Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

burada dile getirmek istemiyordum ama
nisanlimin annesi tesetturlu, eltim olacak kizda tesetturlu.. ben degilim
kendimce bu konuyu tek o sekilde acikliyorum yoksa baska aciklamasi veya yanlisim yok
Malesef ndeden odur.Nişanlının ve ailesinin kapanma yönünde talepleri oldu mu.

kendimce bu konuyu tek o sekilde acikliyorum yoksa baska aciklamasi veya yanlisim yok
bunun tesettürle ilgisi olduğunu sanmıyorum biz 3 eltiyiz bir benim başım açık bu bir kıyas olamaz, sizinle frekansı tutmamış olabilir, belki yaşadığınız çere farklı, kültür farklı, eltiniz ile dilleri aynı olabilir (dil derken yabancı dili kastetmedim, birbirini anlama açısından) kendinizi kötü hissediyorsanız mesafeli kalmaya özen gösterin zamanla ebelki birbirinizi tanıdıkça daha farklı bir ilişkiniz olabilir

şimdi adın neydi unuttum , bu burda bişey yemiyo, bu bu eve gelmiyo.

şimdi bunları söylüyo gelin adayından bu ya terfi ettim
:)
Seninki bilerek yapıyo mesafeden değil, bu insana denmez nesneye denir çünkü
Bende kayınvalideme anne demem ama siz derim, alır mısınız yer misiniz içer misiniz gibi

O zaman boş ver sevmezse sevmesin, niye dert ediyorsun ki? Gerektiği kadar ararsın görüşürsün sen de...

Malesef ndeden odur.Nişanlının ve ailesinin kapanma yönünde talepleri oldu mu.

nisanlimin hic olmadi
ama kv mesela orneklerde bulunuyor
Bilmem kimin gelini evlenince kapanmis simdi 5 vakit namazindaymis, okadar yakismis ki yuzune nur inmis falan filan

Sen mesajı almışsın
Eltin kapalı mı

evet :)

bir insanin oturma sekline bile bayilinir mi dusun
nisanlimin annesi eltimin oturma seklini bile ovuyor bayiliyormus, ellerini dizlerinin ustune koyuyormusta bilmem neymiste gizli kamera sakasi gibi

şimdi olmayabilir ama ilerde ailsi de baskı yaparsa dile getirebilir.Bence kv sizin kapanmanızı istiyor

evet :)

bir insanin oturma sekline bile bayilinir mi dusun
nisanlimin annesi eltimin oturma seklini bile ovuyor bayiliyormus, ellerini dizlerinin ustune koyuyormusta bilmem neymiste gizli kamera sakasi gibi
Bence bu kıyası bilerek yapıyo ki
Sende gaza gel kapan
Yoksa insan öz kızını bu kadar övmez şöyle oturur böyle kalkar ıhhh var mı onun gibisi diye

şimdi olmayabilir ama ilerde ailsi de baskı yaparsa dile getirebilir.Bence kv sizin kapanmanızı istiyor

bu konuda konustuk nisanlimla su an icin sorun yok, birisi istedi diye degil kendim istedigim icin olacagi konusunda anlastik
ileride ne olur ne gider bilemem

O eltini övdükçe sen yarışa girmek yerine aynı politikayı uygula
Filanca arkadaşımın bir kaynanası var o kadar adil o kadar adil ki ne yaparsa iki gelinine birden yaparmış gibi..

konu kapanma olunca ve sen açıksan ağzınla kuş tutsan yaranamazsın canım.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla..

simdi dile getirmek istemiyorum yanlis anlasilmasin diye
tesetturlu bir bayan sigara icemez diye birsey yok ama nisanlimin ailesi sigara icen kadinlara pek hos gozle bakmiyor
elti adayim sigara iciyor ve kaynim ben ve nisanlimdan baska ailede bilen yok
sevgili kayinvalide bilse yine cok over mi acaba, ya da bir bahane bulur :)

Boşver eltini ister içsin ister saklasın
Kayınvalideye söylemek isterse kendi söyler
Kayınvalide bilerek yapıyor bu kıyası, sen eltine cephe alma

sadece arayıp doğum günün kutlu olsun annecim de yetsin ona o..
siz baştan hediyeler filan gönderince kendini bişey sanmış
diğer gelin kıymetli olmuş hemen..hiç istifini bozma sadece ara ama güzel tatlı tatlı konuş..

O eltini övdükçe sen yarışa girmek yerine aynı politikayı uygula
Filanca arkadaşımın bir kaynanası var o kadar adil o kadar adil ki ne yaparsa iki gelinine birden yaparmış gibi..

biliyorum canim ama hayalimdeki iliski bu degildi
keske boyle seylere gerek kalmasa, keske anne dedigimde kizim dese, benide sevse boyle aramizda zitlasma olmasa
hep iyi olalim anlasalim istedim ama hep boyle yaptikca o kirdi beni

kesinlikle böyle birşey yapma

Boşver eltini ister içsin ister saklasın
Kayınvalideye söylemek isterse kendi söyler
Kayınvalide bilerek yapıyor bu kıyası, sen eltine cephe alma

yok canim asla soylemem zaten, sadece sizinle burada paylasiyorum
kiza karsi birseyim yok zaten, aramiz iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…