Merhaba kızlar.Maalesef dün babamın telefonunda uygunsuz fotoğraflar yakaladım.Kendisi altmış beş yaşında ve dindar birisi.Yıllar önce yine uygunsuz bi fotoğraf yakalamıştım ama yaşım küçüktü ve pek üstünde durmamıştım.Ama bu sıralar babam çok değişti.Kendiyle çok ilgilenir oldu.Telefonuyla da.Uzun süredir şüpheleniyodum o telefonla napıyo diye.Son günlerde gece üçlere kadar telefonla ilgileniyodu.Dün fırsat bulup telefonuna baktım.O fotoğrafları bulucağımı bildiğim halde yine de şok oldum.İki gündür yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum da ters ters cevaplar veriyorum.İnanın hiç beklenmez yani öyle dinine düşkündür ki.Sinirden ölüyorum namak kılarken görünce, böyle islamla ahlakla ilgili konuşurken katlanamıyorum.Yani tabi din ile bağlamak uygun değil belki ama çevresinde böyle tanınan bi adam ve babam yani ister istemez, sinirlerim alt üst oldu.Napmam gerek bilmiyorum.Bugün internete aile koruma şifresi de koydum.Ama nasıl tavır takınmalıyım, birine söylemeli miyim bilmiyorum.Zaten psikolojim iyi değildi, bi türlü baş edemediğim sorunlarım vardı üstüne bi de bu oldu ve babamdan soğudum resmen.Fikir verirseniz sevinirim.