Nasıl Değişti??

Yasak3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
10
4
1
37
Merhaba kızlar bu platformu senelerdir başka bir isim altında severek takip ederim.Konu size belki saçma geleceğinden başka bir isim altında açıyorum.
Bundan 4 ay önce bir Doğu kırsalında görev yapan bir komutanla tanıştım.Çok düzgün efendi namazında gördüğüm kadarıyla dinine bağlı biri'ydi'.(Zor operasyonlara çıkarken abdestini alıpta çıkan biri).Kendi halinde ama Instagram da hikayelerinde gördüğüm kadarıyla biraz da zıpır biri.Yani kısacası Efendi Anadolu çocuğu..
Bundan bir ay önce 3 arkadaşıyla birlikte tayini Antalya'ya çıktı.Bayramdan sonra da görevine başladı.Daha şimdi den Antalyada olan iki üç tane ne oldukları belli olan kızları instagramda takip etmeye başladı.
Bugün iki tane Antalyada yaşayan Rus kadını takibe almış.Inanilmaz sinirlerim bozuldu,niye bu erkekler hep aynı içlerinden bir tanesi bile doğru çıkmaz.Gördüğümden beri kendi kendime kuruyorum.Doğudan Batıya gitti adam kendini kaybetti.

Son düzenleme:
Adam bekarsa ve yıllarca doğuda çalışmışsa şimdi batıya gelince hayatımı yaşayayım mantığıyla gününü gün ediyor olabilir, tüm erkekler de aynı değil.

Hepsini bir tutma derim, düzgün sapıtmayan erkekler de var ama tüm mesele düzgün erkeklere denk gelebilmekte.

Sizinle ciddi düşünüp görüşüyor olsa alenen başkalarını takip etmeye başlamazdı, belki de sizinle de öylesine vakit geçirmişti, tayin olup gidince bitirdi.

Ne sevgili ne değil.Adı konamamış birşey ama zaten mevzu,öyle düzgün bir adamın birden değişmesi

İnsanların inançları, ideolojileri, yaşam tarzları değişebilir. Bekar değil mi bu adam. Siz sevgilisi değilseniz sorun nedir ?

Namaz malesef düzgün bi karakterin göstergesi olmuyor...Hemen güvenmeyin...Bu adamı da unutun bence asla hayır gelmez

sarisin, ne olduklari belli derken?

kucumsedigin kadinlarla takilan adami dert ederken ezik oluyosun sende farkinda misin?

Son düzenleme:
Askerler genelde çok çapkın oluyo !?! Gerçi amannn erkek milleti işte aç gözlü bunlar.. doymazlar !!!

Ne düzgün ne cool insanlar dediğim evli erkek arkadaşlarımın İnstagramda takibe aldığı sayfa ve kişileri (kadınları) gördükçe erkeklerden daha çok soğuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…