- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Merhaba arkadaşlarım, ablalarım. Daha öncede bu durumumla alakalı konular açmıştım. 23 yaşındayım. 2 ay önce aynı ofiste çalıştığım erkek arkadaşım psikolojim bozuk yok ailevi sorunlarım var dedi ayrılmak istedi ben istemedim sonra ayrıldık bir öğrendimki eski sevgilisine dönmüş. Öğrenmeden önce kaç kez yalvardım seni görünce içim yanıyor yapamıyorum dedim bana ozaman başka iş bul dedi. Şimdi çok pişmanım yalvardığıma. En son konuştuğumuzdada şerefsiz karaktersizsin dedim içimdeki herşeyi söyledim hala soğumamış olsada içim. Bana böyle düşünmekte haklısın ama bilmediğin şeyler var dedi. Ailevi sorunları ve o kızın bekaretini alması filan bunlarmış bilmediğim şeyler. Herneyse tek istediğim yanımda konuşmamasıydı tamam dedi ama hala konuşuyor inadıma yapıyor sanki. Bir ara işten ayrılmak istesemde bir şerefsiz yüzünden ayrılmak istemiyorum. Lütfen bana nasıl davranmam konusunda fikirler verin. Nasıl davranmalıyım? Bulunduğumuz odada sadece ikimiz oluyoruz bazen gittiğimde günaydın diyorum profesyonel olmak adına ama o bile içimden gelmiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim