Nasıl davranmam gerek bu rezillikten sonra?

Valla arkadaşım kim ne derse desin. İnsan anne ve babasına yakıştıramıyor. Herkes yapabilir ama insanın annesi veya babası yapamaz diye düşünüyor. Bu insanın elinde değil malesef objektif olunamıyor bu konularda duygusal yaklaşılıyor. Bende babamdan böyle birşey görmüş olsam midem bulanırdı benimde. Bu elimde değil. Ben 25 yaşına geldim hala annem ile babamın birlikte olduklarını düşünemiyorum. Tuhaf hissediyorum. Birtürlü yenemedim bu hissi malesef. Seni anlıyorum elinde olmadan babana karşı bu soğukluğu yaşıyorsun. Sanırım annen yok. Onu baban olarak değilde bir erkek olarak düşün. İhtiyaçları olması çok normal. Bu şekilde düşünürsen daha yumuşarsın. Sonuçta bahsettiğin resimlere bakmayan videolarını izlemeyen erkek veya kadın çok azdır.

Konu sahibi baban için yuhh bu yaştan sonra hiç yakışıyor mu bak bak bir de dindarmış yazıklar olsun deseydik memnun olacak mıydın ?
Erkek her yaşta erkek sanki baban bilmiyor mu yanlış yaptığını günahını sevabını bile bile yapıyor , bu Allah ile onun arasın da .
Ayrıca kınıyorsunuz babanızı çok iyi bildiğimiz bir hadis var bunun hakkın da onu da hatırlatırım .

Anneniz hayatta mı bilmiyorum , genç kadınlara ilgi duyar evlenmek ister falan o zaman sonuna kadar destekleriz seni.
Bu yaşadığın olay sadece sizin eve mahsus bir durum değil.Sinirlenme o yüzden.
Ben babannemi eskiden erotik dergiler vardı ona bakarken defelarca gördüm ve kendisi de dindar bir hanım :1:

Haklısınız ben sanki öyle bi beklentideymişim gibi gelişti konu.Durumu doğal karşılamadığımı anlatmaya çalıştığım için farklı bi hal aldı.Sadece ilk mesajda kendi sinirimi döktüm.Aslında amacım o veya şu nedenden babama karşı soğudum bundan sonra nasıl bi tutum sergilemem gerektiği hakkında fikir almaktı.Görüş ayrılıklarından dolayı bu hale geldi.Teşekkür ederim.

Valla arkadaşım kim ne derse desin. İnsan anne ve babasına yakıştıramıyor. Herkes yapabilir ama insanın annesi veya babası yapamaz diye düşünüyor. Bu insanın elinde değil malesef objektif olunamıyor bu konularda duygusal yaklaşılıyor. Bende babamdan böyle birşey görmüş olsam midem bulanırdı benimde. Bu elimde değil. Ben 25 yaşına geldim hala annem ile babamın birlikte olduklarını düşünemiyorum. Tuhaf hissediyorum. Birtürlü yenemedim bu hissi malesef. Seni anlıyorum elinde olmadan babana karşı bu soğukluğu yaşıyorsun. Sanırım annen yok. Onu baban olarak değilde bir erkek olarak düşün. İhtiyaçları olması çok normal. Bu şekilde düşünürsen daha yumuşarsın. Sonuçta bahsettiğin resimlere bakmayan videolarını izlemeyen erkek veya kadın çok azdır.

Öncelikle teşekkür ederim.Annem var, evimizde huzur da var çok şükür ama işte...Dediğin şekilde düşünmekten ve yanlışını anlayıp caymasından başka yapıcak bi şey yok sanırım.

Öncelikle teşekkür ederim.Annem var, evimizde huzur da var çok şükür ama işte...Dediğin şekilde düşünmekten ve yanlışını anlayıp caymasından başka yapıcak bi şey yok sanırım.

Annen varsa işte daha can sıkıcı. Ama hepimiz bakıyoruz o tarz resimlere. Yani artık tv'lerde bile birsürü şey izliyoruz, görüyoruz. Gidip aldatmadıktan sonra sadece resim baktı diye canını bukadar sıkma. Biraz üstünden zaman geçsin zaten yumuşarsın. Nereye kadar devam edeceksin ki böyle.

İlk yorumunu okuyunca ben anneniz yanınızda değil gibi anladım , işin rengi değişiyor bu durum da.
Evli insanlar benim yazacağımı daha iyi anlar , babanız belli bir yaşın üstün de olduğu için artık annenizle ilişkiye giremiyor olabilir.
Ancak bu tamamen libidosunun biteceği anlamına gelmiyor işte açığı bu şekil de kapatıyor sanırım .

Yerin de olsam görmemiş gibi babamla güzel geçinmeye devam ederim ille de sorun olacaksa annenizle babanız arasın da olmalı .

Merhaba kızlar.Maalesef dün babamın telefonunda uygunsuz fotoğraflar yakaladım.Kendisi altmış beş yaşında ve dindar birisi.Yıllar önce yine uygunsuz bi fotoğraf yakalamıştım ama yaşım küçüktü ve pek üstünde durmamıştım.Ama bu sıralar babam çok değişti.Kendiyle çok ilgilenir oldu.Telefonuyla da.Uzun süredir şüpheleniyodum o telefonla napıyo diye.Son günlerde gece üçlere kadar telefonla ilgileniyodu.Dün fırsat bulup telefonuna baktım.O fotoğrafları bulucağımı bildiğim halde yine de şok oldum.İki gündür yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum da ters ters cevaplar veriyorum.İnanın hiç beklenmez yani öyle dinine düşkündür ki.Sinirden ölüyorum namak kılarken görünce, böyle islamla ahlakla ilgili konuşurken katlanamıyorum.Yani tabi din ile bağlamak uygun değil belki ama çevresinde böyle tanınan bi adam ve babam yani ister istemez, sinirlerim alt üst oldu.Napmam gerek bilmiyorum.Bugün internete aile koruma şifresi de koydum.Ama nasıl tavır takınmalıyım, birine söylemeli miyim bilmiyorum.Zaten psikolojim iyi değildi, bi türlü baş edemediğim sorunlarım vardı üstüne bi de bu oldu ve babamdan soğudum resmen.Fikir verirseniz sevinirim.

Evet helede bu insan ailenden biriyse hiç yakıştıramazsın haklısında çünkü nahoş bir durum fotografları sil baban farkeder utanır bence hiç söyleme derim sonra sen kötü olursun zamana bırak ilgilenme derim

Benimde arkadasimin basina geldi... oda ayni 60 li yaslarinda... agzindan Din düsmez... herkesin namusuna laf atan insan kendine gelince namus kavrami olmuyor... tipik erkek egemenligin getirdigi seylerden birtanesi buda... babanin degilde annenin telefonunda görseydin ? Fahise olarak etiketlenir , aile red eder sansliysa hala yasiyor olurdu.

Evet helede bu insan ailenden biriyse hiç yakıştıramazsın haklısında çünkü nahoş bir durum fotografları sil baban farkeder utanır bence hiç söyleme derim sonra sen kötü olursun zamana bırak ilgilenme derim

Haklısın söylersem ben kötü olurum.Evet aslında fotoğrafları silsem farkeder ve bu caydırıcı olabilir ama dediğin gibi utanır o duruma da düşürmek istemiyorum pek.Çok teşekkür ederim.

insanın anne babası yapınca yadırgıyıor tabı...ama babanıza tavır almayın..sonucta bır erkek,yaşını başını almış bı erkek..psıkolojınızı bozmaya gerek yok[sıze=3][/sıze]

Benimde arkadasimin basina geldi... oda ayni 60 li yaslarinda... agzindan Din düsmez... herkesin namusuna laf atan insan kendine gelince namus kavrami olmuyor... tipik erkek egemenligin getirdigi seylerden birtanesi buda... babanin degilde annenin telefonunda görseydin ? Fahise olarak etiketlenir , aile red eder sansliysa hala yasiyor olurdu.

Evet maalesef öyle haklısın.Yani karşı olduğu, başkası yapsa bi ton nasihat sıralıcağı şeyi kendi yapıyo.Teşekkür ederim yorum için.

insanın anne babası yapınca yadırgıyıor tabı...ama babanıza tavır almayın..sonucta bır erkek,yaşını başını almış bı erkek..psıkolojınızı bozmaya gerek yok[sıze=3][/sıze]

Evet tavır almamaya çalışıyorum ben de.Teşekkürler.

Back
X