- Konu Sahibi ahirimsensin
-
Bir diyorsun, sevgilimde hadi çık buluşalım desin.
Bir diyorsun, o buluşalım dediğinde bazen cıkamıyorum.
Diyormuşya işte!!!!
sorun ne ? sonucta zamn her zamn ayarlanamayabilir sen nasıl cıkamıosan o da yorgn olabilir sevgilin sana ters bişi de dememiş sonucta
ailenin sana düskün olmazi güzel bence.. tabi bazen sinir ediyor bu durum.. sevgilin sana ayak uydurmaya calisyor bence.. belki kendince sana cok söyledi gel bulusalim diye ama sende cikmadigindan bu sefer sadece senini dedigin zamani kullanmak istiyordur.. bence bunu büyük bir sorun haline getirmiyen.. acik acik konusun.. insan karisindanda bekiliyor gel bulusalim mi ??? diye.. haklisin .. ama bazen hersey insanin istedigi gibi gitmiyor hayattaa.. evelnene kadar idaere edeceksiniz artik.. benim düsüncem onun sana senin ona ayak uydurmasi ortali yolu bulmasi.. hem eminin ki seni anlayisla karsiliyordur.. herzaman cikamadigin icin yoksa öyle tatli seyler söylezdi sana
canm yok çıkmam diye aramızda sorun olmaz
ailenle sorun yaşamadan ne kadar çıkabiliyosan çık diyor
işte istediğim arada ilgilendiğini gösterse hadi çık artık falan dese
Ya bizde ne kadar tuhaf yaratıklarız ısrar etse deriz ki hiç anlayışlı değilsin ne yapsın şimdi çocuk ama ben senide anladım kaybetmek korkusu daha rahat birini bulsa beni terkeder mi korkusu bu ama seni gerçekten seven katlanır sen birazcık görüştüğünüz sürelerde nasıl davrandığını takip et bide telefonda konusurken konusması bak bakalım tepkiselse rahatsız oluyor demek bide lütfen kimseye haddinde fazla değer verme bide kapris yapma
bencede sevgilinin gönlünü al büyük ihtimalle sen her zaman çıkamadığın için buluşalım demiyordur bir de erkek milletinden fazla incelik bekleme
ayrıca çok üstüne düşüp şımartma bunaltma derim
Bir diyorsun, sevgilimde hadi çık buluşalım desin.
Bir diyorsun, o buluşalım dediğinde bazen cıkamıyorum.
Diyormuşya işte!!!!
Ben istesem elimde olsa istediğin saatte gelirim yanına seninle buluşurum de.
Şu şu saatlerde çıkabiliyorum. Özlediğinde içinde saklama da söyle. Gelebilirsem gelirim. Hem beni özlediğini bana hissettirmen beni çok mutlu eder de.
evet canm aynen dediğin gibi
ama bunu sölediğimde eminim bana ben hep özlüyorum zaten bunu bilmiyomusun aşkolsun aaa falan olacak tepkisi
aslında benle görüşmek için gece çalışıor ben gündüz çıkabiliyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?