onlar da. Siz de kafanizi dinlersiniz. Merak etmeyin cocuk dogunca yeteri kadar onlari gormek durumunda kaacaksiniz zaten

Gitmeyin zaten, ha zorla görüşürseniz de bayramdaki dertlerini anlamamış gibi davranıp salağa yatın.

Hiç umursamayin.
Sorana cevabınızı esirgemeyin ama keyfiniz, neşeniz, mutluluğunuz yedi diyardan hissedilsin.
Insanın yüzündeki ışıltı, gözünün parlaması kolay bir şey değil ki önümüze gelen bir parçasını calsin...

Gitmeyin
Gidecekseniz de hiç bişey olmamış gibi rahat davranin onlar oğullarıyla gorussunler siz bosverin

50 60 yaşında insanlar bebe gibi olmuş. Muhatap olma ne hali varsa görsün. Uğrayacağınızı söylemenize rağmen gittilerse arayıp bi güzel geleceğimizi biliyordunuz niye gittiniz diye hesap sorun. Umarım sessiz kalmamışsınızdır.

eşim sinirlendi daha sonra kardeşi arayıp neden açmıyorsun teli diyince bize geri dönüş yaptı bu sefer eşim açmadı ,ama diyorki tel çantamızdaydı duymadık külliyen yalan ,bayramlaşmak için aramadım eşime de dedim evine gitmem diye ama eşim benle aynı fikirde değil

50 60 yaşında insanlar bebe gibi olmuş. Muhatap olma ne hali varsa görsün. Uğrayacağınızı söylemenize rağmen gittilerse arayıp bi güzel geleceğimizi biliyordunuz niye gittiniz diye hesap sorun. Umarım sessiz kalmamışsınızdır.

sabah çağırıp öğlen geleceğimizi bildiği halde neymiş gelceğimizi bilmiyormuş kıvırıyor resmen yalanları sıralıyor

Back
X