• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım.

İsabet olmuş, asıl yüzleri ortaya çıkmış. Yaşadığınız şehir 100 kişiden ibaret değil ya, zaman alacak ama yeni arkadaşlar edinirsiniz elbette. Üzülmeyin, aksine sevinin. Demek siz değil de onlar boşansaydı kocanıza göz koyacak zihniyettelermiş. Hem öyle insanların arkadaşı olarak tanınmazsınız artık.

selam kızlar. 8ay oldu boşanalı artık yoruldum. boşandığım adama karşı hiçbir his kalmadı içimde. sorun şu ki,aynı şehirde yaşıyoruz ve ortak çok arkadaşımız var. bnm arkadaşlarımla o çok samimiydi evliyken,bende onun arkadaşlarıyla samimiydim. sorun yoktu herkes anlaşır giderdi. ta ki boşandık her şey değişti. benim yıllardır dostum dediğim insanlar bana sen artık boşandın,kocana yapmadığın kalmadı deyip elini eteğini benden çekti. ki kocamla sorunları asla anlatmadım evliykende sonrasında da herkese anlaşamadık dedim malzeme vermedim..,, onun arkadaş tayfasından biride ki evime giren bebeğine baktığım güzel bir okulda müdür olan kadın bana sen artık boşandın,dulsun,bn seninle görüşemem.eşimi belki ayartırsın güvenmiyorum sana dedi. agzının payını aldı cenesini kapattım....yani herkes bana düşman oldu ve öğrendim ki eski koca müsvettesi beni kötülemek için elinden geleni ardına koymamış,kendini aklamak için her şey söylemiş arkamdan. iftiranın bini bin para.aileside aynı şekilde.......insanların hepsi mi çürük yumurta çıkar ya,tek taraflı dinleyip bana cephe aldılar. zoruma gidiyor,yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatmaları.....yalnız kaldım,hiç arkadaşım kalmadı etrafımda.birincisi boşandım diye,ikincisi yargısız infazlarından....ayrıldığım adamın pisliklerini birbir bana iftira atanlara gösterdim resimlerden tutun da yazışmalara kadar...... hem çok sinirliyim,hem kırgın... neyi nereye koymam gerek kafam allak bullak. yalnız kalmakta cabası. ne yapsam ki???

Okuyanin cahili de inanilmaz yurek burkuyo. Kadina bak yaa müdür olmus.bir de egitmen yani.
Valla oncelikle sahte arkadaslarinizdan kurtuldugunuz icin cok sanslisiniz. Ortaminizi degistirerek yeni insanlarla cevrenizi olusturun. Eger o şehir boguyorsa sizi işinizde el veriyorsa baska bir sehirde devam edin..
Kacmak degil bu sadece kendinizi odullendirmek..

Zor bi surecten geciyorsunuz belliki ama uzmeyin bu kadar kendinizi olmaz olsun zaten oyle arkadas dost:KK67: siz kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle yasamaya calisin sokaga ciktiginzda karsilasiyorsaniz takin gunes gozlugunuzu gormezden gelin dimdik ayakta yuruyun onlara nasil guclu durdugunuzu gosterin:cool:

İsabet olmuş, asıl yüzleri ortaya çıkmış. Yaşadığınız şehir 100 kişiden ibaret değil ya, zaman alacak ama yeni arkadaşlar edinirsiniz elbette. Üzülmeyin, aksine sevinin. Demek siz değil de onlar boşansaydı kocanıza göz koyacak zihniyettelermiş. Hem öyle insanların arkadaşı olarak tanınmazsınız artık.
Bnde baska seyler dusunuyorum artik....dostum ddgm.kisinin bilinc altinda demekki kocam varmis gibi.geliyor....dahada.samimi oldular cunku... yuzlerini gormem iyi oldu bu konuda.

Zor bi surecten geciyorsunuz belliki ama uzmeyin bu kadar kendinizi olmaz olsun zaten oyle arkadas dost:KK67: siz kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle yasamaya calisin sokaga ciktiginzda karsilasiyorsaniz takin gunes gozlugunuzu gormezden gelin dimdik ayakta yuruyun onlara nasil guclu durdugunuzu gosterin:cool:
Gercekten cok basit amann salla umursama gec denecek konu ama insan bosanma derdi ve dislanmayi yasayinca kotu.oluyor.... cok sukur atlattim.sagsaglim ayaktayim dosta dusmana karsi...

Okuyanin cahili de inanilmaz yurek burkuyo. Kadina bak yaa müdür olmus.bir de egitmen yani.
Valla oncelikle sahte arkadaslarinizdan kurtuldugunuz icin cok sanslisiniz. Ortaminizi degistirerek yeni insanlarla cevrenizi olusturun. Eger o şehir boguyorsa sizi işinizde el veriyorsa baska bir sehirde devam edin..
Kacmak degil bu sadece kendinizi odullendirmek..
Malesef.....eseklik baki kalirmis diye bosa dememisler..... dogru diyorsunuz.kacmak yerine inatla umursamamak en iyi cevap

bende o ortak arkadaslardan dolyı bu kararı veremeyenlerdenım
ama onlar bu surec olmadan hatta bılmedıklerı halde arkadaslık nedır bılmeyen tıpler
bu yuzden sanırım ortak olupta ah be dıyecegım kısı pek kalmadı dıye gozukuyor
suprız yumurtalar cıkmazsa
sizde bence en acılınden baska bır ortama kendınızı adapte etmeye calısın
sosyal amaclı yardım derneklerı yenı bır grup
Dostunu yakin tut dusmanini daha yakin diye bosa dememisler. Bn herkesi.dost bildim hancer yedim.hata benim. Artik Allaha yakin bana uzak.

selam kızlar. 8ay oldu boşanalı artık yoruldum. boşandığım adama karşı hiçbir his kalmadı içimde. sorun şu ki,aynı şehirde yaşıyoruz ve ortak çok arkadaşımız var. bnm arkadaşlarımla o çok samimiydi evliyken,bende onun arkadaşlarıyla samimiydim. sorun yoktu herkes anlaşır giderdi. ta ki boşandık her şey değişti. benim yıllardır dostum dediğim insanlar bana sen artık boşandın,kocana yapmadığın kalmadı deyip elini eteğini benden çekti. ki kocamla sorunları asla anlatmadım evliykende sonrasında da herkese anlaşamadık dedim malzeme vermedim..,, onun arkadaş tayfasından biride ki evime giren bebeğine baktığım güzel bir okulda müdür olan kadın bana sen artık boşandın,dulsun,bn seninle görüşemem.eşimi belki ayartırsın güvenmiyorum sana dedi. agzının payını aldı cenesini kapattım....yani herkes bana düşman oldu ve öğrendim ki eski koca müsvettesi beni kötülemek için elinden geleni ardına koymamış,kendini aklamak için her şey söylemiş arkamdan. iftiranın bini bin para.aileside aynı şekilde.......insanların hepsi mi çürük yumurta çıkar ya,tek taraflı dinleyip bana cephe aldılar. zoruma gidiyor,yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatmaları.....yalnız kaldım,hiç arkadaşım kalmadı etrafımda.birincisi boşandım diye,ikincisi yargısız infazlarından....ayrıldığım adamın pisliklerini birbir bana iftira atanlara gösterdim resimlerden tutun da yazışmalara kadar...... hem çok sinirliyim,hem kırgın... neyi nereye koymam gerek kafam allak bullak. yalnız kalmakta cabası. ne yapsam ki???
Bazı insanlar bu kadar cahil olabilmek için ne yapıyorlar çok merak ediyorum.
Hayır boşanmak ayıp bir şey mi,bunu bizim toplumumuz insanını niye böyle kalın kafalı bilmek istiyorum yani...
Sizde boşverin öyle insanların arkadaşlığından hayır gelmez.Böyle günlerde yanınızda olmayan insanlardan ne hayır gelir ki..
Kimsenin ne dediğini umursamayın,boşandığınız eşinizde hala geride bırakılmayı hazmedememiş,onun hırsını çıkarmaya çalışıyor.

Yapabiliyorsaniz sehir degistirin. Bunlari duzene sokacagim diye paralanacginiza yepyeni bi baslangic yapmis olursunuz.

Ne var bosandiysan yada bosandiysak bende bosandim ama Allaha sukur kimse arkasini donmedi haa arkadaslari tabikide ama buda normal benide kotuluyormus her yerde eski esim ama beni bilen biliyor kimseyede hesap vermek zorunda dilim istedigini dusunmekte ozgur herkez

Bu insanlara ne oluyo böyle gormden konusurlar başkalarının dedigine hmn inanirlar bide okuyn okuyn derler okumus insanlar bile böle yapiyorsa demek ki okumak yerin e once insan olmayi ogreneckler bosver sn skma canini daha güzel bi duzen kur kendine onlar sni siliyorsa snde sil

Sen dulsun gorusemem ve bunu diyen bir müdür hey allam ya al kocani fanusa kitle deseydin!
Canim ogretmensin baska bi sehre gidip yeni duzen kursana evet ailen orda belki ama belli bi sure ortamdan uzaklasip toparlanman daha kolay olacaktir elbette ki

Sen dulsun gorusemem ve bunu diyen bir müdür hey allam ya al kocani fanusa kitle deseydin!
Canim ogretmensin baska bi sehre gidip yeni duzen kursana evet ailen orda belki ama belli bi sure ortamdan uzaklasip toparlanman daha kolay olacaktir elbette ki
özel okulla anlaştım,iş bulmakta zor bu devirde.atamadan ümidim yok çünkü,hazır işide buldum ddim anlaştım. bir sene buradayım. yeni iş ortamı yeni insanlar sanırım bana unutturacak yediğim kazıkları....kimseye fazla güvenmeden sadece arkadaş olarak....

Sanki o konuşan kadınların yarın boşanmayacak diye bir garantisi var, boşver ya senden uzak dursunlar daha hayırlısı öyle inanki. Allah yardımcın olsun inşallah daha düzgün insanlar ile karşılaşıp gerçek dost bulursun

Böyle durumlarda o şehri terketmek, tamamen yeni arkadaşlar edinmek, yeni insanlar, yeni hayatlar, yeni yerler keşfetmek tamamen psikolojini düzeltir, imkânın varsa zorla bence, ayrıca başkaları ne düşündü diyerek veya neden böyle oldu diyerek asla mutlu olamazsin, insanları bırak,önce senin benliğin, ne dusundugun önemli , emin ol bikaç yıl sora bunları Unutursun , değişime önce kendinden basla

Back
X