Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 1 hafta önce ayrıldığımızı biliyorsunuz açtığım konulardanda okuyabilirsiniz...
Dün gece aradı ve barıştık...
Nasıl davrancağımı bilemiyorum tekrar bırakıp gider diye korkularım var eskisi gibi olamazsak diye...
Konuşurken bile çekingen davranıyorum eskisi gibi değilim belkide zamana ihtiyacımız var yine mutsuz olmaktan korkuyorum ona çok kırgınım yaralıyım yani bunlar olduğu için fazla yakın olmuyum diyorumki anlasın bu sürede ne kadar çok üzüldüğümü karar veremiyorum...
Sizce ?
eski sevgiliden hayır gelmezzzzzz
valla bir kere ayrılık girdiği zaman sonrasıda çok mükemmel olmuyor mutlaka bir soğukluk giriyo.. eskiden yaptığı şeyleri hatırlayıp hırslanıyorsun kızıyorsun tekrar felan derkenn .. zor bi durum yaaa...
Haklısın o kadar kırgınlıklarım var oturup güzelce konuşmak lazım kendiside öyle dedi zaten ama korkuyorum her şeyden.s
birini hem korkup hem nasıl sevebiliorsun ki anlamıyorum..
ben çok korktuğum bir insnaı sevemem mesela.. ya o senin sevgilin 2 çift laf edemiceksen o kişi ile yemişim öyle ilişkiyi..![]()
Korkuyorum derken sevgilimden korkmuyorum...
Ya eskisi gibi olamazsak ya sorunlarımızı halledemezsek araya bi sogukluk girerse diye çok korkuyorum bende çok kırıldığım için nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum...
ilk önce oturup herseyi konusun, ne kadar üzüldügünü anlayabilmesi icin ancak bu yolu denemelisin...
tavir alip, soguk veya uzak durman eskisi gibi olmasina engel olmaktan baska bir seye yaramaz..
ve eskisi gibi hatta eskiden daha güzel olabilmesini icin herseyin sevgisinin cok güclü olmasi gerekir...
konuşup halletmekten başka çaren yok :) bunu söliyim .. bu böyle devam etmez açık açık söyle.. ben sana nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, artık sorun yaşamak istemiyorum de..
O dün yüz yüze oturup konuşalım demişti bende ondan bişey bekliyorum şuanda...
öncesindeki sorununuz neydi bilemiyorum ama araya zaman girmesi, ilişkiye mola vermek keyifli bi durum değil..ama sizinki uzun bir süre değil.çekinilecek bişey yok,istediğin gibi olacaksın..istediğin gibi davranacaksın.. bi ilişkide insan kendisini hiç diken üstünde hissedermi..hep kasılırsın hep kasılırsın.. ve o ilişkiden hiçbişey anlayamazsın ve kendin gibi olamazsın.. ayrı kaldığınız o 1 hafta içinde neler yaşadınız, neler hissettiniz, ilişkiniz adına neler yapabilirsiniz gibi mevzuları oturup konuşun ve duygularınız anlamaya çalışın.. olursa olur,olmazsa da olmaz.. stress olma,herşey olacağına varıyor çünkü![]()
niye sen desene şuraya gel konuşalım diye ??
Yarın buluşup konuşalım yada bugün olurmu ?
Zaman geçsin istemiyorum kafamda bir sürü soru işareti var eminimki seninde... dedim biraz önce...
eee o ne dediiii