Yani en azından namazında olan bir adam harama bakmaz diye düşünüyordum ama yanlış düşünüyormuşumNamazında olan adam sarışınlara bakamazmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani en azından namazında olan bir adam harama bakmaz diye düşünüyordum ama yanlış düşünüyormuşumNamazında olan adam sarışınlara bakamazmı ?
Sevgili olmadığınız biri hakkında adam sapıttı falan deme hakkınız yok. Belki o da sizin yaşam tarzınızı sapıtmış olarak görüyordur. Yargılayamazsınız. O dönem öyle bir dönemidir, bu dönem böyle yaşamak istiyordur. Gayet normal. Onun hayatı bu.Ne sevgili ne değil.Adı konamamış birşey ama zaten mevzu,öyle düzgün bir adamın birden değişmesi
Bu yönden hiç düşünmemiştimBelki abdest alıp istek atmıstir. Olamaz mi yani ?
Bence de. Adam cilveye, kadınlığa, sevgililiğe doymuş olsa bunlar olmazdıSevgili olamamissiniz.Yani ikiniz arasinda birseyler eksik kalmis.O yuzden bu kadar sorgulamayin derim.
Bence tüm bunlara "doymuş" adam son derece iticiBence de. Adam cilveye, kadınlığa, sevgililiğe doymuş olsa bunlar olmazdı
Ne sevgili ne değil.Adı konamamış birşey ama zaten mevzu,öyle düzgün bir adamın birden değişmesi
"Köyden indim şehire şaşırdım birden bire." herhalde onu anlatan bir cümle olur.Bence de. Adam cilveye, kadınlığa, sevgililiğe doymuş olsa bunlar olmazdı
Benim de aradığım ve çok çok istediğim erkek tipi.Ne yazık ki biz kadınlar gibi değillermişBence tüm bunlara "doymuş" adam son derece itici
Kendini dizginleyebilen irade sahibi adamı tercih ederim şahsen
Size ne. Onun hayatı. Sevgiliniz değil bişey değil. Yargılamanız günah değil mi."Köyden indim şehire şaşırdım birden bire." herhalde onu anlatan bir cümle olur.
Asker ve polislerin çapkın olduğu herkesçe bilinen bir gerçek canım malesefMerhaba kızlar bu platformu senelerdir başka bir isim altında severek takip ederim.Konu size belki saçma geleceğinden başka bir isim altında açıyorum.
Bundan 4 ay önce bir Doğu kırsalında görev yapan bir komutanla tanıştım.Çok düzgün efendi namazında gördüğüm kadarıyla dinine bağlı biri'ydi'.(Zor operasyonlara çıkarken abdestini alıpta çıkan biri).Kendi halinde ama Instagram da hikayelerinde gördüğüm kadarıyla biraz da zıpır biri.Yani kısacası Efendi Anadolu çocuğu..
Bundan bir ay önce 3 arkadaşıyla birlikte tayini Antalya Jandarma Komutanlığına çıktı.Bayramdan sonra da görevine başladı.Daha şimdi den Antalyada olan iki üç tane sarışın ne oldukları belli olan kızları instagramda takip etmeye başladı.
Bugün iki tane Antalyada yaşayan Rus kadını takibe almış.Inanilmaz sinirlerim bozuldu,niye bu erkekler hep aynı içlerinden bir tanesi bile doğru çıkmaz.Gördüğümden beri kendi kendime kuruyorum.Doğudan Batıya gitti adam kendini kaybetti.