Nasıl Davranmalıyım .?

eLifatih150811

e$imi çok Seviyorum <3
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
56
0
36
İstanbul
Mrb kızlar.
Sizinle bşımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum beni en çok yaralayan bir olay.18 senelık bır arkadaşm dostum kardeşim bildgm bir insan vardı ismi betül.Kendisi çok kıskanç ve çok fesattı.Ama herşeye rağmen arkadaşımdı.Her kötü anında yanında olurdum.Eşimle tanıştık felan msnden görüşüyorduk betülde hep yanımda olurdu kaynımda eşimin yanında olurrdu.Bu fırsatta betülle kaynım tanışmış oldular.Betülde kaynım çok hovarda insanlardı.Aslında ıkısıde bırbırlerını sevıyorlardı benım bıldıgım kadarıyla tabı.Bunlar kavga ediyolardı felan ben aralarını düzeltiyor sakinleştiriyodum.Betülün annesi bu ilişkiyi onaylamıyordu özellkle betülün kaynanamlrla tnmasını.Betül bir gün gitdi kaynanamlara annesinden gizli.Hernese bende annemle arkadaş gibiyimdr herşeyı analtırım bunuda anlatmıştım bılemezdımkı betülün annesıne gitmedm dıe kurana el bastıgını , annmle de betülün annesi çok yakın arkadaşlardır .Bir gün ögrendım kı betül arkamdan kaynıma bir ton şey söylemiş (küfürü kötü kelımeler oldugu için söylemıorum).
Ögrendıklerım karşısında şok oldum evlencegım ınsanın aılesıne böyle kötü şeyler söylemesı çok koymuştu bır kaç hafta konuşmadım betulle.Sonra yüzleştirdim bunları kaynım betulun söyledklerını anlatıyodu ve betul hala ınkar edıyordu.Betülle artık muhattaplıgımı kesmiştim gördüğümüz yerde bırbırımıze slm bıle vermıyorduk.Sözlenmemize 1 hafta kala bu betülün kaynanmlara gtme mevzusu açlmış betulun annesi annmle knşurken annm anlatmış ve bende onay verdım gıttı dedm.O akşamı kaynanamdan(annemden)1 msj geldi.Aslımda kaynanamı severım ama karşılıksız bu sevgim.kaynanam aynen su sözleri söylemişti: Sen nasıl bir insansın arabozuculuk huyundan vazgeç kızla alıp veremedıgın ne sen bıze kaç kere geldın ben annene söyledmmı ve daha bır çok şey.Çok sasrmış ve kırılmıştım ben onun gelını olucakken o bana 2 kere grdugu kızı savunuyordu...Olaylar böle kapandı..
Evlendık.Duydum betulle kaynım ayrılalı 3-4 ay olmuş.Kaynanamla konuşuyorduk gecen gece.Bana sunları söyledi:Seni gelinim olarak istemıodum senı tanımıyordum ama sonradan tanıdım senı aılenı oldu bıtdı allah mesut etsin dedi.Bir eltim daha var onun içinde aynılarını söyledi.Ama betülü istiyorum dedi onun için herşeyi yapıcam dedi.Şasırdım..Eşimle ne zmn ailesiyle ilgili konussak tartşıyoruz aılesı hakknda knşmama musade etmıyor..Sizce napmalıyım kıme ne şekilde nasıl davranmalıyım :???

bazen kötü insanlar daha çok seviliyor canım senin ağzın dilin değmese de betül denilen kız kaynanana yüz vermiyorsa kaynanan onun için seviyordur o kızı:18:sen eşinle mutlu olmaya bak

yaranmaya çalıştıkça kıymetin olmaz sen kendi hayatına işine gücüne bak, ve bunları hiiiç aklına bile getirme, takma bile, başka şeylerle meşgul ol, zaten betüllede hiç görüşmüyosundur herhalde, o dava da öyle kapanmıştır.

kayınvalıdenle koy arana mesefa madem onu ıstıyor karsıdan seyır et olcakları hıc karısma naparlarsa yapsınla sen oralı olma mesefeni koru en güzeli

Bencede sen esinle mutluluguna bakmalisin:19:
Birak ne halleri varsa gorsunler betulu bu kadar cok istiyosa alsin gozune gorucek var heralde:25:
Betulle kaynin ayrilmis zaten bosver iyi olsa allahtan kotu olsa senden bilirler sen bak kendi huzuruna uzak dur:45:

Ne demek ya ben seni sevmiyordum, istemiyordum, oldu bitti. Büyük konuşmayayım ama dönüp bir daha asla yüzüne bakmam. Bu kadar da net söylüyorum. Utanmadan geçecek karşıma bunları söyleyecek sonra ben bu kadınla oturup aynı masa da yüz yüze bakarak yemek yiyeceğim. Allahım sen yazmamış ol. Sende yokmuş gibi davran bence cnm. Ben öyle yapıyorum k.valideme. Bazı sorularını duyuyor duymazlıktan geliyorum. Bazen vazifesi olmayan şeylere karışıp akıl vermeye çalışıyor dönüp oğlumla oynuyorum. Haa yalnız tabii bunları yeni yeni yapıyorum. Bu patlama noktasına gelene kadar allahta,eşimde,k.pederimde herkes biliyor ki çok sabrettim. Ama sabretmekle olmuyormuş anladım.Resmen psikolojim bozuldu.Eşime de diyorum Allah bana benim gibi gelin versin inşallah diye.Artık ona onun gibi davranıyorum. Sence kendini çok kahretme. Uyanık ol. Politik davran gitsin...

BETÜL VE KAYNININ İLİŞKİSİ HAKKINDA HİÇ YORUM YAPMA....HİÇ Mİ HİÇ..

Yorumsuz kal...

İş inada binmiş gibi..farklı yerlere çekerler...

Son düzenleme:
ya aslında eşimede bazen kızıyorum dertleşiyorum ama anlamıyor sanki annesıne hakaret edıomşm gibi tartışıyor benmle.zoruma gidende eşimin hala bunları görememesi..ben hala sabredıyorum herşeye karışıyor ya eşimle bearber hedıye aldık eşimin ailesine ona bile bır ton laf söyledi.artık dinlemıyorum bıle.Geçen anneden konu açıldı dedi annenın degrini ilerde analrsın.yok valla dedım annemın degerını smdıden çok iyi anladım melekmiş benim annem dedim ..

Kayinvaliden Betül ü alir , ondan sonra Betül den teker teker tekmeleri yer.
Oturur yerine. Bu Betül pek normal birine benzemiyor dogrusu.
Bence sende hazir mesafeni koymusken hic bir daha baslama konusmaya. Birak naparlarsa yapsinlar.
Kayinvalidenede mesafeli ol.

Back
X