Canım benim üzme ya kendini şu mübarek günlerde
Öncelikle başın sağolsun, annenin kaybı çok zordur elbette, ama annen senin üzülmeni ister miydi hiç.. Anneni mutlu etmek için, çalış, çabala, şükret...
Çok daha kötü hallerde olabilirdin, elbette bu teselli değil ama, şükret sen, şükrettikçe iyileşir inş yaraların..
Babanla neden aranız açık ki? Babanla barışsanız.. İlk adımı sen atsan..? Babanın hatası olduysa da affet, ilerde keşke affetseydim diyeceksin belki de.. Baban atmasa da ilk adımı, sen at. Hala atmasa da adım, sen tekrar at.. Baban o senin, sana bişey olsa gerçekten yıkılacak olan insan..
Ha kardeşlerinin de değerini bil, ben kardeşim olsaydı diye neler vermezdim, elbette ki seni çok seviyorlar, çok düşünüyorlar.. Kardeşlerinle güzel vakitler geçirmeye çalış, destek olun birbirinize..
Ha sevgiline gelirsek.. Hala seviyorsun sanırım :/ bilmiyorum be geçti aranızda ama, hayırlısıysa devam etmeniz, barışırsınız inş. Hayırlısı demekten başka bişey yok.. Baya mı büyüktü ayrılık sebebiniz, geri dönüş yok mu? Yoksa da üzülme, her şerde vardır hayır..
Bende depresif zamanlar yaşadım, uğraş bulmak önemli gerçekten.. Senin yanında olan sana destek olan arkadaşlarına iyice sarıl.. Ha bide, bence psikoloğa gidebilirsin, rahatlarsın belki biraz.. Sonuçta insan herşeyi arkadaşına da anlatamıyor.. Bende gittim psikoloğa, psikiyatriste de, psikoterapi aldım bikaç seans, gerçekten insan rahatlıyor, içine mutluluk geliyor..
Allah yardımcın olsun, üzmemeye çalış kendini..
Ha bide bol bol gülümsemeye çalış.. İnsan gülümsedikçe, istemese bile mutlu olur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi