NASIL DAVRANMAYALIM?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Arkadaşlar dünde konu açtım çok yorum olmadı. Biri ile tanıştık ve flörtleşmeye başladık. 3 gün üst üste görüştük beni arkadaş ortamına davet etti. Arkadaşları ve onların hanımları ile tanıştım. Bizde yavaştan sevgili olma yolunda adayız. Ama bir sorunum var gün içinde çok yazmıyor. Acaba merak mı etmiyor ya da ben mi abartıyorum. Onun tutumunda nasıl davranmam lazım?

Üç gün üst üstte buluştuğunuza göre aranızda iletişim var demektir.
Şu an adı konulmamış bir ilişki var anladığım kadarıyla.
Sevgili olduğunuzda değerlendirmek gerek bence.

yasınız kac hanı 15 yasındayken falan hep mesajlasmak ısterdık de olgunluk yası olunca daha baska oluyor kendını bılen bırı zırt pırt yazmaz degıl mı :) herkesın ısı gucu var sonucta
zamana bırakın acele etmeyın cok heveslı gorunmeyın once sevgılı olun ondan sonra konusuruz tekrar bu konuyu :)

Ya kasmayın bu kadar başka işlerle meşgul olun. Telefonun başında çaresiz bekliyorum tribinden çıkın. Çünkü bu kadar kafaya takan biri olmaya devam edince sevgili olsanız bile içiniz rahatlamayacak sürekli kafanızda acaba şöyle mi böyle mi diye düşünüp duracaksınız ve bu gerçekten yorucu bir şey. Akışta kalıp anın tadını çıkarmaya odaklanın lütfen. Emin olun erkekler biz kadınlar kadar düşünmüyor bu işleri

Bacım, zaten daha tanışma durumundasınız.. Bırak fazla üstüne düşme. Bunların üstüne düştün mü bir yerleri kalkıyor malum. Baktın sana karşı ilgisiz, senin beklediğin gibi birisi değil yolla gitsin...

birlitkeykenki hal ve hareketleri daha onemli, uzaklastiktan sonra burada bir suru bahane sayilabilir,
en basitinden ben is yerinde mesajlasma/ telefon gorusmesi cok cok mecbur degilsem asla yapmam.

Sizden etkilenmemis, gorusme sebebi is cıkısı bos vaktini degerlendırmek.
Yeni basmayan ılıskı bu kadar "acaba" dedirtmez.dedırtıyorsa,hayır gelmez.

Yazmak niye bu kadar onemli? Sırf ben bu yüzden ayrıldım. Sıkılmıyor musunuz gerçekten

3 günlük bi ilişki arkadaş ortamına girmek benim için erken. Bazı şeylerin hızlı ilerliyo olması da bana samimiyeti sorgulatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…