Malesef ndeden odur.Nişanlının ve ailesinin kapanma yönünde talepleri oldu mu.burada dile getirmek istemiyordum ama
nisanlimin annesi tesetturlu, eltim olacak kizda tesetturlu.. ben degilim
kendimce bu konuyu tek o sekilde acikliyorum yoksa baska aciklamasi veya yanlisim yok
bunun tesettürle ilgisi olduğunu sanmıyorum biz 3 eltiyiz bir benim başım açık bu bir kıyas olamaz, sizinle frekansı tutmamış olabilir, belki yaşadığınız çere farklı, kültür farklı, eltiniz ile dilleri aynı olabilir (dil derken yabancı dili kastetmedim, birbirini anlama açısından) kendinizi kötü hissediyorsanız mesafeli kalmaya özen gösterin zamanla ebelki birbirinizi tanıdıkça daha farklı bir ilişkiniz olabilirburada dile getirmek istemiyordum ama
kendimce bu konuyu tek o sekilde acikliyorum yoksa baska aciklamasi veya yanlisim yok
:)şimdi adın neydi unuttum , bu burda bişey yemiyo, bu bu eve gelmiyo.
şimdi bunları söylüyo gelin adayından bu ya terfi ettim
ay nekadar guzel ozetledin canim vallaha kendim demis kadar oldum bunu
burada dile getirmek istemiyordum ama
Malesef ndeden odur.Nişanlının ve ailesinin kapanma yönünde talepleri oldu mu.
Sen mesajı almışsınnisanlimin hic olmadi
ama kv mesela orneklerde bulunuyor
Bilmem kimin gelini evlenince kapanmis simdi 5 vakit namazindaymis, okadar yakismis ki yuzune nur inmis falan filan
Yaaaa..Ama bak nişanlına laf yok. O onun annesi elinin tersiyle atamaz o yüzden hiiiç bozma aranı. Mesafeni koy ötesine karışma hiç.
Sen mesajı almışsın
Eltin kapalı mı
Bence bu kıyası bilerek yapıyo kievet :)
bir insanin oturma sekline bile bayilinir mi dusun
nisanlimin annesi eltimin oturma seklini bile ovuyorbayiliyormus, ellerini dizlerinin ustune koyuyormusta bilmem neymiste gizli kamera sakasi gibi
şimdi olmayabilir ama ilerde ailsi de baskı yaparsa dile getirebilir.Bence kv sizin kapanmanızı istiyor
Boşver eltini ister içsin ister saklasınsimdi dile getirmek istemiyorum yanlis anlasilmasin diye
tesetturlu bir bayan sigara icemez diye birsey yok ama nisanlimin ailesi sigara icen kadinlara pek hos gozle bakmiyor
elti adayim sigara iciyor ve kaynim ben ve nisanlimdan baska ailede bilen yok
sevgili kayinvalide bilse yine cok over mi acaba, ya da bir bahane bulur :)
sadece arayıp doğum günün kutlu olsun annecim de yetsin ona o..Burada benden cok daha tecrubeli ve bana dogru yolu gosterecek olan ablalarim ve arkadaslarim var biliyorum, bir konuda sizinle rahatsizligimi paylasim fikirlerinizi, ogutlerinizi, tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum.
Ben herkese iyi niyetle yaklasan biriyim nisanlim ailesiyle tanistirdigindada, henuz tanismadigimizdada telefonla konusurken bile daima iyi niyetle yaklastim nisanlimin annesine, aradim sordum her ozel gun hediyesini gonderdim vs.. kendisi bana bir kizim demeyi bile cok gordu ve bana yabanci muamelesi yapti herneyse dedim. Kaynimda nisanlandi (eltimi kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin) nisanlimin annesi ona kizimda diyor, herzaman onu ovup el ustunde tutuyor, kisacasi ona verdigi degeri maddi manevi, bana bir gun olsun gostermedi(olabilir belki bana kani isinmadi ama insan bukadar belli etmemeli diye dusunuyorum en azindan oglunun hatri icin insan bukadar goze batan ayrim yapmaz). Nisanlimla paylastim kirginligimi annesine toz kondurmak istemedi ama 1-2 olayda o'da anladi ne demek istedigimi ve bosver hic aldirma ben seni herkein yerine severim ben varim dedi hem ben ne yapabilirim ki bosver beni arada birakma dedi, bende dahada ona birsey demiyorum.
Mesafemi koydum aramayi kestim ne ariyorum ne soruyorum aylardir, bu seferde nisanlima beni kotuluyor hic aramiyor sormuyor, diger gelinim hep ariyor vs diye nisanlim sen ara anne arada demis, buyuk kucugu aramaz kucuk arar oglum demis. Nisanlim bana ara demedi ama bunuda dile getirdi yani yine ara demek istiyor aslinda, Kesinlikle bayramdan bayrama arayacagim artik. (Lafa gelince bosver ben varim, ama icraata gelince annesinin bir lafiyla herseyi unutuyor)
Uzattim asil sorum 1 ay sonra dogum gunu var, hic aramadan olmaz dogum gununu kutlarim ama bu sefer ona hediye almak istemiyorum icimden aramak bile gelmiyorya herneyse, sizce hediye almalimiyim? Annem ve teyzem bosver sen ustune duseni yap hem ara hem hediyeni gonder diyorlar ama ben kesinlikle istemiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var sizce ne yapmaliyim?
Not: Herkesi kendim gibi kendi ailem gibi sandigim icin okadar pismanim ki. Mesafeli olmadigim icin, arayip ona hediyeler alip gonlunu yaptigim icin okadar pismanim ki.
O eltini övdükçe sen yarışa girmek yerine aynı politikayı uygula
Filanca arkadaşımın bir kaynanası var o kadar adil o kadar adil ki ne yaparsa iki gelinine birden yaparmışgibi..
kesinlikle böyle birşey yapmasimdi dile getirmek istemiyorum yanlis anlasilmasin diye
tesetturlu bir bayan sigara icemez diye birsey yok ama nisanlimin ailesi sigara icen kadinlara pek hos gozle bakmiyor
elti adayim sigara iciyor ve kaynim ben ve nisanlimdan baska ailede bilen yok
sevgili kayinvalide bilse yine cok over mi acaba, ya da bir bahane bulur :)
Boşver eltini ister içsin ister saklasın
Kayınvalideye söylemek isterse kendi söyler
Kayınvalide bilerek yapıyor bu kıyası, sen eltine cephe alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?