nasıl davranmaliyim?

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
kızlar önceki konularimda da biliyosunuz 1,5 senelik sevgilimle ayrilmistik baristik yani geri döndü ama ben iliskideki otoritemi kaybettim bi işi vardı gitmesi gerekiyodu ama mecbur değildi gitmiyceksin gidersen biter dedim çünkü başına bi şey gelebileceği bi yere gidiyodu gitmek zorundayım bilet ayarlandi falan dedi ben tavır yaptım yapma böyle falan dedi yani ikna etmeye çalıştı döndüğünde konuştuk gittiğim için ayrildin benden dimi falan dedi bende kaybetmekten korksaydin gitmezdin vs. dedim yüzyüze konuşalım dedi konuşuyoruz ayrılmak da istemiyorum açıkçası gözünü korkutmak istiyorum nasıl davraniyim sizce otoritemi geri kazanmam için?

Gitmek zorundaysa ve gitmek istiyorsa , Tutamazsin sonucta karsindaki cocuk degil..

Iliskide ayrilikla tehtit etmeyide hic dogru bulmuyorum.

gitmesi için sebep nedir yani mevzu işiyle ilgiliyse gitmesine mani olmanız yersiz olur..birde ilişkide neyi kisitlarsaniz karşı taraf için okadar cazip olur üzerine düşmeyin bence sizinde özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışır eminim..

gitmesi için sebep nedir yani mevzu işiyle ilgiliyse gitmesine mani olmanız yersiz olur..birde ilişkide neyi kisitlarsaniz karşı taraf için okadar cazip olur üzerine düşmeyin bence sizinde özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışır eminim..
o benimkini çok fazla kisitliyo ve işle ilgili değil çok riskli bi şeydi özel yani açıkçası normalde böyle yapmam ama onun için endiselendigim için böyle yaptım o benim her seyime karışır bende artık uste cikmak istiyorum yoruldum altta kalmaktan

kızlar önceki konularimda da biliyosunuz 1,5 senelik sevgilimle ayrilmistik baristik yani geri döndü ama ben iliskideki otoritemi kaybettim bi işi vardı gitmesi gerekiyodu ama mecbur değildi gitmiyceksin gidersen biter dedim çünkü başına bi şey gelebileceği bi yere gidiyodu gitmek zorundayım bilet ayarlandi falan dedi ben tavır yaptım yapma böyle falan dedi yani ikna etmeye çalıştı döndüğünde konuştuk gittiğim için ayrildin benden dimi falan dedi bende kaybetmekten korksaydin gitmezdin vs. dedim yüzyüze konuşalım dedi konuşuyoruz ayrılmak da istemiyorum açıkçası gözünü korkutmak istiyorum nasıl davraniyim sizce otoritemi geri kazanmam için?

Otoriteni geri kazanmak,gözünü korkutmak mı ?
Bu bir güç savaşı değil ki.Neden öyle düşünüyorsun acaba ?

Gitmek zorundaysa ve gitmek istiyorsa , Tutamazsin sonucta karsindaki cocuk degil..

Iliskide ayrilikla tehtit etmeyide hic dogru bulmuyorum.
normalde asla yapmam ama başına bi şey gelebilirdi bu yüzden dedim yoksa hiçbir zaman ayrılmak söz konusu olmaz benim için ve o benim her seyime karisir kizar altta kalmak moralimi bozuyo artik

Otoriteni geri kazanmak,gözünü korkutmak mı ?
Bu bir güç savaşı değil ki.Neden öyle düşünüyorsun acaba ?
çünkü o bana bu şekilde davraniyo ve cevremdeki herkes bunun farkında bana iyi dayaniyosun falan diyolar artık susan taraf olmak sinirimi bozuyo

çünkü o bana bu şekilde davraniyo ve cevremdeki herkes bunun farkında bana iyi dayaniyosun falan diyolar artık susan taraf olmak sinirimi bozuyo

O zaman boşver,inceldiği yerden kopsun.Kısıtlamalarla hayat çok çekilmez olur.Gerçekten bir sinir savaşı haline gelir.

yaşınız kaç çok merak ettim?
otorite kazanmak nedir? ilişkiye bu şekilde bakıyorsan bir referandum falan yap, oylar ne yönde çok gelirse o şekilde karar alırsın. hem otoritene halk desteğini de katmış olursun :/ bir ilişkide bu kadar duygusuz kullanılan kelimeleri de ilk defa görüyorum

yalnız biter şusu yaparsan biter gibi tehditler zaten o ilşkinin sonunu getirir. Bu tehdit nedir yani ne gerek var.

o benimkini çok fazla kisitliyo ve işle ilgili değil çok riskli bi şeydi özel yani açıkçası normalde böyle yapmam ama onun için endiselendigim için böyle yaptım o benim her seyime karışır bende artık uste cikmak istiyorum yoruldum altta kalmaktan
anlıyorum o size yaptıkça sizde gururunuza yediremiyosunuz ama sizi dinlemeyip her sözünü geçiren birini tercih edermisiniz ben erkeğim yaparım diyen bi tip sanırım..

Davranış tarzınız çok mantıksız. "Gidersen bu ilişki biter" bu ne yahuuu :KK57: Otoriteyi elinize almak yerine ikinizde eşit davranın birbirinize daha mantıklı.

Davranış tarzınız çok mantıksız. "Gidersen bu ilişki biter" bu ne yahuuu :KK57: Otoriteyi elinize almak yerine ikinizde eşit davranın birbirinize daha mantıklı.
asla yapmadığım bi şeydir o yaptığı için yaptım empati kurması gerek artık

Gerçek bir ilişkide güç savaşı ve otorite üstünlüğü olmaz. Gerçek bir ilişkide sevgi ve saygı olur. Allah sonunu hayır etsin ama bir ip bir defa kopunca eskisi gibi olmaz,bağlarsın birleştirmek için; ama eskisi gibi güzel dümdüz bir ip olmaz. İlişkilerde bu ip olayına benzer,unutmayın. Alla yardımcınız olsun.

X