Nasıl değişebilirim

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
yapı olarak soğuk görünüyorum oysa tanıyınca çok samimi içten davranıyorum ama insanlara kolay kolay alışamıyorum bayağı uzun oluyor Alışmam çok konuşmayı sevmiyorum soğuk olduğumu bende biliyorum ama yapmacık ta davranamıuorımm ama böyle uzak kalmak ta istemiyorum Yen'i bir birimde çalışmaya geçtim 4 ay oldu Hale'n alışamadım Yen'i Yen'i samimi olmaya başladık ama bana soğuksun fazla konuşmuyorsun diyorlar çok ta içimden gelmiyor fazla samimi olmak tabi olsa da kötü olmaz nasl davranmalıyım nasl olur da daha fazla yakınlaşırız

mesafe her zaman iyidir.boşver bu uzaklık iyidir.

konuşmuyorsun derken... onlar ne konuşuyor anlatıyor mesela, onların ilgilenecekleri şeyler hakkında sohbet başlatabilirsin, zaten günümüzde konuşmak değil dinlemek problem, sen de iyi bir dinleyicisindir belki, iyi niyetli olan bunun kıymetini bilir
ama ben olsam bana soğuksun diyen tiplerle yakınlaşmaya çalışmazdım

Ya zaten sırf öyle dediği için biraz daha konuşalım diyorum ama herkes aynı değşl ki diğer herkes çok konuşuyormuş herkes aynı olmak zorunda değil ki

Bir tanesi var takıntılı sürekli milletin içinde çok sakinsin konuşsana falan diyor bende bozuluyorum açıkcası bişey de diyemiyorum böyleyim diyorum her seferinde

bu tipten heryerde var malesef.
bir firmada ilk günümdü, haliyle çekiniyorum, sadece işime odaklanmışım.
çalışanların, yapmış oldukları bir aktivite var, neyse başladı bunlar.
şarkı söylüyorlar ve, yannındaki kişi şarkının son kelimesinden şarkı bulup söylüyor. sırayla bu böyle devam ediyor.
allahım yarabbim dedim bu nedir böyle sıra bana geldi, ben tabi söylemedim,
eee hadi sende söyle vs vs yok dedim. sıra atladı, döndü dolaştı yine bana geldi

amann dedim, ben bi başladım şarkıya millet şok tabi bende şok..
hiç takılma, canın nasıl davranmak istyiyorsa öyle davran. kimse için kendini şekillendirmek zorunda değilsin

Ya zaten sırf öyle dediği için biraz daha konuşalım diyorum ama herkes aynı değşl ki diğer herkes çok konuşuyormuş herkes aynı olmak zorunda değil ki

tabii ki canım, sen yazdıkça kendini ve onları çözümlüyorsun işte ama soğuk demeleri seni soğuk yapmaz, diyelim ki gerçekten soğuksun bu da bi karakter özelliği ve kötü bişey de değil, atıyorum dedikoducu bir insan olacağıma soğuk olmayı tercih ederim, seni seven de böyle sevsin, zaten ortak faliyetlere katılıyorsundur, yemekhane de aynı masaya oturmak, kahve molasında laflamak vs, bu da yeterli bence, zaten iş arkadaşlarıyla normal hayattaki arkadaşlık kurmak yarardan çok zarar getirebilir, laf söz getirip götüren çok olur
ama sana soğuksun diyen iyi niyetli değildir, ben kalkıp şimdiye kadar kimseye soğuksun deme cürretinde bulunmadın mesela

Üzerime gidiyor haliyle kendimi asosyal gibi. Hissediyorum çok önemli değil benim konuşup konuşmamam

Aynen benn bana soğuk davranan birisine bunalrı söleyememm sıcak davrananada söyleyemem

En iyisini yapıyorsun, değiştirecek bir şey yok, bazı insanlar boş boş konuşmayı marifet sanıyor. Aşırı samimiyet aşırı ikiyüzlülük , laçka ilişkilere yani soruna yol açar, böyle kafan rahat olur. Ayrıca kimseye kendini bu konuda ispatlamak zorunda değilsin.

Ben de oyleyim icimi bilen ne sicak der ama disardan cok soguk duruyorum. Benim de yuzume soguksun diyen oldu ama ben hic bi zmn degisme geregi duymadim.. Cunku ben buyum.. Takma boyle diyenleri zamanla samimi olacagin insanlar olacaktir.

Nasil soyledin merak ettim icinden bi sila mi cikti yoksa

Niye samimi görünme gereği duydun ki? Seninle tanışmak isteyen zaten umursamaz soğuk hallerini.
Değişme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…