• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalıyım..

Kafasiherdaimkarisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
29
2
86
İstanbul
Selam hanımlar ben 5 yıllık evli iki kız çocugu olan biriyim 1yuldır yeni bir sitede oturuyoruz eltimler de bizden sonra bu siteye taşındılar Başlarda problem yaşamıştık kıskanç bi tip kayınvalidem iyidir ama karışmayı severler gerçi maddi manevi yardımları olmuştur ama eltim zor bir insan OLDUĞUNU bilirler ben ve eşim baştan hep mesafeliydik ama şimdi aynı sitede oturunca görüşmeler sıklaştı.kızlarımız Arasında 4 YAŞ var kızları Hırçın ve şımarık benimkisi küçük ve ÇOĞU zaman ağlıyor kızım çok sakin ve uysqldır fakat rahat ve özel Hayatımız pek kalmadı sürekli gelip gitmeler sizce ileriye dönük burdan taşınmak sorun yaşamamak adına gerekir mi kendimi acayip psikolojik baskı Altında hissediyorum sabretmelimiyim yoksa??? Kafam çok Karışık...

Bence taşınmayı hic dusunmeyin. rahatsiz oldugunuz zaman esiniz kardesiyle konusabilir. Ya da gelmeden once ariyolarsa eger musait degilim diyin bir iki kez. Siz gitmeyin cok onlara. Boylelikle küslük olmadan biraz mesafe koyabilirsiniz araniza. Kiziniz konusunda rahatsiz oldugunuz bisey olursa konusun eltinizle. Eger yegeniniz buyukse biraz hos olmayan bi davraniz yaparsa tatli bi sekilde onunla konusabilirsiniz

Hemen taşınmak zaten olmaz ama okul bahanesi falan ilerde olabilir ben aile içi gerginliklere hiç gelemem kafaya çok takarım çocuklar için isterim .doğrusu kendim mesafeliyim olduğunca ama biz hayır demeyi bilmiyoruz ailece onlarda fazla ısrarcı çocuğumun üzülmesine üzülüyorum işin içine katmaktan kastım bu ,kırmadan da uzaklaşmak istiyorum sanırım tek çözüm davranmayı ustaca bilmek ve politika çünkü en ufak bir hatamda acayip büyütürler zamanında eşim çok söyledi başka bir semte taşınalım diye ama ben cesaret edemedim annemler de uzaktan birde kayınvalideden uzaklaşmak istemedim Çocuklarım için ama hersey Kötüye gidecek diye korkuyorum..cevaplarınız için teşekkürler tekrar

Bencede hemen taşınmak olmaz. Daha nadir gorusmeye calisin derim. Siz gidip gelmeyin biraz mesafe koyun tabi bunu göze batirircasina da yapmayin.

Back
X