Nasıl davranmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırak anacım tekmeyi sen bas yoksa kapı gözüküyor yavaş yavaş sana terkeden sen olki belki diğer 2 kızı unutur sana aşık olur genelde erkekler terkedenlere aşık olur kaçan kovalanır tekniği tekmeyi bas salla gitsin kızım baisinin arkadaşı geldi eve geleli 1 buçuk saat oldu yemek yemedi gerçekten safsın aslıcım çocuğu başka kızın koynundan görsen çocuk aslı bu kızı senmi yanıma soktun dese sende inancan yok aşkım valla benim haberim yok gelde böyle saftirik birine yalan söyleme safsın anacım hemen inanıyon benden sana tavsiye iyi düşün

Sen böyle yap yap..boğ..bunalt çocuğu...::tomato:Sonra gökyüzünde ,ufuk çizgisine çok bakarsın:mymeka:

Allaaam ben naaptım diye?:mymeka:
Finitto şekerim...:kahve::delphin:

haklı değilmiyim 2006model yazdıklarımdan bu aslı saftirik değilmi herşeye kanmıyormu anacım :oklava:

aslı bırak su telefonla yasamayı bacım seni radyasyon fazla etkilemiş:1no2:

benim dediklerimi yapsa bukadar olmayacak koşan taraf değil kaçan taraf olcak ama bizim aslı anlamıyo anlamıyo işte neyapim çocuk olsa kızarsın anlar yok anlamıyo

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen böyle yap yap..boğ..bunalt çocuğu...::tomato:Sonra gökyüzünde ,ufuk çizgisine çok bakarsın:mymeka:

Allaaam ben naaptım diye?:mymeka:
Finitto şekerim...:kahve::delphin:

:lepi:

ya tamam biraz safım ama önce şunu söyleyim ben bu çocuğu tam olarak 15 ay bekledim askerdeyken :) Yani askerde napıcaksın diyen arkadaşıma söyledim :) 15 aydır çok özledim ve askerden geldikten sonra büyük ayrılıklar yaşadık. 36 gün ayrı kaldık son ayrılmamızda ve o ayrılıkta yaptığım yanlışların tek tek farkına vardım. Tekrar barışltık ve barıştıktan 1 gün sonra bana uyarıda bulundu aynıarını yapma aşkım diye. Zaten onun demesine fırsat bırakmıcaktım ki. Bırakmadım da. Yapmadım ayı şeyleri. Önceden güven sorunumuz dağlar kadardı şimdi yok gibi. Ona güveniyorum en azından aklıma başka bir kız olasılığı gelmiyo sadece durumun neden böyle olduğunu algılamaya çalışıyorum. Çünkü gerçekten rahat bıraktım bu sefer onu. Aksine baskı yapıp beni bunaltan müzik bile dinlememi istemeyen taraf o oldu. Bende bu sefer onun bana yaptını ona yaptım böyle gidersen bu iş yürümez vs diye. Ki bunları söylerken aşkımın ben baskı yaptığımda neler çektiğini çok iyi anladım. Gene iydik ama uzaklaşmaya başladı. Dün gece en son misafire çay koyuyordu ve bende misafir var rahatsız etmeyim diye sesimi çıkartmadım. 1.5 saat bekledim msj yok. Bunların siteye bi baktım üyeliği açık beyfendinin. Aradan 10 dk geçti msj attım uyudun mu diye. Cvp vermedi. Uzun uzun çaldırdım 4 ya da 5 defa gene cvp vermedi. Tlfnu duyduğu an hemen meşgule alır normalde kntümün olmadığını bildiği için. Ama bu sefer almadı en sonunda açtı uykuluydu sesi baya hemde.. Dalmışım dedi. İşte dün gece biraz daha atıştık. Ayrılığı ima ediyorum alttan alıyo ben sana bişe yapmıyorum uzaklaşmıyorumda bişey olduğu yok diyo. Bende dün gece fazla uzatmadım ve barışıp iyi anlaşarak uyuduk ikimizde. Sabah her zamanki saatinde msj atmadı bende sanırım artık beni istemiyo diye düşündünm ve uyumaya devam ettim. 25 dk sonra msj attı günaydım canım diye öyle bi seviindim ki :) Şimdi iş yerinde ve knt aldırıyo çırağa :) İnş düzelir herşey ya :) bu arada ben 19 o 21 yaşında

o 15 ay nasıl bekledinn merak ediyorum..

abartma buyutme olayları yukarda 2006model in dediği gibi olur sonunşakkıdı

giriş yapmış çıkmış olabilir siteden

dakikasında sana cevap vermek zorunda değil, telefonu götüremeyecek yerlerde olabili:delphin:

benden pes-tatlicadiarzu-

öyle diyon anlamıyo bu kıza böyle diyon anlamıyo anladım sen anlayışsız bir tipsin hangi yola başvurduysak anlamamakta ısrar ediyosun bendende pis birdaha yazmam

ne yaa alla alla tip mip diye konuşma lütfen bana

ya tamam biraz safım ama önce şunu söyleyim ben bu çocuğu tam olarak 15 ay bekledim askerdeyken :) Yani askerde napıcaksın diyen arkadaşıma söyledim :) 15 aydır çok özledim ve askerden geldikten sonra büyük ayrılıklar yaşadık. 36 gün ayrı kaldık son ayrılmamızda ve o ayrılıkta yaptığım yanlışların tek tek farkına vardım. Tekrar barışltık ve barıştıktan 1 gün sonra bana uyarıda bulundu aynıarını yapma aşkım diye. Zaten onun demesine fırsat bırakmıcaktım ki. Bırakmadım da. Yapmadım ayı şeyleri. Önceden güven sorunumuz dağlar kadardı şimdi yok gibi. Ona güveniyorum en azından aklıma başka bir kız olasılığı gelmiyo sadece durumun neden böyle olduğunu algılamaya çalışıyorum. Çünkü gerçekten rahat bıraktım bu sefer onu. Aksine baskı yapıp beni bunaltan müzik bile dinlememi istemeyen taraf o oldu. Bende bu sefer onun bana yaptını ona yaptım böyle gidersen bu iş yürümez vs diye. Ki bunları söylerken aşkımın ben baskı yaptığımda neler çektiğini çok iyi anladım. Gene iydik ama uzaklaşmaya başladı. Dün gece en son misafire çay koyuyordu ve bende misafir var rahatsız etmeyim diye sesimi çıkartmadım. 1.5 saat bekledim msj yok. Bunların siteye bi baktım üyeliği açık beyfendinin. Aradan 10 dk geçti msj attım uyudun mu diye. Cvp vermedi. Uzun uzun çaldırdım 4 ya da 5 defa gene cvp vermedi. Tlfnu duyduğu an hemen meşgule alır normalde kntümün olmadığını bildiği için. Ama bu sefer almadı en sonunda açtı uykuluydu sesi baya hemde.. Dalmışım dedi. İşte dün gece biraz daha atıştık. Ayrılığı ima ediyorum alttan alıyo ben sana bişe yapmıyorum uzaklaşmıyorumda bişey olduğu yok diyo. Bende dün gece fazla uzatmadım ve barışıp iyi anlaşarak uyuduk ikimizde. Sabah her zamanki saatinde msj atmadı bende sanırım artık beni istemiyo diye düşündünm ve uyumaya devam ettim. 25 dk sonra msj attı günaydım canım diye öyle bi seviindim ki :) Şimdi iş yerinde ve knt aldırıyo çırağa :) İnş düzelir herşey ya :) bu arada ben 19 o 21 yaşında

21 yaşında ölemi?? ama 15 ay askerlik yapmış we gelmiş, we üzerine baya ayrlıklar yaşadınız, en sonda 36 gün süren ayrılık yaşamışsınız..

17 yaşındamı gitti askere bu çocuk enteresannn:kahve:

ya tamam yeter çok fazla dalga geçtiniz ben size adam akıllı derdimi anlatıp sizinle paylaştım yaptığınız muameleye bakın ya hayır 19 yaşında gitti oldumu

bak arkadaşım adam akıllı cevap bekliyorsan bizden yazdıklarına şöyle bir 10 kere oku çünkü saçma geliyor yazdıkların ve bir dediğin bir dediğini tutmuyor yazdıklarına görede yorum yapılıyor öyle desek olmuyor böyle desek olmuyor yani sorunlu bir arkadaşsın dediğim gibi yazarken yazdıklarını 10 kere oku saçmamı saçma değilmi bir önceki yazdıklarımla çelişiyormu çelişmiyormu diye bence insanlar yalan uydurma bir konu zannediyorlar bundan dolayıda dalga geçiliyo olmasın

yazdıklarım saçma gelebilir ama bunları bizzat ben yaşayıp hissediyorum. Saygı duy lütfen. Evet belki olgunlaşmamış bir kişiliğim var fakat bende onun için uğraşıyorum.

Back
X