• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalıyız

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Merhaba kızlar. Şuan ki sorunum aslında biraz genel bi sorun. Erkeklere nasıl davranıcaz? Mesafeli konuşsan ukala, kendini beğenmiş oluyorsun, sıcak kanlı olsan gereğinden fazla rahat oluyorlar hatta abartıp cinsellik bile konuşmaya kalkıyorlar. İki türlüdede olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Karşındakinin ne düşüneceğinden çok sen karşındakinin nasıl biri olduğunu anlamaya çalışmalısın, tabi bu durumda doğal olarak kendin gibi olursun, benim fikrim bu inşallah faydası olur canımm

sen nasıl davranırsan davran karşındaki lakayt biriyse,kişiliksizse bi şekilde kendini belli ediyor. bence doğal olmalıyız nasılsak öyle yani. ben zaman zaman sıcak bazen de soğuk olurum. bi arkadaş vardı beni mesafeli buluyordu ama yine de bana açılmıştı meğerse niyeti çapkınlık yapmakmış. düşün yani açıkça söylemişti. yani sen davranışlarınla karşındakinin niyetini değiştiremezsin canım

Ben hep böyle düşüncelere daldığımda, davranırken kendim olmaktan çıkıp, olmak istemediğim kasılan komik duruma düşen bir tip oluveriyordum. özellikle hoşlandığım biri varsa çevremde. Eğer yoksa ve arkadaş ortamıysa da daha samimi oluyordum, arkadaşlarımın bazılarından istemediğim yakınlaşma belirtilerine bile rastlıyordum.

Sanırım insan kendi olmalı başta. Beğenecekse öyle beğensin. Biraz mesafe iyidir tabi herzaman için. Karşındakinin gerçek yüzünü başta göremeyebiliyorsun çünkü. Görünce de öyle davrandığıyla kalıyor insan pişman oluyor.

​Hep kadınlar mı düşünecek erkeklere nasıl davranmalıyız diye birazda erkekler düşünce ya kadınlara nasıl davranmalıyız onları nasıl mutlu etmeliyiz diye.

Back
X