- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Ben üniversitede okuyorum şu an erasmusu kazanıp yurtdışına geldim..burda devam ediyorum üniversiteye.her zaman bende olan eksiklik burda da devam ediyo..burda bikaç arkadaşız o yüzden zorluk çekmiyorum ama tek başıma gelsem yapabilirmiydim bilmiyorum..çok çekingenim herşeyi kafamda büyütüyorum.ben böyle olmak istemiyorum ya ablam da bizim ailede büyüdü ama o çok dışa dönüktür mesela ben niye böyleyim?çevremdeki insanlar sürekli cesraetli ol fln dio zaten ezikmişim gibi hissediyorum ya artık gercekten değişmek istiyorum..
mesela yarın okula yalnız giidcem sonucta burası türkiye değil kaybolsam bişey olsa derdimi anlatmam lazım en basitinden bunu kafamda büyütüyorum alt tarafı okula gidicem otobüsle yani..gerçekten cok canımı sıkıyo bu artık ya her konuda böyleyim.ben böyle olmak istemiyorum ama ne zaman kabuğumdan cıkmaya calışsam kötü bi tecrübe yasıyorum dalga geciliyo fln tekrar eski halime dönüyorum..yapı meselesi biraz da onun da farkındayım ama herşeyime engel oluyo mesela sunum yapmam lazım ingilizce ama onda da birsürü kötü düşünce aklıma geliyo.
bu sacma düşüncelerden nasıl kurtulurum?okuduğunuz için teşekkürler..
mesela yarın okula yalnız giidcem sonucta burası türkiye değil kaybolsam bişey olsa derdimi anlatmam lazım en basitinden bunu kafamda büyütüyorum alt tarafı okula gidicem otobüsle yani..gerçekten cok canımı sıkıyo bu artık ya her konuda böyleyim.ben böyle olmak istemiyorum ama ne zaman kabuğumdan cıkmaya calışsam kötü bi tecrübe yasıyorum dalga geciliyo fln tekrar eski halime dönüyorum..yapı meselesi biraz da onun da farkındayım ama herşeyime engel oluyo mesela sunum yapmam lazım ingilizce ama onda da birsürü kötü düşünce aklıma geliyo.
bu sacma düşüncelerden nasıl kurtulurum?okuduğunuz için teşekkürler..