- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi bayanpukina
-
inanın bilmiyorum keşke beni öldürseydi aileme anlatmasaydıBu psikopatları arayarakmı buluyorsunuz acaba?bence herşeyden önce o manyaktan gelebilecek başka zararlar olabilir mi?can güvenliğiniz şu an için daha önemli...
ya inşallah uyusam 1 sene geçse uyansam dıyorum limdide komşulara ve hıcalarıma anlatma planlarında elim kolum baglı kurbanlık koyun gıbı beklıyorum
Hiç birini bilemeyiz kimse bilemez ondan diyorum çabuk güvenmeseydin keşke diye bu karaktersiz illaki bir açık verirdi yargılamak gibi niyetim yok kesinlikle empati yaparak yazıyorum emin olevetkeşke yapmasaydım aşk sanıp yaptıgım bır hata hayatıma maloldu iste ama bu kadar iğrençleşecegını bılemezdim... inşallah atlatırım ama aileme anlatacagını bilemezdim..
beni bir anda kapatmaya kısıtlamaya çalıştı istemedim ayrıldım arkadaşlarıma anlattı takıp ertı durdu barıstım hergun kavga ettık en son bırkaç ay önce arabayı son gaz surdum çarpacaktım agladı tamam ayrılabılırsın dedı Ama geçen hafta yine hayatıma gırdı dunse ya evıme gel yada olacakları izle o.... dedi ve olanlar oldu iştene aşağlık insanlar var bu dünyada.inkar edin tamam da ya mahkeme kızlık raporuna kadar giderse.siz en iyisi bir savcıyla görüşüp durumunuzu anlatın ailemin öğrenmemesi gerikiyor diyin yada bir avukatla konuşun.aileniz size gerçekten zarar verircekse korumaya alırlar sizi.ne yaptığınız değil önemli olan bu konuda kiminle yaptığınız herkese güvenmeyin ve bu ş..siz herif niye böyle kudurdu.
sen kaç yaşındasın?keşke böyle olmasaydı ama inanın kardeşimin özelde okutulması falan hepsinden ellerini çekecekler biliyorum bu yuzden bu kadar mahvoldum
Ama onların korkusu olmuyor ki konu sahibinin yaşadığı türden ikisi aynı kefeye koymak ne derece makul bilemedim sözünü ettiğin hanımların en fazla gelecek kaygısı oluyor
O kadar uzun boylu değil dünyanın sonu değil sonuçtainanın bilmiyorum keşke beni öldürseydi aileme anlatmasaydı
inanın ben sonucuna razıydım ama bekaretımın gıtmesı sonucuna aıleme anlatmakla tehtıd edecegını ben nasıl görebilirdim beni yargılayanlar bunu anlamıyor ben kızlıgım gıttı dıye degıl boyle iğrenc biri hayatımla oynuyor dıye aileme znlattı dıye mahvoldumNe kadar boş insan var bu forumda ya. Hemen sonucuna katlanamayacağın şeyi niye yapıyorsun?? Iyi ki bi laf öğrendiniz her bekaret konusuna onu yazın aferin size süper namuslu asla yanlış yapmayan kadınlar.
Konu sahibi öncelikle sakin olun sonuna kadar reddedin eğer ispatlarsa kendinize zarar vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin elbet bi çözüm yolu bulunur. O ahlaksız da size dava açamaz tehdit şantaj söz konusu ilişki yaşayıp yaşamamanız önemli değil mahkeme buna bakmaz zaten önemli olan adamın sizi tehdit etmiş olması.
evet anladım zaten haklısınız bir bakımaHiç birini bilemeyiz kimse bilemez ondan diyorum çabuk güvenmeseydin keşke diye bu karaktersiz illaki bir açık verirdi yargılamak gibi niyetim yok kesinlikle empati yaparak yazıyorum emin ol
bakın ben bekaretım gıttı dıye degıl aılem öğrendi diye mahvoldum o zaman babam hayattaydı sonra vefat etti hersey tepetaklak oldu hayatımda borcları varmış babamın evımız elden gıttı yanı böyle aıleme bagımlılıgım oldu anlıyor musunuzBunları baştan düşünseydiniz bu durumda olmazdınız.
Evlilik dışı birliktelik kişinin kendi kararıdır.
Ama yaptığının arkasında duramayacak olanlar da sevişmesin bir zahmet.
umarım of ofSon çırpınışları pisliğin.Bana birisi komşum veya öğrencim için böyle bir şey anlatsa,ne diyorsun sen manyak mısın derim.Kimse de haa öyle miymiş rezil kız demez.Psikopat kıza sarmış derler.
+1ayh mahkeme neden kızlık raporu istesin. var mı böyle bişey. kız reşit. ayrıca mahkeme adam bunu herkese söylemiş, hmmm doğru mu acaba diye araştırmayacak ki. tehdit, şantaj vs vs başka konular yüzünden açılacak. kızın bekaretinin bi önemi yok.
bakın ben bekaretım gıttı dıye degıl aılem öğrendi diye mahvoldum o zaman babam hayattaydı sonra vefat etti hersey tepetaklak oldu hayatımda borcları varmış babamın evımız elden gıttı yanı böyle aıleme bagımlılıgım oldu anlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?