nasıl davranmalıyım...

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
35
Ankara
mrb arkadaşlar.bi sorum olacak sizler fikrinizi almak istiyorum. şimdi benim eşim birilerinin yanında çok konuşkan oluyor.sürekli espriler falan yapıyor.bazende bu espriler benim üstümden yapılıyor.bazılarına alınıyorum tabi.geneldede benim ailemin yanına oluyor bunlar.biz sohbet gırgır şamata yaparız genelde oda dalıyor içine bi bakmışım bana takılıyor şakalaşıyor.annemlere bizim tartıştıımızı düşünüyor bazn.ben annem üzülmesin diye artık bu şakalaşmalara cevap vermiyorum.mesela bi fikir söylediğimde işte konuşuyo falan iyo gülerek.aslına bu beni hiçe saymak olmuyomu sen ne anlarsın demek olmuyomu?benmi yanlış düşünüyorum.böyle dediğinde nasıl bi cevap versemde hem o anda rezil olmaktan kurtulsam hemde haddini bildirsem.

mesela ne gibi espriler...benim eşimde öyle aslında ama ben cok alınmıyorm artık.. mesela ben cok inatcıyım benim anneme der anne sen olurda ' ya hamileyken keçiye uzun uzun baktın mı? gibi espriler yapıyor.başlar da ben alınıyordum..ama alıştım herhalde cok takmıyorum

yok benimki direk bana saldırıyo gibi sanki dediğim gibi bi fikrine karşı bişey söylüyorum 'işte konuşuyo kendince'diyo.en çok kullandığıda bu zaten.o anda kalakalıyorum ne cevap versem diyorum.çünkü ailede saygı gören sözü dinlene biriyim buda zoruma gidiyor.

Nasil esime haddini bildirirm diye dusunmek yerine esinle konus bidaha yapmasin milletin icinde oyle seyler...sen de bozunca daha da buyur gider

art niyetli yaptıgını düşünmüyorum rezil olacak bir durumda yok ama konusmaktan baska caren yok gibi unutuyorsa tekrar tekrar konuş ,yani senin had bildirmek için yapacağın şeyler gercekten ciddi bir kavga sebebi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…