5 sene dağdaydı.Adam batıya gidince nevri döndü ne yapacağını şaşırdı..Yani yillarca kırsalda yaşayınca birden cennete düşmüş gibi olmuşturDagda tasta herkes dine bagli olur önemli olan her seyin icindeyken eline diline beline sahip.olmak
Merhaba kızlar bu platformu senelerdir başka bir isim altında severek takip ederim.Konu size belki saçma geleceğinden başka bir isim altında açıyorum.
Bundan 4 ay önce bir Doğu kırsalında görev yapan bir komutanla tanıştım.Çok düzgün efendi namazında gördüğüm kadarıyla dinine bağlı biri'ydi'.(Zor operasyonlara çıkarken abdestini alıpta çıkan biri).Kendi halinde ama Instagram da hikayelerinde gördüğüm kadarıyla biraz da zıpır biri.Yani kısacası Efendi Anadolu çocuğu..
Bundan bir ay önce 3 arkadaşıyla birlikte tayini Antalya Jandarma Komutanlığına çıktı.Bayramdan sonra da görevine başladı.Daha şimdi den Antalyada olan iki üç tane sarışın ne oldukları belli olan kızları instagramda takip etmeye başladı.
Bugün iki tane Antalyada yaşayan Rus kadını takibe almış.Inanilmaz sinirlerim bozuldu,niye bu erkekler hep aynı içlerinden bir tanesi bile doğru çıkmaz.Gördüğümden beri kendi kendime kuruyorum.Doğudan Batıya gitti adam kendini kaybetti.
Askerler genelde çok çapkın oluyo !?! Gerçi amannn erkek milleti işte aç gözlü bunlar.. doymazlar !!!Merhaba kızlar bu platformu senelerdir başka bir isim altında severek takip ederim.Konu size belki saçma geleceğinden başka bir isim altında açıyorum.
Bundan 4 ay önce bir Doğu kırsalında görev yapan bir komutanla tanıştım.Çok düzgün efendi namazında gördüğüm kadarıyla dinine bağlı biri'ydi'.(Zor operasyonlara çıkarken abdestini alıpta çıkan biri).Kendi halinde ama Instagram da hikayelerinde gördüğüm kadarıyla biraz da zıpır biri.Yani kısacası Efendi Anadolu çocuğu..
Bundan bir ay önce 3 arkadaşıyla birlikte tayini Antalya Jandarma Komutanlığına çıktı.Bayramdan sonra da görevine başladı.Daha şimdi den Antalyada olan iki üç tane sarışın ne oldukları belli olan kızları instagramda takip etmeye başladı.
Bugün iki tane Antalyada yaşayan Rus kadını takibe almış.Inanilmaz sinirlerim bozuldu,niye bu erkekler hep aynı içlerinden bir tanesi bile doğru çıkmaz.Gördüğümden beri kendi kendime kuruyorum.Doğudan Batıya gitti adam kendini kaybetti.
İlişkiniz yoksa boşverin gitsin işte neden sizi ilgilendiriyor onu soruyoruz yahu...Ne sevgili ne değil.Adı konamamış birşey ama zaten mevzu,öyle düzgün bir adamın birden değişmesi
Ne yazık ki öyle..Ne düzgün ne cool insanlar dediğim evli erkek arkadaşlarımın İnstagramda takibe aldığı sayfa ve kişileri (kadınları) gördükçe erkeklerden daha çok soğuyorum...
Yanlış anlaşıldı galiba sarışın ve ne oldukları dediğim kadınları aynı kefeye asla koymadım koyamam ve bende doğuştan sarışınım:)sarisin, ne olduklari belli derken?
kucumsedigin kadinlarla takilan adami dert ederken ezik oluyosun sende farkinda misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?