- 23 Ekim 2022
- 1.747
- 4.147
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz nasıl davranıyorsa siz de öyle davranınYa kendimi ezdirmem ama kp özellikle rica etti senede bir zaten anca hepinizi bir arada görüyorum lütfen gerginlik olmasın diye. O da öyle birisi diye herkes onu kabul etmiş. Yani ciddiye almadıklarını söylüyorlar. Ben sadece ortam gerginliğinden hoşlanmıyorum. Ama yapacak pek de bir şey kalmıyor. Mesela nasıl haddini bildirebilirim diğerlerini de huzursuz etmeden
Gülerek oturtmayı ben beceremiyorum yaeşiniz nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın
ortamda hoşgeldin beş gittin tokalaş yanak tokuşturun
normal muhattap olun
hee canınızı sıkarsa da gülerek oturtun
baktınız olmuyor çok kalmazsınız
Ben de hiç sevmiyorum ya. Benim ailemde hiç öyle şeyler yok alışık da değilim bana çok garip geliyor. Mesela benim memleketime de gidiyoruz ama abim ve yengem gelip annemlerde kalmıyor. Çünkü niye? Ne gerek varYani böylesi tuhaf biri yok ailemizde ama bu topluca bir arada kalma olaylarını sevmiyorum pek. Bi saatten sonra bayıyor ortam.Merhaba, hoşgeldinden öteye gitmeyin bence
![]()
İşte nasıl yapacağım bunu? Pasif agresif tavırlarla mı ya hiç bilmiyorum bana burda öğretin bunu Allah rızası için.Yukarıdaki üyenin dediği gibi hiç yokmuş gibi davranın, ben çok güzel yaparım o işi, hatta bir kaç kez böyle yaparak birilerini ağlatmışlığım bile var. Deneyin bayılacaksınız sonuca![]()
Size kendi başımdan geçen bir olayı anlatayımDoğru valla. Deliye her şey mübah oluyor, olan diğerlerine oluyor. Yani nasıl sivrilebilirim ki gerçekten biraz pasif görüyorum kendimi, pasiflikten kastım da uzak durup iyi kötü ilgilenmeyip susmak oluyor. Bazı ani çıkışlarım haricinde. Damarıma basıldığında kendimi ezdirmiyorum zaten
ahahahahaha balım pasif agresif davranırsan umursamaz değil ruh hastası gibi görünürsün öyle yapmaİşte nasıl yapacağım bunu? Pasif agresif tavırlarla mı ya hiç bilmiyorum bana burda öğretin bunu Allah rızası için.![]()
Siz de ilginçmişsiniz.Size kendi başımdan geçen bir olayı anlatayım
Benimde sizin eltiniz gibi güzel bir eltim var
Kv ile aynı şehirde yaşıyorlar kv senede bir oğlunun evine gidemez torun sevdirmez oğlunu göremez
Elti kişisinin ailesiyle aynı şehirdeyim her sene kv 1 2 Ay yanıma gelir kalır
No problem:) eyvallah!
O sene elti ailesine kv ise bana geldi
Birgün arıyor elti kv yi işte annem seni davet ediyor gel bizde kal annecim dedi
Kv bana bak aslında iyi kız ama biraz sinirli olmazsa herkesten iyide işte dedi
Bende devreler yandı
Yani cidden öfke patlaması yaşadım
Kv ye dedim ki ne münasebet sen oğlunun evine gidemiyorsun şimdi cici gözükmek için gelin seni babasının evine mi çağırıyor
Gidersen gelme gelininin yanında kal dedim
E tabi güvenir mi ona gitmedi
Ama duymuş bizim güzellik
Eve baskın yaparak geldi
Eşim kapıyı açtı mutfaktaydım
Yanıma geldi
Düşünebiliyor musun üzerime yürüdü
Sen çok olmaya başladın sende kimsin sanane dedi
Bir tokat attım
Hiç münakaşaya girecek sabrım yoktu
Ağlayarak gitti
Konuşmazlar benimle ama umurumda değil
Hiç pişman değilim
Neden?Siz de ilginçmişsiniz.
Hayır tabi kiBunu yakınlık olarak yorumlamaz değil mi?
Giderse gitsin diğer gelinine. Bakın bir çağırmada bir çok kötü huyunu silmiş aslında iyi de kem küm...bi gece de eltiniz hizmet etseydi. Ayrıca tokat atmak da hoş değilNeden?
Acem fendi diye birşey var bilir misinGiderse gitsin diğer gelinine. Bakın bir çağırmada bir çok kötü huyunu silmiş aslında iyi de kem küm...bi gece de eltiniz hizmet etseydi. Ayrıca tokat atmak da hoş değil
Ayyy hiç beklemiyordum böyle bir son.Size kendi başımdan geçen bir olayı anlatayım
Kv ile aynı şehirde yaşıyorlar kv senede bir oğlunun evine gidemez torun sevdirmez oğlunu göremez
Birgün arıyor elti kv yi işte annem seni davet ediyor gel bizde kal annecim dedi
Bende devreler yandı
Kv ye dedim ki ne münasebet sen oğlunun evine gidemiyorsun şimdi cici gözükmek için gelin seni babasının evine mi çağırıyor
Eve baskın yaparak geldi
Yanıma geldi
Bir tokat attım
Ağlayarak gitti
Hiç pişman değilim
Evet tam kudurtucu davranışlar bunlar. Deneyeceğim ya hayatımda kendim için yapabileceğim en iyi şeylerden biri olacak hissediyorum.ahahahahaha balım pasif agresif davranırsan umursamaz değil ruh hastası gibi görünürsün öyle yapma
Sen hiç iletişim kurma, o seninle kurarsa tek kelimelik cevaplarla geçiştir ve modunu düşürme, gayet neşeyle güler yüzle herkesle sohbetini et vaktini geçir.
Sana bir şey söylerse konuşmak istemediğini söyle baktın ısrar ediyor direkt ayrıl yanından hiç bir şey söylemeden, bu durumların başka çaresi yok![]()
Kral ablamSize kendi başımdan geçen bir olayı anlatayım
Bende devreler yandı
Eve baskın yaparak geldi
Yanıma geldi
Bir tokat attım
Ağlayarak gitti
Hiç pişman değilim
İnanın yüzsüz. Eşim çok sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Hatta abisi de bu şekilde davrandığının farkında ve normalde hani kardeşim noluyor falan demesi gerekir yani bir insanın, ama abisi eşimi haklı buluyor. O bile bıkmış kendi karısından.Eşin çok daha sert biri olsa onu telefonla arayacak cürete sahip olamazdı.
Eşiniz abisiyle konuşur mu güler mi ne yaparsa yapsın. Ben olsam eltinin bulunduğu hiçbir ortama gitmem.
Ev ziyareti yapıyorsanız yapmayın. Zorunlu haller dışında (bayram,cenaze) bir arada bulunmayın.
Soru sormadikca konuşma. Soru sorarsa kısa cevaplarla geçiştir.İnanın yüzsüz. Eşim çok sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Hatta abisi de bu şekilde davrandığının farkında ve normalde hani kardeşim noluyor falan demesi gerekir yani bir insanın, ama abisi eşimi haklı buluyor. O bile bıkmış kendi karısından.
Abisiyle zaten ilişkisine asla karışmam. Ki eltimin evine daha adım atmadım yolu izi nerdedir onu da bilmiyorum. Sadece kp evinde senede bir denk geliyoruz yani keşke biraz yüzü olsa da biz ordayken gelmese.
Evet en makulü bu galibaSoru sormadikca konuşma. Soru sorarsa kısa cevaplarla geçiştir.