nasıl davranmalıyım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba sorunlu bir evliliğim var daha önceki konulardan da görebilirsiniz.
bayramda eşimin köyüne gideceğiz ailesi de gelecekmiş. ben ailesine katlanamıyorum. devamlı yalan söylüyorlar ve bana yalancı muamelesi yapıp cahilce hareket etmelerine katlanamıyorum. hemen suratım düşüyor eşimde buna kızıyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim

Boşver ,takma,onlar yokmuş gibi davran.
Suratını durduk yere asma ,sonra sen suçlu olursun.
Cahil insanla uğraşılmaz,salla gitsin

sallanmıyor işte.ben devlet memuruyum kp bi kamu kurumunun özel şirket aracılığıyla orada işçi ve kalkıp benim mesai saatimi kurcalıyor.bizde 9-4 sizde nasıl 8-5 olur bence yanlışın var ilk defa duydum böyle bir şey diyor...
aşırı cahiller bir şey sorduklarında filan cevap verince deliriyorum

sallanmıyor işte.ben devlet memuruyum kp bi kamu kurumunun özel şirket aracılığıyla orada işçi ve kalkıp benim mesai saatimi kurcalıyor.bizde 9-4 sizde nasıl 8-5 olur bence yanlışın var ilk defa duydum böyle bir şey diyor...
aşırı cahiller bir şey sorduklarında filan cevap verince deliriyorum
Ne var delirecek ayol?
He he de geç.
Bütün bayram orada kalmayın ayrıca. Gidin bayramlaşın dönün.
Evinizde dinlenin,tatile gidin. Eşinde biter iş.

Takma kafana gerçekten. Ne konuda yalan söylüyorlarsa o konuda gevşek ağızlı ol. 1-2 yalanlarını öyle cikardin mı ortaya daha az yalan söylemeye başlarlar. Ben artık cahil insan olduğuna inanmıyorum. Kime cahil dediysem kurnaz tilki çıktılar ve yanlarında ben cahil kaldım. Allah şimdiden sabır versin.

Eşinin yanında da ailesi hakkında böyle konuşma cahiller falan ağır bir laf sen mümkün olduğu kadar takmamaya çalış gülümse geç.

bayram günü gidiyoruz 3 gün kalacağız diye plan yapıyor eşim hayır desem devamlı benim ailemin herşeyine koşuyor benden karşılık göremeyince kırılıyor

bayram günü gidiyoruz 3 gün kalacağız diye plan yapıyor eşim hayır desem devamlı benim ailemin herşeyine koşuyor benden karşılık göremeyince kırılıyor

3 gün sık dişini o zaman cnm benim. Eşin madem herşeyine koşuyor biraz sabret. Ömür boyu cahil kvdelerle yasayanlar var 3 gün iyi yani.

Takma kafana gerçekten. Ne konuda yalan söylüyorlarsa o konuda gevşek ağızlı ol. 1-2 yalanlarını öyle cikardin mı ortaya daha az yalan söylemeye başlarlar. Ben artık cahil insan olduğuna inanmıyorum. Kime cahil dediysem kurnaz tilki çıktılar ve yanlarında ben cahil kaldım. Allah şimdiden sabır versin.
mesela görümcem boşanmak üzere evine haciz gelmiş ve eşi işten çıkarılmış ben biliyorum ama bildiğimi bilmiyorlar.görümcem eşinden laf açıp o niye gelmedi dediğimde ya işte deniyor yada kv kendi kendine ay damat beni aradı ağladı eşimi özledim 1 gün 1 yıl gibi dedi diyor.halbuki damatlarının kardeşi abisinin boşanmak istediğini devamlı kızı babaevine gönderdiğini söyledi ve bütün mahalle bunu söylüyor

Niye eşin ailenin işlerine koşuyor ki?
Bir rahatsızlıkları mı var?
Öyleyse onları bırakıp zaten nasıl gideceksiniz köye?

3 gün sık dişini o zaman cnm benim. Eşin madem herşeyine koşuyor biraz sabret. Ömür boyu cahil kvdelerle yasayanlar var 3 gün iyi yani.
öyle yapacağım ama onlara bir şekilde sorularına cevap versem bile cahilliklerine katlanamayıp tavırlı söylüyorum kv hemen bunu eşime abartarak ağlayarak söylüyor boşanmamızı istiyor çünkü

Eşiniz sizin ailenizin her şeyine koşuyormuş arası iyiymiş sizi kırmıyormuş sizde onu kırmayın kayınvaliden ne derse desn önemli olan eşinin seni bilmesi ne konuda yaşan söylediğini diyorsa sende yüzleş yüzüne karşı ne konuda yalancısın diyor sana? bayram sonuçta duymazdan gel yap bayramını dön eşinin hatırı için.

mesela görümcem boşanmak üzere evine haciz gelmiş ve eşi işten çıkarılmış ben biliyorum ama bildiğimi bilmiyorlar.görümcem eşinden laf açıp o niye gelmedi dediğimde ya işte deniyor yada kv kendi kendine ay damat beni aradı ağladı eşimi özledim 1 gün 1 yıl gibi dedi diyor.halbuki damatlarının kardeşi abisinin boşanmak istediğini devamlı kızı babaevine gönderdiğini söyledi ve bütün mahalle bunu söylüyor

Ay Allah sabır versin hiç sevmiyorum böyle saçmalıkları. Boşver gercekten he he de gec cnm ya

hanımlar merhaba sorunlu bir evliliğim var daha önceki konulardan da görebilirsiniz.
bayramda eşimin köyüne gideceğiz ailesi de gelecekmiş. ben ailesine katlanamıyorum. devamlı yalan söylüyorlar ve bana yalancı muamelesi yapıp cahilce hareket etmelerine katlanamıyorum. hemen suratım düşüyor eşimde buna kızıyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim
ayrılma kararından vazgeçtiyseniz idare edin, evliliğiniz için.
hala karar aşamasındaysanız, köye gitmeyin.

Eşiniz sizin ailenizin her şeyine koşuyormuş arası iyiymiş sizi kırmıyormuş sizde onu kırmayın kayınvaliden ne derse desn önemli olan eşinin seni bilmesi ne konuda yaşan söylediğini diyorsa sende yüzleş yüzüne karşı ne konuda yalancısın diyor sana? bayram sonuçta duymazdan gel yap bayramını dön eşinin hatırı için.
her konuda ağzımdan ne çıksa yalan gibi davranıyorlar.çünkü kendileri devamlı yalan söylüyorlar.
mesela biz daha sevgiliyken mahallelerinde bekar bir bayan öğretmenin eşimden hoşlandığını eşimin bir lafına baktığını kızın aşık olduğunu filan söylemişlerdi.öğrendim ki kızın yıllardır sevgilisi varmış ve herkeste bilirmiş bunu

ben yapmıyorum onun ailesine bunları ve gerçekten samimi bir şekilde bazen onu annemin oğlu beni gelin sanırlar

siz görümcenizin,durumunu bildiğiniz halde,niye soruyorsunuz ki,enişteyi?hem mahallenin ne dediği önemli mi?kimbilir sizin için neler söylüyorlardır,o mahalleli...
ayrıca eşiniz sizinkilere koşturuyorsa,sizde 3 gün katlanacaksınız mecbur.ya da sizinkilere de koşturmayacak, eşiniz.

Back
X