• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil Dayanirimki Ben Buna...

Burnuna estetik ameliyat yaptırabilirsin devlet hastanesinde daha uygun fiyatlara yapılıyor bu ameliyat ben de oldum geçenlerde.

Yüzün içinde cildiye doktoruna git en son çare ağır bi ilaç var onu kullanirsin bebek gibi suratin olur ben de kullandım 5 yıl önce.
Yüzüne agda yaptır ayda bir bile yaptirsan yeter yani.
Dudakların da inceyse incedir o kadarına da takılma artık.
Bir de bi 10 kilo verirsen tamam bitti gitti işte.
Intihar edilecek bi durum yok yahu ortada.
Aç google a bak ünlülerin hepsi estetik manyağı.
Turkan Şoray Filiz Akin bile estetik yaptirmislar herkesin var bi falsosu yani takılma bu kadar.
Haklısınız abartmıyorum ama iste dediğim gibi bana xirkinsin diyen çok çok kişi oldu özgüven kalmadı ama burnumu estetik yaptıracak da ailem arka çıkmıyor ise gir oyle yaptılar diyorlar bi yerden baslicam kafa yapımı degistitcem

Çirkin olduğumu düşünüyorum ilk kez bu yıl sevgilim oldu oda sanal zaten tekmeyi bastı hiç teklif almadım lisede unidede oyle oldu makyaj yapıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor kimse bakmiyor be kimse gelip konuşmuyor bile fotoğraf çekindim instagrana attım kuzenim dedi ki saftin kaymış o ne tip çok kötü oldum erkek bu kuzenim yani açıkçası cirkinlesmissin dedi
Emin'im güzelsin sen ve çevrendeki insanlar abartıyordur. Sağlığının kıymetini bil öncelikle şükret

kaç yaşındasın bilmiyorum da bu depresif ergen modundan çıkman lazım.herkesin her zaman hayatına birileri çıkacak diye bir şey yok.belki de doğru zamanı değil şuan nereden biliyorsun?belli bir olgunluğa eriştiğinde elbet karşına birileri çıkacaktır.sen hayatına bak,eğlenmene bak.çevren geliştikçe doğru kişiyi bulacaksındır zaten.ayrıca bu tip şeyler hiç tahmin etmediğin ya da istemediğin zamanda,bir anda olur.boşuna kendini üzme yani.

Haklısınız abartmıyorum ama iste dediğim gibi bana xirkinsin diyen çok çok kişi oldu özgüven kalmadı ama burnumu estetik yaptıracak da ailem arka çıkmıyor ise gir oyle yaptılar diyorlar bi yerden baslicam kafa yapımı degistitcem
Tamam burnun sona kalsın diğerlerini hallet kilo vermek bedava mesela yürüyüş diyet bedava.
Cildiye doktoruna gitmek bedava devlete tabi ilaçta çok pahalı değil.
Yazın da gir bi işe çalış biriktir paranı 2 aylik asgari ucret maasiyla özelde bile yaptirirsin.
Bu dedigim şeyler gayet yapılabilir şeyler imkansız değil.
Bir de allah rızası için şu nickini değiştir sen kendine ezik kız dersen millette sana çirkin der yani.

Önceki konuda da söylemiştim. Lütfen önce şu kullanıcı adınızı değiştirin. Ve hatta "ezik" kelimesini beyninizden silin...

Aşk olsun ne intiharı yaa?
İnsanın hayatında illa biri mi olmalı. Hem onu boşver bak ben sana kendimı anlatayım belki motive olur.
Bende eskiden kendimi beğenmezdim sonra sonra kendimi keşfetmeye farketmeye gerçekten güzel bulmaya başladım. Ama önce kendim için tabi. Zaten her yıl değişiyor sanki insan. Ben şahsen her yıl bi değişiklik yapıyorum kendimde. Ama fiziğim ama tarzım ama saçlarım vs vs. Bir süre geçti ben büyümeye başlayınca zaten seçici olup ben hayatımda kimseyi istemedim. Sonra ummadığım andada birini buldum. Yani diyeceğim o ki yaşın daha erken,kendine güven ve şuanda beklentiye girme. Bu işler planlı olmuyor.

Benimde hayatimda biri olmadiii eeee ben simdi ezikmiyim sacmalamayin Allah askinaa yaa bu kadar ozguvensiz olmayin. Degistirmeye kararliysaniz degistirin kendinizi kimsenin de sizi elestirmesine izin vermeyin

Çekicilik güzellikle ilgili değildir. Ne kadınlar vardır çok güzel ama hiç sevgilisi olmaz ne kadınlar vardır çirkin dersin ama erkekler tarafından beğenilir. Ezik ezik gezer ve kimse beni istemiyor diye düşünürsen büyük ihtimal hem kendine hem de etrafına olumsuz bir elektrik yatarsın ve insanları uzaklastirirsin. Sürekli şikayetçi olmakta keza öyle. Bence varsa üniversitenin Psikolojik danısma servisine başvur. Sana yardımcı olacaklardır.

Bak kizim ben seni çok iyi anliyorum.
Çirkin olmak nasil bir duygu olduğunu bilirim ..bende çirkinim hemde çok.
Burnum büyük ve kemerli yüzüm lekelerle dolu .aynaya bakamiyorum.
Şimdi artik ben yaşlandim diyelim..
Ama bana bu duygu olacak seyleride olumsuz etkiledi.
Benimde hayatimda hic bir sevgilim olmadi birde ben senden özgüvensizdim utangancdim,kimseye acilamazdim.
Hatta kiz arkadaşim bile olmadi benimle dalga gecerlerdi beni ezerlerdi.
Böyle olunca bende kendime inandirdim çirkin olduğuma beni kimse sevmiyeceğene.
Ben maalesef bir hata yaptim sen yapma.
Kendime bakmadim kendimi saldim(şimdide öyle ya,amaan kim bakacak bana ) .
Sonra yaşim biraz gidince bazi erkeklerden iltifat aldim ama ben buna hiç inanmazdim..
Evliyim ve eşim bana halen "seni seviyorum" ama ben inanmam.
Ben cirkin olduģumu öyle bir beynime kazmişsimki kimse inandiramaz.
Bunlar evlilikte büyük sorunlar yaratiyor.

Şimdi eski resimlerime bakiyorum ve diyorumki ya ne güzelmişsim ve ben kendi değerim farkinda değildim.
Keşke ozamanlar giyinsem kuşansaydim etteğimi savurarak başi dik gururla yürüseydim
Kendi değerimi bilseydim

Geçenki konunuzda da söyledim annenizi pek dinlemeyin bu tür konularda.Söyledikleri size iyi gelmiyor ve eminim gerçeği yansıtmıyor.Üstelik sizin azcık olan özgüveninizi de zedeliyor.

Erkekleri ne kadar kafaya takarsanız tam tersi şekilde o kadar az değer görürsünüz.Her şey mi ilişki , teklif almak vs.Kafanıza taktıkça olmaz.Spor yapın , kitap okuyun , enerjik olun.

Sanaldaki sevgili nedir ayrıca yahu? Ne anlıyorsunuz o tür ilişkilerden bilmiyorum.Silkelenip kendinize gelmelisiniz.

27 yaşındayim hayatım boyunca da bir sevgilim oldu onunla nisanlandim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi terk edildim keşke hiç tanismasaydim dedim :-) Ama sonra öyle Allah beni kardeşimin sağlığıyla sinadi hayatta hiç bir şey sağlık kadar değerli değilmiş anladım. Güzellik boy pos hiç bir şeyin önemi yok sağlık olmadıktan sonra. Öncelikle sen kendini sev hayatı sev ailen sev gerisi inan olur.

Benim cok cok guzel arkadaslarim var simdiye kadar hayatlarında hic kimse olmayan. Sevgili bulmak oyle güzellikle falan olacak is degil. Yani çirkin oldugunuz icin yalnız değilsinizdir. Henuz karsiniza enerjilerinizin tutacağı biri cikmamistir. Nasip kısmet isi bunlar.

Kendinize bakin bu sayede cok daha iyi hissedeceksiniz. Duzgun giyinin kombinler falan yapin boyle degisik guzel. Bunun icin pinterest'den ilham alabilirsiniz eminim hosunuza gidecektir. Sabah aksam bi bakim rutini olusturun mesela cildiniz saclariniz teniniz isildasin. Peelingler maskeler yapin kremler surun. Eliniz yuzunuz vucudunuz yumuşacık mis gibi olsun. Guzel kokun. Dik durun. Gulumseyin. Butun bunlarla kendiniz daha iyi hissedecrginizi dusunuyorum

Ama en onemlisi ozguvenli olun. Kendi ic dunyanizda kendinizi ezik gorurseniz herkes sizi oyle gorur. Ozguveniniz icin kitaplar okuyabilirsiniz mesela ya da youtube dan videolar bulabilirsiniz belki.

Takıntı yapmıssın daha öncede konusmustum seninle.
Her şey dış güzellik mi acaba?
Elin kolun saglam, gözlerin görüyor ,kulakların duyuyorken çirkinlik de neyin nesi.
Şükür et haline.Senin yerinde olmak isteyen binlerce engelli insanımız varken bunu yazmaya bile utanmalısın.
Bir de intahar edecem diyorsun kolay mı öyle hele ki bu tür sebeplerden.
Youtubeyi aç da inanılmaz bedenleri izle bence.
Kim daha kötü durumdaymış gör.
Takmıssın bir dış güzellik, yahu 60 yaşına gelince dünya güzeli olsan ne yazar yeter ki kalbin güzel olsun.

Sen kendini ezik görürsen millet nasıl görür böyle düşün. Kendini sevmedikçe başkalarının seni sevmesini beklemek saçma. İçini değiştir öncelikle, kafandakileri.

Elin degmisken noktalama isaretlerini de ogren. Yazdigin hic anlasilmiyor boyle. Platonikse atlatmasi kolay olur yasanmislik yok, verilen sozler yok... Kendini degistir, guzel hobiler edin herkesin imrenerek bakacagi ozguvenli bir insan ol. Sen kendini kabul edemedigin icin baskalari da edemiyor bence.

Bi kadini en guzel gosteren sey ozguvenidir bunu unutma.. cok uzuldugunu belli etme mutlu oldugunu gorsunler.

Takıntı yapmıssın daha öncede konusmustum seninle.
Her şey dış güzellik mi acaba?
Elin kolun saglam, gözlerin görüyor ,kulakların duyuyorken çirkinlik de neyin nesi.
Şükür et haline.Senin yerinde olmak isteyen binlerce engelli insanımız varken bunu yazmaya bile utanmalısın.
Bir de intahar edecem diyorsun kolay mı öyle hele ki bu tür sebeplerden.
Youtubeyi aç da inanılmaz bedenleri izle bence.
Kim daha kötü durumdaymış gör.
Takmıssın bir dış güzellik, yahu 60 yaşına gelince dünya güzeli olsan ne yazar yeter ki kalbin güzel olsun.

Size tamamen katılıyorum. Tam aklımdan geçenleri yazmışsınız.

Konu sahibi, hiç bir anne çocuğunu ezik olarak görmez. Bence anneniz sizin bu konulara üzüldüğünüzü bildiği için değişmeniz yönünde tavsiyede bulunmuş. Hepimizin annesi yapmıyor mu bunu? Kızım şu davranışını düzelt, şöyle yap, böyle yap diye. Anneniz sizi seviyordur mutlaka ve üzüldüğünüzü gördüğü için yardımcı olmaya çalışıyordur kendince.

Diğer insanlar tarafından beğenilip beğenilmemeyi boşverin gitsin. Tek hedefiniz dersler ve okul olsun. Ay annem gibi konuştum :KK70:

Derslerinize odaklanın. Üniversitede herkesle kanka da olsanız, Burak Özçivit'in çakması bir sevgili de yapsanız okul bitince bunlar da bitecek. Kimse birbirini aramayacak, sormayacak. Bu geçici insan ilişkilerini bu kadar kafaya takmanıza ne gerek var?

Hayatınızdaki asıl önemli şeylerin farkına varmalısınız. Sağlık, aile, ekonomik özgürlük... Böyle saçma sapan şeylere takılmayın yahu.

Canım benim.. İyi olmak istiyorsan insanlar için yaşama! Dalga geçmeyi öğren! Rabbimin güzellik vermediği bir tek insan yoktur şu dünyada. Kiminin gözlerindedir, kiminin ellerinde, kiminin kalbinde. Senin güzelliğinin nerede olduğunu sen keşfedeceksin. Kimse değil.. Senin bulman gerekiyor.

Doğuştan alnımın üstündeki saçlarımda seyreklik var. "Burası niye kel" duya duya geçti zaman. Şimdi böyle bir şey duysam sanırım vereceğim cevap "Bu da benim modam" olurdu :) Dalga geçmeyi öğrenmelisin. Kendini sevmeyi, kendinle barışmayı. Yeteneklerini bulman gerek. Ne yapmayı seviyorsun, neyi iyi yapıyorsun..

Kendinle daha çok zaman geçirmelisin. Senin düşüncelerin, fikirlerin, yeteneklerin, zevklerin, sen tek başına özel bir insansın.

Dünyadaki bütün insanlar birleşse bir sen yaratamaz. Sen Rabbimin yarattığı, güzelliğini cevherini içine yerleştirdiği sana özgü bir kadınsın.

Hayatı bazen tiiye al. Sevdiğin şeyleri daha fazla yap. İfade biçimin diskyonun güzel olsun. Nasıl yaşadığını önemse.

Bir erkek önceliğin olmasın. Kısmetin bir gün en güzel şekilde gelip alacak seni zaten :) Hayırlısını iste. Önemseme karşı cinsi. Umurunda bile olmasın..

O optimist9696
Öncelikle nickini değiştirmekle baslayabilirsin mesela. :KK66:
Ezik kız nedir Allah aşkina ya. Insan neden boyle bir nick secer kendine?
Kendinden emin ol ve kendine güven. En önemlisi bu. Guzellik görecelidir. Kendinin farkinda degilsin sadece. Kendine inancın olduktan sonra arkası gelir merak etme.
Yorma kendini arkadaşım,nickini değiştir diye1368kere söylendi,dertleri zevk edindim,bende neşe ne arar şarkısını terennüm ediyor arkadaş...Bence gerçek bile değil de,neyse:işsiz:

Back
X