Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Merhaba Arkadaşlar

Hayatımda henüz 2 aylık birlikte olduğum ciddi anlamda hoşlandığım bi insan var fakat bu ilişkide benim canımı sıkan bazı durumlar var ben benım hayatımdakı adamdan her daim haberdar olmak isterim yani birşey yapıyorsa bana söylemeli danışmalı kendisi bunu bazen yapıyor bazen yapmıyor bi yere gittiğinde bazen söylemiyor yada haber vermiyor çoğu kez uyardım dikkat ediceğini söylediği halde yine sorumsuzluk yapıyor ve bende bunu dile getirdiğimde tartışma başlıyor ben mi abartıyorum yoksa nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum artık :KK43:(

Bu kadar keskin kurallarla bir ilişki yürütmek çok zor. Bazen uygun olmaz haber vermez olur öyle şeyler.
Bir de sürekli bana haber ver diyen biri olsa karşımda ben de sıkılırım. Bu kadar yormayın birbirinizi. İki aylık ilişkide tartışma olmaz, olmamalı...

böyle katı kurallar koyma ilişkiye hem kendini yıpratırsın hem çocuğu. belki o da böyle hesap vermeye alışık değil ama en azından senin için çaba sarfediyor. sen de biraz esnek olabilirsin haber vermediğinde bunu tartışmaya dönüştürme bence. yavaş yavaş o sana uyum sağlayacak sen de ona. biraz zaman tanı ilişkinize.

Yaptığı her şeyi haber vermeli kısmı zaten abartıyken, bir de her şeyi danışmalı kısmı suyunu çıkarmak olmuş. Daha 2 aydır birliktesiniz, adam birden bütün hal ve hareketlerini size göre programlayamaz ki... Bu şekilde kontrol altına almaya çalışmak yerine, yavaş yavaş, zamanla birbirinizi tanısanız, güvenip güvenemeyeceğinize karar verseniz de tüm bu baskıya ihtiyaç kalmasa daha güzel...

İlişkilerinizi kurallara,insanlara,çevrenize vs vs şeylere göre yaşamayın.
Akışına bıraksanız mutlu olacaksınız ama böyle takıntılı haller ilişki yıpratıyor.

2 aylık ilişki birbirini tanıma döneminin başlangıcıdır, nereye gittiğini adım adım öğrenmeye çalışarak, veya bunu dert edinerek , onu tanıyamazsınız ki, tanıyamadan boğulup kaçar zaten.. bence hiç merak etmeyin ve üstüne düşmeyin.baslkı altında hissetmesin.

Of, kusura bakmayin ama ben sizin gibi insanlarin issiz oldugunu dusunuyorum. Yani gercekten ugrasacak bi seyi yokmus gibi. Henuz iliskiniz baslayali 2 ay olmus, hayatinizin merkezine almayin insanlari bu kadar kolay bence. Birbirinizden sorunku olmak yerine guven duymayi ogrenin obce ve evet, sen abartiyorsun. Her sey sevgiliye soylenecek diye bi kural yok. Herkesin biraz da olsa kendine ait ozel bi zamani olmali. :)

Chip takın üzerine olmazsa naptıgından nerde olduğundan haberiniz olur. Cidden böyle beklentilerin sebebi ne anlamıyorum. Siz birbirinizin kölesimisiniz yoksa mutlu yaşamayı isteyen iki ayrı bireymsiniz. Yaptığınız büyük Saygısızlık ve bu Şekilde devam ederseniz benzer saygısızlıklar siZede gösterilecek er kişi Tarafından:KK66:

Son düzenleme:
Of, kusura bakmayin ama ben sizin gibi insanlarin issiz oldugunu dusunuyorum. Yani gercekten ugrasacak bi seyi yokmus gibi. Henuz iliskiniz baslayali 2 ay olmus, hayatinizin merkezine almayin insanlari bu kadar kolay bence. Birbirinizden sorunku olmak yerine guven duymayi ogrenin obce ve evet, sen abartiyorsun. Her sey sevgiliye soylenecek diye bi kural yok. Herkesin biraz da olsa kendine ait ozel bi zamani olmali. :)

berkide ben abartıyor olabılırım ama ben dakıka raporu istemıyorum ki en azından yaptıgı seylerden haberım olsun istiyorum

Chip takın üzerine olmazsa naptıgından nerde olduğundan haberiniz olur. Cidden böyle beklentilerin sebebi ne anlamıyorum. Siz birbirinizin kölesimisiniz yoksa mutlu yaşamayı isteyen iki ayrı bireymsiniz. Yaptığınız büyük Saygısızlık ve bu Şekilde devam ederseniz benzer saygısızlıklar siZede gösterilecek er kişi Tarafından:KK66:

Hayır ben dakıka bası bana raporlama yapsın ıstemıyrum sadece ne yaptgından haberım olsun yeter dıorum :/

Merhaba Arkadaşlar

Hayatımda henüz 2 aylık birlikte olduğum ciddi anlamda hoşlandığım bi insan var fakat bu ilişkide benim canımı sıkan bazı durumlar var ben benım hayatımdakı adamdan her daim haberdar olmak isterim yani birşey yapıyorsa bana söylemeli danışmalı kendisi bunu bazen yapıyor bazen yapmıyor bi yere gittiğinde bazen söylemiyor yada haber vermiyor çoğu kez uyardım dikkat ediceğini söylediği halde yine sorumsuzluk yapıyor ve bende bunu dile getirdiğimde tartışma başlıyor ben mi abartıyorum yoksa nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum artık :KK43:(
Ilislim henuz cok yeni ve her iliski kendone ozeldir kurallara baglanmaz bazen haber vermek icin uygun olmaz bazen olur her zaman haber vermek danismak insani da uorar yani akisina birak :KK49:flort donemindesiniz daha

Uyandım.
Tost yapıyorum.
Tuvalete gittim.
Markete çıkıyorum.
İşe gidiyorum.
Öğle yemeğine gidiyoruz.
4te toplantı var ona gidiyorum 5te çıkcam.
..
..
Bence saçmalıyorsunuz gardiyan mısınız adama????

X