Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
off kızlar ya çok kötüyüm sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Biz barıştık sevgilimle. Tüm sorunlar çok güzel bir şekilde halledildi ve barıştık. 1.5 hafta kadar oldu biz barışalı. Ama o bi tuhaf
Yani aslında çok iyi ama bi şekilde dikkatimi çekti. Abisinin evlenmeyi düşündüğü bir kız var ve o kız benimkine benimle aynı yaşta olmasına ve benimkinden 2 yaş küçük olmasına rağmen sanki 25 yaşındaymış gibi davranıyo. Emirler yağdırıyo. Üstün üstün davranıyo. İşin tuhaf kısmı bu değil. İşin tuhaf kısmı benimki o kızdan hoşlanmadığını söylüyor bana o kıza karşıda az da olsa ters davranıyo ama ikimizin arasında geçen muhabbette yani benimkiyle benim aramızda geçen muhabbette o kızıda dilinden düşü,rmüyo. O kızı kırıcamda abisiyle arası açılıcak diye korkuyo ve bunu bana çok yansıtıyo. Açıkca o kızdan uzak durmamı istiyo. Bi birinci sorundu. İkincisiyse şu
Dün akşam köye gidiceklerdi abisiyle ailesinin yanına. Abisi benimkine bi tlfn almış ve o genelde o yeni tlfnu kullanmaz kendi eski tlfnunu kullanırdı. Dün akşam bi baktım ki bana gelmiş aşkım yeni tlfnumu aldım dedi. Neden dedim. Hiç babama göstericem dedi. Bir de kendisi çanta taşımayı kullanmayı sevmezken çanta almış :S Ne var bunda demeyin bana tuhaf geldi işte bi kere. Sanki köye giderken özellikle kendisine bakıyor ve hava yapmaya çalışıyor. Bugünde köydeydi beyfendi. Sabah 07.15 de bi günaydın msjı attı öğlen 12.35 de ve öğleden sonra 14.26 da aradı ve hepsinde 10 ar dk konuştuk
Biz normalde yarım saat konuşuruz. Bi keresinde köyde birisimi var nie bölesin demiştim çok önceleri haftada 1 gün aileme vakit ayırmam seni neden huzurusuz ediyo demişti bana
Ama insanda gıcıklanıyo. Bakın 3 saat oldu birazdan yola çıkarlar ama bana bi msj dahi atmıyo
Aradığında da çok soğuk konuştu hep. 2. aramasında ben çoğunlukla annesiyle konuştum kendisinin sesini çok az duydum. Noluyo kızlar yardım edin ya
Nasıl davranıyım

Son düzenleyen: Moderatör: